Kutuya ne koysam

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Kızlar bir kutu hazırlıycam erkeğe doğum günü için. Duş jeli, deodorant, lif, çorap, atlet, kahve, çikolata falan koymayı düşünüyorum başka ne koyabilirim?

canım yanlış anlamada bana bıraz karışık geldı..ya cıkolata kahve sekerlemeler kurabıyeler koyy..yada atlet dus jeli dedeorant vs vs koy..hepsı bı arada karmakarışık olmaz mı??

bende hazırlamıştım sevgilime bir kutu :)
İçine kum saati koymuştum yanına güzel bir yazı
kalpli iki tane çerçeveli resim minik :)
kutu biraz büyüktü tam dolmamıştı gömlek almıştım ..
sonra bi sürü minik minik notlar
süslemeler koymuştum mektup yazmıştım onu koymuştum ..
saat almıştım onun kutusunu çok güzel süslemiştim :)
içine minik minik toplar almıştım yün tarzında kutunun en altına onlardan koymuştum :)
başka ne koydum hatıramıyorum :)

canım yanlış anlamada bana bıraz karışık geldı..ya cıkolata kahve sekerlemeler kurabıyeler koyy..yada atlet dus jeli dedeorant vs vs koy..hepsı bı arada karmakarışık olmaz mı??

merhaba canım bana da karışık geldi biraz.. ya yiyecek ya giyecekleri koy.
Evet kızlar ama koyacak başka bir şey bulamadığım icin ondan bundan koymak istedim. Sadece yiyeceklerden yapmakta biraz şey geldi doğum günu sonuçta işine yarayabilecek şeylerde olsun istedim

bende hazırlamıştım sevgilime bir kutu :)
İçine kum saati koymuştum yanına güzel bir yazı
kalpli iki tane çerçeveli resim minik :)
kutu biraz büyüktü tam dolmamıştı gömlek almıştım ..
sonra bi sürü minik minik notlar
süslemeler koymuştum mektup yazmıştım onu koymuştum ..
saat almıştım onun kutusunu çok güzel süslemiştim :)
içine minik minik toplar almıştım yün tarzında kutunun en altına onlardan koymuştum :)
başka ne koydum hatıramıyorum :)
Çok güzel hazırlamışsın canım :)
Kıyafet için yeterli param yok aslında o yuzden bi kutu hazırlamayı düşünüyorum bu tarz bir kutu maddi durumuma daha uygun olur bu sefer ondan. Gönül neler almak ister ama bu senede bu tarz bir hediyeyle idare etsin :) ama aklımada bir şey gelmiyor

Evet canım bende harika bi defter hazırladım fon kartonu ile fotolarımız ince ayrıntılar hasır iplerle süslemeler çok hoş oldu defter bitti ama kapağınıı çok farklı istiyorum daha vermedim :)
bi kaç arkadşıma gösterdim bayıldılar defter tarzı minik bişeyde yapıp içine koyabilirsin :)

X