kuzenler??

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kızlar kuzenlerınızle aranız nasıl??

amca cocugu ve teyze cocugu arasında fark varmı??

bana mesala amcamın cocukları daha yakın gelıyor nedense??

aynı yasta kız kuzenlerımlede hıc kardes gıbı degılm..:50: aramızda sankı gızlı bır rekabet var?? emın degılm..neyse..

bırazda kuzenlerden bahselelım mı kızlar ne dersınız :23:

Bizim aile bağlarımız çok güçlü değildir nedense yani akrabalarımız teyzelerim olsun dayımlar olsun herkes kendi derdinde herkes bi menfaat peşinde...
Teyze tarafımdan 2 erkek kuzenimle yakındım bi ara konuşurduk dertleşirdik ama kendine sigara aldırmaya başladı her seferinde bende arama mesafe koydum ve artık merhaba merhaba o kadar....

Bizim aile bağlarımız çok güçlü değildir nedense yani akrabalarımız teyzelerim olsun dayımlar olsun herkes kendi derdinde herkes bi menfaat peşinde...
Teyze tarafımdan 2 erkek kuzenimle yakındım bi ara konuşurduk dertleşirdik ama kendine sigara aldırmaya başladı her seferinde bende arama mesafe koydum ve artık merhaba merhaba o kadar....

hmm bızım aıle baglarımızde şöyle böylee..cünkü sülale cok genıs :1:

Anne tarafımdaki kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm. 3 kızız, hiç ayrılmayız:) Baba tarafımdaki kuzenlerim yaşça benden çok çook büyük oldukları için fazla bi paylaşımım yok.

baba tarafımdan kuzenler dahil hiç kimseyle görüşmüyorum.
anne tarafımda da görüştüğüm sadece birkaç kişi var.
benim aile bağlarım kuvvetli değil malesef öyle kalabalık akrabaydı sülaleydi sevmiyorum.
bir de sırf akrabam oldukları için karakterimin uyuşmadığı insanlarla mecburen görüşmek beni kasıyor.
onların yerine sevdiğim, uyuştuğum arkadaşlarımla görüşmekten daha mutlu oluyorum:26:

benim baba tarafımdan kimse yok :( ama babamın amcasının çocukları torunları falan var onlarla aynı yerde oturduğumuz için kardeş gibi büyüdük onlarla aram gayet iyidir gerçi benden yaşça büyükler ama yine de çok iyiylerdir severim. anne tarafımda yaşıtlarım var ama anne tarafımın da kendi içinde gruplaşması var şahsen. bu yüzden anne tarafımı pek sevmem bi tek teyzemi ve bi dayımı severim diğerleriyle de merhaba merhaba yani. çok içli dışlı değilimdir.

Anne tarafımdan sadece teyzemin 2 oğlu vardır benim için çok değerli olarak.

Ama her zaman baba tarafım ağır basmıştır,amca çocuklarım,hala çocuklarım,babamın amca çocuklarıyla daha yakınım..

iki tarafla da çok samimi olarak görüşmüyorum,sebep belki de hep uzak olmamız..bayramdan bayrama görüşüyoruz diyebilirim.

Back
X