Kuzenim ve arkadaşımın abisi evlenmeye karar verince

michonne

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
1.639
2.294
20 yıllık arkadaşımın abisi ile benim kuzenim 8 ay kadar önce benim iş yerimde tanıştılar. Kuzenim ameliyat hemşiresi , işyerime uğramıştı ve arkadaşımın abisinin de ofisi aynı plazada. Bunlar tanışıp birbirlerini whats app tan eklemişler, çıkmaya başladılar, birbirlerini çok seviyorlar ve geçen cumartesi nişanlandılar.

Buraya kadar sorun yok. gel gelelim arkadaşım çıldırdı. Kuzenim, abisini evlenmek için tehdit etmişmiş (kız en başta, benimle ciddi değilsen, bu yola çıkmayalım ben evlenmek istiyorum demişmiş), abisi yalnızlık korkusundan evleniyormuş, yok kız şişkoymuş, evde kalmışmış, çocuk yapmak istiyormuş, nasıl çocuk yapmak istermiş, balayında İspanya'ya gitmek istiyormuş ama abisi Fransa'yı istediği halde İspanya'ya gideceklermiş, neden kızın istediği oluyormuş. Kız gezmeyi çok seviyormuş, abisi yorgun argın kızı gezdiriyormuş.

Annesi kuzenimi beğeniyor istiyor ama görümce çıldırdı. Dün akşam arkadaşım beni aradı, abimle çok büyük kavga ettik. Abimi sildim, o 0....u ailemizi parçaladı, hem annemle hem abimle kavga ettim dedi.

Kızlar her şey benim yüzümden mi oldu. Çok kötüyüm kuzenim için çok ağır hakaretler etti, şoklardayım ve o kız bunların hiç birini haketmiyor. Hiç uyuyamadım.

Ne yapmalı, nasıl davranmalı bu görümceye?

20 yıllık arkadaşımın abisi ile benim kuzenim 8 ay kadar önce benim iş yerimde tanıştılar. Kuzenim ameliyat hemşiresi , işyerime uğramıştı ve arkadaşımın abisinin de ofisi aynı plazada. Bunlar tanışıp birbirlerini whats app tan eklemişler, çıkmaya başladılar, birbirlerini çok seviyorlar ve geçen cumartesi nişanlandılar.

Buraya kadar sorun yok. gel gelelim arkadaşım çıldırdı. Kuzenim, abisini evlenmek için tehdit etmişmiş (kız en başta, benimle ciddi değilsen, bu yola çıkmayalım ben evlenmek istiyorum demişmiş), abisi yalnızlık korkusundan evleniyormuş, yok kız şişkoymuş, evde kalmışmış, çocuk yapmak istiyormuş, nasıl çocuk yapmak istermiş, balayında İspanya'ya gitmek istiyormuş ama abisi Fransa'yı istediği halde İspanya'ya gideceklermiş, neden kızın istediği oluyormuş. Kız gezmeyi çok seviyormuş, abisi yorgun argın kızı gezdiriyormuş.

Annesi kuzenimi beğeniyor istiyor ama görümce çıldırdı. Dün akşam arkadaşım beni aradı, abimle çok büyük kavga ettik. Abimi sildim, o 0....u ailemizi parçaladı, hem annemle hem abimle kavga ettim dedi.

Kızlar her şey benim yüzümden mi oldu. Çok kötüyüm kuzenim için çok ağır hakaretler etti, şoklardayım ve o kız bunların hiç birini haketmiyor. Hiç uyuyamadım.

benım kuzenım hakkında bırı boyle agır laflar edecek arkadas falan dınlemem edebını bıl yoksa ogretırım ben sana derdım.. tepkısız kalmayın, bence gorumce adayı kuzenınızı kıskanıyor bununbaska acıklaması yok !

tabiki sizin yüzünüzden deil..yakalarından zorla tutup nişanlanın demedin ya....
arkadaşın çok terbiyesizmiş...inşallah aklı başına gelir...

Deli mi ne abisi evlenecek diye kudurmuş. Kızında ne guzel meslegi var calisiyor abisine ev gecindirirken yardimci olacak. Olaya bu yonlerden bakmiyorda hep açığını arıyor.

Onların sizi iş yerinizde tanışması tesadüf ki siz bilinçli olarak ara buluculuk yapmamışsınız.
Arkadaşınız!! aşırı kıskanç... Kuzenin ne güzel abisiyle anlaşıyor... abisi şikayetçi olsa kendi hayıflanırdı.. Bence tamamen kıskançlık ve ilginin kuzeninize kayması.. Abisi belli ki onu dinlemiyor ya da yorgun! olduğu halde kardeşini gezdirmiyor. O da gurur yapmış..
Ayrıca bireylerin dış görünüşü ile ilgili alay edilmesi hoş değil hele ki o...pu diyorsa orda haddini bildirmen gerek.

Arkadaşın değil bence bu kişi. Bir daha ararsa derdini bana değil abine ve yengene! anlat de. Kimin ne o..puluğunu görmüş. Kuzenine böyle laflar ettirme.

Herkes yerini bilsin.

Az önce kuzenimi aradım, konuştum. Kızcağızın, nişanlısıyla kızkardeşi arasındaki kavgadan haberi yok. Sanırım oğlan, nişanlısı üzülmüsin diye bahsini açmamış ama bir durgunluk vardı üzerinde zaten, annesi aradı hemen gitti dedi.

Kızcağız, benim belki hatalarım olmuştur. Gerekire çiçek alır gider özür dilerim diyor yaa, o kadar da iyi niyetli. Sakın yalnız gitme, dövmeye bille kalkabilir dedim. Şoklardayız.

görümceye neymiş
hadsiz
kendisi evlensin kendi ilişkisini yönetsin

Siz kuzeninize bu lafları ederken ne yapıyorsunuz merak ettim?
Hiç üzülmeyin belliki abisini paylaşamıyo. Başkası olsa onada laf edecek birine benziyo. Allahtan kv de mantıklı davranıyo

Az önce kuzenimi aradım, konuştum. Kızcağızın, nişanlısıyla kızkardeşi arasındaki kavgadan haberi yok. Sanırım oğlan, nişanlısı üzülmüsin diye bahsini açmamış ama bir durgunluk vardı üzerinde zaten, annesi aradı hemen gitti dedi.

Kızcağız, benim belki hatalarım olmuştur. Gerekire çiçek alır gider özür dilerim diyor yaa, o kadar da iyi niyetli. Sakın yalnız gitme, dövmeye bille kalkabilir dedim. Şoklardayız.
bence sizin bunları anlatmanız hoş olmamış.
nişanlısı uygun görmemiş demek ki anlatmamış...

kendine o..pu dediğini anlattınız mı? bir de sağol hakaretine layık olmaya çalışırım der gibi çiçek alsın da tepesine çıksın o görümce adayı!

Arkadaşınız gercekten hem cok terbiyesiz hem de cok hazımsız. Ben sizin yerinizde olsam o hakaretleri o kıza yedirirdim

bence sizin bunları anlatmanız hoş olmamış.
nişanlısı uygun görmemiş demek ki anlatmamış...

kendine o..pu dediğini anlattınız mı? bir de sağol hakaretine layık olmaya çalışırım der gibi çiçek alsın da tepesine çıksın o görümce adayı!
Hayır hayır canım ettiği hakaretleri anlatmadım. Ben şok geçirdiğim içn cevap vermedim bir de cevap versem iyice diş bileyecek hepimize. inanın korkumdan değil, anlayacağı dilden konuşmak benim için çok kolay ama yapmak istemedim. :KK43:

Hayır hayır canım ettiği hakaretleri anlatmadım. Ben şok geçirdiğim içn cevap vermedim bir de cevap versem iyice diş bileyecek hepimize. inanın korkumdan değil, anlayacağı dilden konuşmak benim için çok kolay ama yapmak istemedim. :KK43:

benim demek istediğim nişanlısı uygun görmemiş ki kuzenine anlatmamış tartışmayı
sizin anlatmanız kuzeninize hoş olmamış.

Kuzenin için üzüldüm iyi bir nişanlısı var ama bu görümce ile başı çok belaya girecek gibi.
Bu arada siz de tavrınızı koyun bir daha aradığında o sözleri yutturun arkadaşınıza belki haksız olduğunu biraz da olsa anlar.

X