Kv düğünde altınlarımızı aldı

eJuice

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
3
0
45
Merhaba, hemen konuya giriyorum.

Bu tip sorunlar bu ara sıkça yaşanıyor galiba.

Düğün esnasında ilk bizim taraf kalktı ve hediyelerini hem bana hemde eşime taktı, sonrasında 2 kişi diğer tarafından kalkıp küçük altın taktı ve başka kimse gelmedi. biz eşimle bu duruma bir anlam veremedik. düğün bitip aradan biraz zaman geçince düğün öncesinde ve düğün esnasında eşimin annesinin tarafından tarafımıza hediye edilecek olan tüm altın ve paraları öncesinde kendi akrabalarını telefon ile arayıp haber verip düğünden önce, kalanını da düğün esnasında masa masa gezip kendisi aldığını öğrendik. bir süre eşimle tartıştık, birgün kv geldi kardeşi ile hikayeler anlattılar bana. detaya girmeye gerek yok, yalan hepsi çünkü.

eşimle ne zaman konuyu konuşmaya çalışsam ailesini korumaya başladığından hep kavga ile sonuçlandı. ve bende uzun bir süre tekrar açmadım konuyu bu güne dek. sakin sakin tüm bildiklerimi ve olanları anlattım kendisine ve görüşme sonunda annesinin yalan söylediğini itiraf etti. annesinin hiç bir masraf yapmadığını, ihtiyaç sahibi olmadığını ve kenarda bir araba parası kadar parasının olduğunu biliyoruz. kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum doğal olarak. biz tüm bunları tartışırken eşim birde çocuk istiyor. ne yapacağımı bilmiyorum artık.

yanıt veren ve verecek olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Düğün esnasında ilk bizim taraf kalktı ve hediyelerini hem bana hemde eşime taktı, sonrasında 2 kişi diğer tarafından kalkıp küçük altın taktı ve başka kimse gelmedi. biz eşimle bu duruma bir anlam veremedik. düğün bitip aradan biraz zaman geçince düğün öncesinde ve düğün esnasında eşimin annesinin tarafından tarafımıza hediye edilecek olan tüm altın ve paraları öncesinde kendi akrabalarını telefon ile arayıp haber verip düğünden önce, kalanını da düğün esnasında masa masa gezip kendisi aldığını öğrendik. bir süre eşimle tartıştık, birgün kv geldi kardeşi ile hikayeler anlattılar bana. detaya girmeye gerek yok, yalan hepsi çünkü.

eşimle ne zaman konuyu konuşmaya çalışsam ailesini korumaya başladığından hep kavga ile sonuçlandı. ve bende uzun bir süre tekrar açmadım konuyu bu güne dek. sakin sakin tüm bildiklerimi ve olanları anlattım kendisine ve görüşme sonunda annesinin yalan söylediğini itiraf etti. annesinin hiç bir masraf yapmadığını, ihtiyaç sahibi olmadığını ve kenarda bir araba parası kadar parasının olduğunu biliyoruz. kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum doğal olarak. biz tüm bunları tartışırken eşim birde çocuk istiyor. ne yapacağımı bilmiyorum artık.

canım geçen gün benim kv ima etti düğünde takı olmayacak falan anlam veremedim öyle konuşmadık çünkü.güven gitti mi gidiyor ama bu konu için eşinle aranı bozmaya değmez.bundan sonra senin yapacağın şey senin ailenin takılarını ve onların taktığı bilezikleri kendi adına saklamak.öyleyse böyle diyeceksin.ben de aileme geri veriyorum diyeceksin.ben düğündeki durumuma göre bunu yapma planındayım :)

Az önce de böyle bi konu açıldı kapatildi oda kvm altinlarimi aldi diye acti ayni kişi olmasin mahmıt apla:KK14:

Son düzenleme:
Güzelim bi benzerini benim kv ve kp yaptı.hiçbir masraf yapmamalarına rağmen düğünde biz oynarken zarf dağıtmışlar .para altın ne varsa toplamışlar düğün sonunda öğrendik biz.
Bununda etkisiyle çok tartıştık eşimle.ben yediremedim bu yaptıklarını affedemedimde.
Anlayabiliyorum seni..ama ne yapılabilir ki

Çocuk yapmayın hazır hissetmedikçe. Altınlar konusunda haklısınız ama yapılabilecek birşey yok.

teşekkür ederim yanıtlarınız için, mahmut kim bu arada ?

Sen biraz önceki erkek üye değil misin ? Yok abicim yok gitmiş sizin altınlar işte

Abicim bari konuyu yarın açsaydın,yarım saat önce şutlanmadın mı sen:KK53:

altınlarda gözüm yok inanın, zaten almak istesem alırım altınları mesele o değil.

Vallahi Mahmut mu değil mi bilemem ama
en azından "ben de aynı durumu yaşadım" diyen üyeleri okuyunca şok oldum resmen
hayatımda ilk defa bunları duyuyorum!
düğünde, damattan gelinden gizli para- altın toplama! çüş! :KK57::KK57::KK57:

A aaaa. Az önceki ağabey değil mi bu o_O Erkah üye yossahdir gardaşşşş... Valla bu erkeklerin yüzünden erkekler kulübü açacam bu ne abi yaaa? Neyse, Sen iç Anadolu'lu biriyle evlendin herhalde abican. Bizim oralarda bazı bencil kız aileleri böyle yapıyor. Annaye babaya veriyorlar. Kıza vermiyorlar. Bize de bir sürü kişi taktı nişanda, düğünde götürüp anneme vermişler bazı uzak akrabalar. Annem gizlice bana verdi. Kan beynime sıçradı. Ama yapacak bişey yok bu durumda. Sen kadınla altın için evlenmiyorsun sonuçta. Annesi babası dayıları falan çok takmışlardır herhalde. Durdun durdun kaç sene buna mı taktın kafayı yaw

Kv nizin yaptigi hic hoş değil açgözlülük takilanlar gelinin damadin olur alabiliyorsaniz alin isteyin versin onlar sizinle eşinizin

X