Kuzenimin abuk subuk lafları.

mrs topuz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
194
104
31
merhaba arkadaşlar. ben yine bir aile mevzusuyla burdayım. sorun kuzenim. geçen seneden beri aramız bozuk. ama en baştan anlatayım. benim kardeşim falan olmadığı için kuzenimle çok yakındım her zaman. abla kardeş gibiydik. geçen sene sözlendi. sözünde herşeyine koşturdum hep yardım ettim falan sözden sonra bi gün dışardayken aradım napıyosunuz dışardaysanız görüşelim demek için. telefonu sözlüsü açtı. ben de çok tanımıyorum onu bir kere tanıştım bir de sözde falan gördüm yani. neyse napıyosun falan filan konuştuk kuzenimin evindeymişler ailecek yemek falan neyse ben kuzenimi istedim ne konuşayım ben onunla o da bişey dedi ben de güldüm dicek bişey bulamadım. o sırada telefonu kuzenim aldı ne gülüyosun dedi ben o an başımdan aşağı irkildim tamam görüşürüz falan dedim kapattım içim bi acayip ama adını koyamıyorum yani ben sözlüsünü iki kere falan gördüm ve kimseye böyle bişeyim olmaz beni en yakın tanıyan kuzenim bana ne ima ediyor o kadar üzüldüm ki. bir de hep görüşüyoruz soğuk davrandım falan sonra dayanamadım artık söyliycem dedim kendime mesaj attım ben sana çok kırıldım bu yaptığından dolayı falan filan. o da sen ne diyosun ben öyle bişey demedim sen ne anlıyosuna getirdi ben salak değilim gayet doğru anladım dedim konuşmayalım dedim öyle kaldı. sonra bir gün onlara gittik bana öyle yapma falan dedi ben de hayır dedim ama mecburen görüşüyoruz ve ben soğuğum falan ama hiç kin tutabilen bi insan da değilim küsemem şimdi normal davranıyorum ama hep aklıma geliyor hiç güvenim kalmadı

bilmyiorum napmalıyım sizce? şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
buldumcuk olma durumu, sık muhabbet tez ayrılık getirir derler izleyin sadece
annem de aynı şeyi söylüyor. bir düğünde kuzenim sözlüsünün hep üstündeydi sarmaş dolaş ve o kadar geniş bi aile değiliz babam hiç hoşlanmamıştı bize laf söylemek düşmez bu konuda ama bize de sataşıyorlar

ay işte klasik "görmemişin erkek arkadaşı olmuş" durumu. senin bir hatan yok. mesafeyi koy sen de.
koydum gibi ama ben hiç böyle küs kalamıyorum eskisi gibi değiliz ama bazen konuşuyoruz bi kaç kere de buluşmuştuk bu olaylardan sonra ve çok yakın oturuyoruz 10 dakika aramız illa ki görüşmek durumu oluyo

Ya insan yeri geliyo kardesini siliyo, sana kocasina asilan muamelesi yapan bi gormemisle ne isin olur birak ne iftari ya. Dugun cenaze bayram resmi bi iliski tamam
şu anda ailelerimiz öyle ama ben adamakıllı tavır koyamadım. bu kondua kızıyorum kendime ama iki türlü de rahat etmiyor içim konuşsam kendime yediremiyorum konuşmasam kuzenim diye düşünüyorum. ilk baş hiç görüşmüyordum şimdi ayda bir falan çıkıp otururuyoruz. bi kaç kere annemlerle ilgili laf etti ben de ben bilmem karışmam dedim kavga etsem yalan söyleyip üste çıkıyo

şu anda ailelerimiz öyle ama ben adamakıllı tavır koyamadım. bu kondua kızıyorum kendime ama iki türlü de rahat etmiyor içim konuşsam kendime yediremiyorum konuşmasam kuzenim diye düşünüyorum. ilk baş hiç görüşmüyordum şimdi ayda bir falan çıkıp otururuyoruz. bi kaç kere annemlerle ilgili laf etti ben de ben bilmem karışmam dedim kavga etsem yalan söyleyip üste çıkıyo
Annene laf soyletebiliyo musun? Bugun annemle markete gittik ben uzaktaydim geldigimde bi kadin emrivaki anneme bir cumle kuruyordu kadini oyle bir azarladim ki marketten kacti. Akraba da olsa tavrim degismez. Kimse anami babami ezemez benim yaninda adamin alnini karislarim

yeri geliyor kardeşler bile anlaşamıyor da irtibatı kesiyor, kuzen neymiş, görüşmek can ciğer olmak zorunda değilsiniz, hele ki kendini dünyanın ilk evlenen insanı sanan biriyle.

kocası size laf anlatırken kafasını tutup çevirmesi ne demek? hem sizi kocasını zan altında bırakıyor, görüşmeyin bence. annenize de anlatın olanı biteni.

Annene laf soyletebiliyo musun? Bugun annemle markete gittik ben uzaktaydim geldigimde bi kadin emrivaki anneme bir cumle kuruyordu kadini oyle bir azarladim ki marketten kacti. Akraba da olsa tavrim degismez. Kimse anami babami ezemez benim yaninda adamin alnini karislarim
laf söyletmedim ama gidip annem gidip başka bi akrabamıza anlatmış o da gidip bunlara anlatmış. bu konuda dicek bişey bulamadım

yeri geliyor kardeşler bile anlaşamıyor da irtibatı kesiyor, kuzen neymiş, görüşmek can ciğer olmak zorunda değilsiniz, hele ki kendini dünyanın ilk evlenen insanı sanan biriyle.

kocası size laf anlatırken kafasını tutup çevirmesi ne demek? hem sizi kocasını zan altında bırakıyor, görüşmeyin bence. annenize de anlatın olanı biteni.
anneme çok önceden anlatmıştım o zaman bu olay yeni olmuştu telefon olayı. annem öyle şey olmaz sen yanlış anlamışsınıdr dedi ama şimdi annem de ona çok kızıyor anneme çok terbiyesizlik yaptı zaten. hatta babam bile hiç akrabaları hakkında konuşmazken o bile kızıyor tabi bu olayı bilmiyo bilse delirirdi

laf söyletmedim ama gidip annem gidip başka bi akrabamıza anlatmış o da gidip bunlara anlatmış. bu konuda dicek bişey bulamadım
Eee kadinin canina doyurdunuz o da gitmis dertlesmis baskalarinin duymasu zorunuza gidecektiyse yapmayacaktiniz deyip gecseydin. Eziyo bu aile sizi

Kuzeninde ozguven eksikligi var. Baya baya..
bi arkadaşım da aynı şeyi söyledi. bir de ben herşeyi yeni farkediyorum ama bir kere de şöyle bi olay olmuştu.biz beraber ehliyet kursuna gidiyorduk. yazılı sınava girdik açıklandı falan ben 85 almıştım o da sınırdan geçmişti düşüktü bana dedi ki ben annemlere 90 diycem sakın söyleme. ben de niye falan dedim düşük olmasın dedi herkese 90 dedi

Eee kadinin canina doyurdunuz o da gitmis dertlesmis baskalarinin duymasu zorunuza gidecektiyse yapmayacaktiniz deyip gecseydin. Eziyo bu aile sizi
evet haklısın ben de öyle düşünüyorum ve annemle babam o kadar bıkmışlar ki eski şeyleri falan anlattılar hep bu tür şeyler var. ama yine de ben annemin anlatmasına kızdım çünkü kadın da çok ağzı açık bi kadın herkese anlatır ve o da onlara kızmıştı bi düğünde neler dedi arkalarından sonra gidip annemi yetiştirmiş. insanlar çok iki yüzlü malesef.

koydum gibi ama ben hiç böyle küs kalamıyorum eskisi gibi değiliz ama bazen konuşuyoruz bi kaç kere de buluşmuştuk bu olaylardan sonra ve çok yakın oturuyoruz 10 dakika aramız illa ki görüşmek durumu oluyo

öyle olmayacak işte. sana zarar veriyor bu arkadaşlık.
yakın oturmanın da bir önemi yok bence.küs değilsiniz sonuçta. yolda görünce "merhaba nasılsın" der geçersin.

Sizin bir hataniz yok telefonunu kendi açsaydi resmen kiskanmis görüşmemeniz en doğrusu gördüğünde Merhaba Merhaba görünce de kuş gibi davran mayın hersey normal mis gibi olun eğer görüşmeniz devam ederse daha beter kiskanclik lari gelecektir diye düşünüyorum

X