kv cocuk istiyorum diye tutturdu

kahveasigibibayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
69
7
Evet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm :KK43:(

Tedavi olmanız için 2 yıl denemiş ve başarısız olmanız gerekiyor, bildiğim kadarıyla. Kendinizi sıkmayın, bunaltmayın. İnsanlar konuşurlar. Zora girip olacağı varsa da geciktirebilir bu stres. O da heveslenmiş herhalde işte kendince...

oğlunun ki pek işlemiiyor diyesim geliyor bu lafı söyleyenlerede diyemioyrsun işte
sanane kardeşim sanki sen taıycan ağzına ağzına vurasım var ama böylelerin
yaşlarına hürmet ediyoruz işte

Ben 6 sene yapmadim kayinvalidem sormadi, cok ayip bulur boyle bir sey sormayi, sizin daha 2 sene bile olmamis evleneli, bence sormasina izin vermeyin, bunun fazlaca ozel bir soru oldugunu soyleyin (Ki oyle zaten)
Cocuk konusunu da stres yapmayin doktorlar bile 1 yil olmazsa gelin diyorlar.

3 ay cok kısa bir süre,1 yıl deneyin omazsa o zaman doktora gidin.Kendinizi de cocuga şartlandırırsanız stresten hiç olmaz.Kayınvalideler hep konuşuyor,nasip ne zamansa o zaman olur.

ahh bu kayinvalideler benimkidr ayni oyle. bi sinir oluyorum ki anlatamam nerdeyse onlara inat cocuk yapmicam. size ne kardesim adi belli ne zaman yataga girecegimizede sen karar ver :KK12:

Birde tutturmus erkek torun diye sanki ben kart veriyorum erkek kiz olmasina

canım neden kendini sıkıntıya sokuyosun ki 3 ay kısa bir süre, istediği kadar söylesin çok çocuk istiyosa da kendi yapsın

1,5 yıllık evlilik çocuk için erken daha.
Sen kv ye bakma evliliğin nasıl maddi durumun nasıl?
Yaşın kaç çalışıyor musun bunlar önemli.
Kadın sevecek diye çocuk mu yapılır allasen, parka gitsin hazır yapılmış var bir sürü sevip sevip gelsin:KK70:

ahh bu kayinvalideler benimkidr ayni oyle. bi sinir oluyorum ki anlatamam nerdeyse onlara inat cocuk yapmicam. size ne kardesim adi belli ne zaman yataga girecegimizede sen karar ver :KK12:

Birde tutturmus erkek torun diye sanki ben kart veriyorum erkek kiz olmasina
hee yaa bana sordular dün bebek var mı bebek varmı diye
bende siz erkende yapmışınızda nolmuş
kocalarım sevmiyor diyorsunuz dedim :)

Niye tamam inşallah diyorsun ki hatan o.
Yap bir tane madem diyeceksin.

Dinsizin hakkından imansız gelir.
Zorla söyletmesinler ne yapalım.
aynen öyle arkadaşım, bana bi ara söylemeye başladı eğer uzun süre çocuk yapmazsan altında bişey ararlar deşerler falan filan dedi. ben de arayan da deşen de kendi yapsın umrumda değil dedim o gün bugündür bişey diyemiyo, tabi yalnızca bu konuda :KK49:

Canım öncelikle acele etme.
1 yıl deneyeceksin olmazsa o zaman doktora gideceksin.
Ben de evlendiğimde kv bir kaç defa çocuk çocuk dedi durdu bir gün misafirlerin yanında o kadar canıma tak etti ki, sen çocuk mu istiyorsun dedim ''Evet'' dedi, ''Vallahi ne iyi olur doğur bi tane bizde arada sırada gelir severiz'' dedim o oldu bir daha asla bana torun muhabbeti yapmadı.
Bak öncelikle askı stres yapma sakin ol.
Benim 3 yıl çocuğum olmadı tamamen psikolojik dedi dr bir sürü testler tahliller yaşadıklarımı görsen dayanamıyordum. En son tüp bebek yaptırdım çok şükür ilk denemede tuttu. 18 aylık kızım var ve nasılsa benim çocuğum olmuyor diye korunmayı bıraktığımın 3. ayı tekrar hamile kaldım şimdi 2. bebeğim yolda. Tamamen psikolojikmiş artık inandım.
Sen de akışına bırak olacaktır.

X