Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akibeti kesinlikle kuzen olarak kalmanızdır tabikisizce akibeti nasıl olur, ya da ne olmalı?
Niçin banlanıyorsunuz biliyor musunuz? Yorum yaptığınız için değil, okumadan yorum yaptığınız için.Ne zaman kuzenine, dayisina, halasina falan aşık olan birine yorum yapsam banlaniyorum o yuzden icimden gecenleri yazmayacagim yukarda bikac arkadas yazmis zaten
Cocuk senin ona niyeti bozduğunu anlamis ondan geri cekmistir kendini, sen de ustune gitme bari, seni kardesi olarak goruyorsa buyuk bir tramva yasayabilir
Niçin banlanıyorsunuz biliyor musunuz? Yorum yaptığınız için değil, okumadan yorum yaptığınız için.
Belki biraz okumuş olsaydınız yazdıklarımı anlardınız durumu.
Ben zaten kendisine abim sayıldığını birkaç kez dile getirdim, üstelik onun bana yakınlığı olduğunu ve bu yakınlığını ilk gün birlikte gezdiğimiz arkadaşımda fark etmiş.
Ayrıca ben hissettiklerimden bahsediyorum, ve bunun doğru olmadığından.
Sizin tavrınızı anlatamıyorum doğrusu.
Çok haklısınız, ben de olmaması gerektiğini düşünüyorum.Bence kuzeniniz size karşı ilgi duymuş ve bunu ifade etmiş olabilir. Ancak o da bu durumu sorguluyor. Belki birlikte çok mutlu olursunuz ama unutmayın ki en ufak bir sorunda x5 olarak canınız yanacak. İstersen Hiç Başlamasın-Yeni Türkü :)
Kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum,ama yıllardır hiç görüşmediğimizden kuzen bağını tam kuramadım, böyle yakın davranması ve içimdeki boşluk beni buna itmiş gibi oldu.Ensest filan değil tabi ki kuzen aynı anne babadan olma Kardeş gibi olamaz namahremdir! kim ne derse desin aynı ortamda yalnız kalmak beraber gezmek doğru değil mutlaka bi çekim olur ,bu konuda olduğu gibi. her zaman mesafeli olmak en güzeli, o zaman böyle karmaşık bi duruma gelinmez. Sen sınavlarına konsantre ol ve ona, sana yaklaşma fırsatı bir daha verme. Bazı erkekler böyle kuzenlerine yakın davranıp abi adı altında kendine aşık etmeye çalışır bi tür ego tatmini bu, sonra sen hoşlandığını belli edersin o da amacına ulaşır içten içe güler. Hiç düşünme def et o düşünceleri
Evet böyle olmuş olabilir, zaten böyle olması daha doğru sizin de dediğiniz gibi kuzenim sonuçta.Çocuk başta yaklaşmış sana ne olcagini dusunmeden. Tatlı tatlı yakinlasmalar olur ya normal erkek kız arasında
Sonra seni anlamıştir buyuk ihtimal heves de gitmistir. Sonuçta kuzensiniz..
Sana tavsiyem aklının karışmasına izin vermeEvet böyle olmuş olabilir, zaten böyle olması daha doğru sizin de dediğiniz gibi kuzenim sonuçta.