Kv çok açık konuşuyor tiksiniyorum hangi dille konuşsam anlar ki

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Benim hiç sevmediğim konuşmaya tiksindiğim konular. Kpederimn cinselliğe düşkün olduğunu anlatır mı insan ya.Düğünde bile kp agrasifleşmiş birlikte olmuşlar adam normale dönmüş aynen böyle anlatıyor kvdem. Bize geldiler iki uç günlüğüne yataklarımızı ayrı yap kp durmaz yoksa gece dedi ya. En son cinsel org. ağrıdığını anlattı yok akıntısını filan kusuyordum neredeyse.doktora git ihmal etme dedim konuyu değiştirmeye çalıştm yok anlamıyor. Tiksiniyorum bu rahatlığından ben edepli konuşurken. Karşıma bu tarz konuşan biri çıkmadı hiç. Nasıl iletişim kurucam bu konu için fikir istiyorum

Direk söyle bence. Tiksiniyorum demesen dahi utandığını söyle.

benim ex kv de böyleydi ..Tiksiniyordum resmen ex in yanında torununa git anne meme versin ,yok ..... severim bilmem ne ...Yok bunların köyde biri varmış yeni evlenmiş adam at gibi kişniyormuş o işi yaparken kocamın yanında anlatıyordu bide bunları dedim ben bu tarz konuşmalardan hiç hoşlanmam bir daha yapma ..Ama yok laftan anlamıyordu ki yok eldivenle ağda yapmış pamuk gibi oluyomuş deli mi ne koca kadın :63: Bir kere de demiştim burda benimki eve gelirken git oğlum git tavşanı yatağında bas demişti ..ayy bak aklıma geldikçe deliriyorum :eek:

Açık açık rahatsız olduğunuzu söylemek en kolay yöntem, konu değiştirmek yerine 'bu detayları bana lütfen anlatma, bilmek istemiyorum.' diyin. Kıyasa gitmeyin ama işler sarpa sarabilir. Yani bu yaptığın ayıp, benim annem babam böyle konuşmaz vs. işlerine girerseniz vır vır bir sürü şey olur.

Anne ben bunları bilmek istemiyorum Demen yeterli.devam ederse anlatmaya o konusurken çıkarsın odadan yada telini alır birini ararsın o anda bozulup susar.hala devam ederse artık o yuzsuzluge vurmuştur sizde açık açık midem kalkıyor tiksiniyorum bilmek zorunda değilim dersiniz.cunku haketmistir artik

:KK57::KK57:hiç sevmiyorum şöyle detaycı insanları.Bence "ben bu tarz konulardan hoşlanmıyorum kalbini kırmak istemem ama bidaha bana anlatma olur mu "de.

Benim hiç sevmediğim konuşmaya tiksindiğim konular. Kpederimn cinselliğe düşkün olduğunu anlatır mı insan ya.Düğünde bile kp agrasifleşmiş birlikte olmuşlar adam normale dönmüş aynen böyle anlatıyor kvdem. Bize geldiler iki uç günlüğüne yataklarımızı ayrı yap kp durmaz yoksa gece dedi ya. En son cinsel org. ağrıdığını anlattı yok akıntısını filan kusuyordum neredeyse.doktora git ihmal etme dedim konuyu değiştirmeye çalıştm yok anlamıyor. Tiksiniyorum bu rahatlığından ben edepli konuşurken. Karşıma bu tarz konuşan biri çıkmadı hiç. Nasıl iletişim kurucam bu konu için fikir istiyorum
koskoca kadının yaptığına bak:KK57:

anne anlatma rahatsız oluyorum de

benim ex kv de böyleydi ..Tiksiniyordum resmen ex in yanında torununa git anne meme versin ,yok ..... severim bilmem ne ...Yok bunların köyde biri varmış yeni evlenmiş adam at gibi kişniyormuş o işi yaparken kocamın yanında anlatıyordu bide bunları dedim ben bu tarz konuşmalardan hiç hoşlanmam bir daha yapma ..Ama yok laftan anlamıyordu ki yok eldivenle ağda yapmış pamuk gibi oluyomuş deli mi ne koca kadın :63: Bir kere de demiştim burda benimki eve gelirken git oğlum git tavşanı yatağında bas demişti ..ayy bak aklıma geldikçe deliriyorum :eek:
senin kv yi hatırlıyorum bir konunda anlatmıştın o tavşan meselesini o kadar kişi çözememiştik dimi:KK53::KK70:

Değil kaynana kim olursa olsun cinselliklerini birlikteliklerini anlatan insanlar bende acayip tiksiniyorum.Hele sizdeki kv miş komedi gibi yaa kankasımı sanıyor ne sizi :KK70: :KK70: Bende showroom komşusu var o da böyle boş boğaz biraz :KK70: İki kişi 4 duvar arasında kalmalı bence bazı şeyler..

illede edep illede edep yani....sert bir tepki ver bazı insanlar için özelini konuşmak sıradan gelir ben pek anlamam bu insanları ağızlarının ayarları olmaz senin kv de onlardan anladığım kadar keskin bir şekild konuş ve gözünü korkut böyle konuşmaya devam ederse oğluna söylemekle uyar belki bir daha konuşmaz

Menopaza girmemiş anlaşılan . Evde başka birileri varken yüksek sesle uyar diğerleri duyacak şekilde,belki birdaha yapmaz ders olur utanması varsa.

senin kv yi hatırlıyorum bir konunda anlatmıştın o tavşan meselesini o kadar kişi çözememiştik dimi:KK53::KK70:

deli kadın ya tavşanı yatağında bas ..Hala da çözebilmiş değilim ne demek istediğini ..Boş bırakma mı diyodu,tavşanlar çok çiftleşir bizi tavşana mı benzetmek istiyordu anlamadım aman neyse yenisini benzetir artık :KK59:

Benimki de neler anlatiyor :-). :-) :-) ne desek boş, canlari anlatmak istiyor

Ee madem rahatsiz oluyorsunuz açıkça soyleyin. Ben bu tarz konulari sevmiyorum midem kaldirmiyor anne başka bir sey konusalim deyin.
Neden uyarmak yerine dinlemeye razı oluyorsunuz ki?

ay okurken çok güldüm ,kocaya azgın teke

bence atv deki hocayı izlet kaynanana cinsellik anlatılmaz dedi bugün sabah

Amanin cok fenaymis insan cinsellikten sogur yahu
Bence acik acik ayyyyy midem kalktiiiiiii falan deyin:KK66: gercekten baska turlu anlamaz

X