Kv deye yakın yerden ev almak!

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. İki eltim, görümcem aynı mahallede kvdemin evine baya uzak yerde oturacaklar. Kv şehrin bi başında onlar bi başında. Kv demlerle farklı şehirlerde oturmamıza rağmen ufak tefek problemlerimiz oldu onun klasik bi kv olduğunu düşünüyorum, hiç bi zaman samimi olamayacağım tarzda,vicdansız biri. Ev alma mevzuları var şimdi kvdeme yakın kooperatif,siteler yapılıyor eşim bizde girelim diyo ki doğal olarak ailesine yakın olmak istiyo düşkün olmadığı halde.

Arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. İki eltim, görümcem aynı mahallede kvdemin evine baya uzak yerde oturacaklar. Kv şehrin bi başında onlar bi başında. Kv demlerle farklı şehirlerde oturmamıza rağmen ufak tefek problemlerimiz oldu onun klasik bi kv olduğunu düşünüyorum, hiç bi zaman samimi olamayacağım tarzda,vicdansız biri. Ev alma mevzuları var şimdi kvdeme yakın kooperatif,siteler yapılıyor eşim bizde girelim diyo ki doğal olarak ailesine yakın olmak istiyo düşkün olmadığı halde.

sakın ha herkes şehrin bir ucuna kaçmış sen hiç bir şekilde anlaşamayacağın kv deyle dip debe mi yaşayacaksın

çok huzursuzluk çıkar

Iyi ki esin duskun degilmis. Bir de aileye duskun olsaymis...
saka bir yana esinin tutumu ne oldu surtusmelerde. Kapimi kapatir hicbirini kaale almam diyebiliyor musunuz. Bebek ya da cocuk var mi. Calisiyir musunuz. Kayinvaludenin bakma durumu olur mu

Valla kooperatifler sıkıntı hayatım. Bazıları bitmek bilmiyo. Oraya para bağlamak yerine birikim yapmayı teklif et eşine. Böylece orada oturmaktan da kurtulmuş olursun

herkes kendi ailesine yakın olmak ister siz eşiniz için empati yapıyorsunuzda aynı şeyi oda yapıyormu acaba:KK56:

Iyi ki esin duskun degilmis. Bir de aileye duskun olsaymis...
saka bir yana esinin tutumu ne oldu surtusmelerde. Kapimi kapatir hicbirini kaale almam diyebiliyor musunuz. Bebek ya da cocuk var mi. Calisiyir musunuz. Kayinvaludenin bakma durumu olur mu

Hiçbirini kale almam diyemem ikimizde büyüklere karşı gelemeyiz yetiştirme tarzı malum,kp küser aramiyorlar diye ararız. Görümcem küser en ufak şeyde gönlünü almak için uğraşırz. ikimizde çalışıyoruz. gitmiyorsunuz,gelmiyorsunuz mevzuları olur sanırım bu konuda konuştum sadece eşimle biz çalışıyoruz her zaman gidemeyiz dedi ama kp kv birşey dese karşı gelemez. Bebeğimiz yeni olacak inşaallah, burada onun bakma mevzuları vardı istemiyorum dedim bakıcı tutucaz artık. Bi iki ay içinde kesinleşecek ev işi düşün düşün nereye kadar.

herkes kendi ailesine yakın olmak ister siz eşiniz için empati yapıyorsunuzda aynı şeyi oda yapıyormu acaba:KK56:

Ah bu konu!!!ssss
Sevgiliyken ailemle olan problemlerim yüzünden kabul ettim onun şehrinde yaşamayı,bbenm memleketime 10 saat uzaklıkta bir de

Ah bu konu!!!ssss
Sevgiliyken ailemle olan problemlerim yüzünden kabul ettim onun şehrinde yaşamayı,bbenm memleketime 10 saat uzaklıkta bir de

ben farklı yakada yaşamayı kabul ettiğim için bin pişmanım bir sorun oldğundan değil malum yeni evliyiz maddiyat sıkntısı bütçemize en uygun evdeyiz şuan ama 3 vesaitle işe gidiyorum hergün birde akşam trafiğinde dönmek var artı cumartesi çalışıyorum eşim c.tesi çalışmadığı için temizliğin büyük kısmını yapıyor allah razı olsun hakkını yiyemem ama aynı durumda kendisi çalışsa ya işi bırakır yada evi taşır kendisi yaşamadığı için benim zorluklarımı kolay geliyor neyse çok dolmuşum :KK53:

Hiçbirini kale almam diyemem ikimizde büyüklere karşı gelemeyiz yetiştirme tarzı malum,kp küser aramiyorlar diye ararız. Görümcem küser en ufak şeyde gönlünü almak için uğraşırz. ikimizde çalışıyoruz. gitmiyorsunuz,gelmiyorsunuz mevzuları olur sanırım bu konuda konuştum sadece eşimle biz çalışıyoruz her zaman gidemeyiz dedi ama kp kv birşey dese karşı gelemez. Bebeğimiz yeni olacak inşaallah, burada onun bakma mevzuları vardı istemiyorum dedim bakıcı tutucaz artık. Bi iki ay içinde kesinleşecek ev işi düşün düşün nereye kadar.
gelecegi kimse goremez ama gorunen koy kilavuz istemez de derler. Yani bu anlattiklarina gore ciddi anlamda yipranirsiniz. Hayirlisini iste. InsaAllah gonlune gore baska biryerlerden cikartsin karsiniza. Cok zor

Allah muhafaza canını seviyorsan sakın derim
Diğerleri kaçmiş sehrin bi ucuna onlar niye demiyo anamıza yakın olalım diye
Onlar niye girmiyo kooperatife?
Başka kimse de yokmuş gelelim gidelim yapışırlar size kurtulamazsınız

Hem kira ödeyip hem bir bebeğe bakip hem de kooperatife para yetistirebilecek misiniz?

Ki bu evlerin yapimi cook uzun sürüyor herkes ortasında birakmak istiyor bunun yerine birikim yapmak daha mantikli.

Ayrıca cocugunuza da bakmayacakmis diplerine gitmeye gerek yok.

Hem kira ödeyip hem bir bebeğe bakip hem de kooperatife para yetistirebilecek misiniz?

Ki bu evlerin yapimi cook uzun sürüyor herkes ortasında birakmak istiyor bunun yerine birikim yapmak daha mantikli.

Ayrıca cocugunuza da bakmayacakmis diplerine gitmeye gerek yok.

Kooperatifn refaransı iyi ödemeleri tokiden bile düşük. Birde kp mirası paylaştırdı şimdiden minnet duygusu var esimde onlarda off

Kooperatifn refaransı iyi ödemeleri tokiden bile düşük. Birde kp mirası paylaştırdı şimdiden minnet duygusu var esimde onlarda off
siz kesın ıstemıyorjum dersenız esınız ne der
benım de problemelerım var mesela esım teklıf dahı edemez zaten esıme de dıyorum annene yakın oturmam dıye
daha kotu olup yz yuze bakamayacak hale gelmek daha mı ıyı
bız sımdı uzaktan uzaga gayet ıyıyız bozmaya gerek yok
olmuyo ıste anlasamıyoruz bı yerde
sevıyeyı dusurmeye gerek yok bence

ya neden iki eltin yakın yerde yada o kooperatifte oturmuyo? onlara söz geçiremediler mi?
deli oluyorum şöyle şeyler okuyunca, onlar uzakta aman oğlum siz yakınımızda olun..
tabi durum böylemidir bilmiyorum ama sinir oldum.
gidin ne kendi ailenize nede onun ailesine yakın bi yerde ev bakın, ikisindende uzak olun..
çünkü siz ailenize yakın olmak isteseniz o da isteyecek, çaresi yok..
bende aynı sıkıntıya giricem yazın ev almayı düşünüyoruz,
hep uzak yerlerden baktırıyorum eşime..
evimin huzuru için kendi aileme de uzak olmaya razıyım..

yakin olmanin avantaj ve dezavantajlarini hesaplayip ona gore kararinizi verin...aranizda neler yasandigini bilemedigim icin kesin bisey soyleyemem

ben kendi ailemede eşimin ailesinede çok yakın oturmak istemezdim çat kapı gelmeler vs hiç gelemem öyle şeylere yapı meselesi .. sizinde aranız pek sıcak değilmiş zaten başka evler bulun kandırın eşinizi bir şekilde

uzak da ol, tatlı ol boşver

ya neden iki eltin yakın yerde yada o kooperatifte oturmuyo? onlara söz geçiremediler mi?
deli oluyorum şöyle şeyler okuyunca, onlar uzakta aman oğlum siz yakınımızda olun..
tabi durum böylemidir bilmiyorum ama sinir oldum.
gidin ne kendi ailenize nede onun ailesine yakın bi yerde ev bakın, ikisindende uzak olun..
çünkü siz ailenize yakın olmak isteseniz o da isteyecek, çaresi yok..
bende aynı sıkıntıya giricem yazın ev almayı düşünüyoruz,
hep uzak yerlerden baktırıyorum eşime..
evimin huzuru için kendi aileme de uzak olmaya razıyım..

Kvdemlere en saygılı samimi benim. En çok hizmet eden, hiç laf söylemeyen benim. :KK12: Kv eltimden çekinir arkasından dediğini birakmaz, diğer eltim nişanlı daha ama onun arkasından da keşke o olmasaydı şu kız olsaydı lafları etti aileleriyle kötuler, bi benimkilerle iyiler. Bizim ev sahibi olmamızı çoook istiyorlarmış! Hep yakın yerden surda su ev var hemen başvurun diyolar hep yakindan

X