- 26 Kasım 2025
- 11
- 4
- 1
- 20
Öncelikle herkese merhaba benden 3 yas küçük erkek bir kuzenim var dayımın oğlu küçükken çok iyi anlaşamasakta yaklasik 1 senedir çok iyi anlasiyoruz konusuyoruz her zman bir derdi oldumu önce bana yazar abla böyle böyle oldu diye ailesi bu konuda katı malum kız erkek kuzen ilişkileri kafasi ailecek çok fazla görüşürüz bir sıkıntı yok ama birebir gorusmemizi istemiyorlar diye tahmin ediyorum konuyu uzatmadan kuzenim son zamanlarda hayatima çok fazla müdahil olmaya basladi bu konu da gerçekten beni çok rahatsiz ediyor mesela wp de aktifken neden bana yazmiyorsun kime yazıyorsun kimle konusuyorsun havalarina girmeye basladi hayatimda birisi oldugunda sürekli o yokken ben vardim falan diyor artik hayatimdaki kisiyi anlatmamaya basladim kac defa üzerine basa basa ablası olduğumu benim hayatima karişama hakkinin olmadigini dile getirdim hayatimda kimse olsun istemiyor sadece her zaman onunla konusayim istiyor yasina veriyorum daha küçük olduğu icin ama onu kırmadan bu durumu rahatsizligimi nasil izah edebilirim bana yazdığı mesajlari attığı tripleri ailesi görse asla bir daha görüştürmezler kendileri de bizimle görüşmezler o derece yani acaba ailesine bisey söylemeli miyim farkli bir şüphem var ama dile bile getirmek istemiyorum