- 17 Haziran 2015
- 194
- 104
- 31
merhaba arkadaşlar. ben yine bir aile mevzusuyla burdayım. sorun kuzenim. geçen seneden beri aramız bozuk. ama en baştan anlatayım. benim kardeşim falan olmadığı için kuzenimle çok yakındım her zaman. abla kardeş gibiydik. geçen sene sözlendi. sözünde herşeyine koşturdum hep yardım ettim falan sözden sonra bi gün dışardayken aradım napıyosunuz dışardaysanız görüşelim demek için. telefonu sözlüsü açtı. ben de çok tanımıyorum onu bir kere tanıştım bir de sözde falan gördüm yani. neyse napıyosun falan filan konuştuk kuzenimin evindeymişler ailecek yemek falan neyse ben kuzenimi istedim ne konuşayım ben onunla o da bişey dedi ben de güldüm dicek bişey bulamadım. o sırada telefonu kuzenim aldı ne gülüyosun dedi ben o an başımdan aşağı irkildim tamam görüşürüz falan dedim kapattım içim bi acayip ama adını koyamıyorum yani ben sözlüsünü iki kere falan gördüm ve kimseye böyle bişeyim olmaz beni en yakın tanıyan kuzenim bana ne ima ediyor o kadar üzüldüm ki. bir de hep görüşüyoruz soğuk davrandım falan sonra dayanamadım artık söyliycem dedim kendime mesaj attım ben sana çok kırıldım bu yaptığından dolayı falan filan. o da sen ne diyosun ben öyle bişey demedim sen ne anlıyosuna getirdi ben salak değilim gayet doğru anladım dedim konuşmayalım dedim öyle kaldı. sonra bir gün onlara gittik bana öyle yapma falan dedi ben de hayır dedim ama mecburen görüşüyoruz ve ben soğuğum falan ama hiç kin tutabilen bi insan da değilim küsemem şimdi normal davranıyorum ama hep aklıma geliyor hiç güvenim kalmadı
bilmyiorum napmalıyım sizce? şimdiden teşekkürler.
bilmyiorum napmalıyım sizce? şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: