- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- Konu Sahibi regarde-moi
Selam arkadaşlar. Eminim ki aranızda benden çok çok deneyimlileriniz vardır. Size anlatacağım şeylere bakış açınızı merak ediyorum belki de tepki yoksuni birisi olarak. Ben birkaç ay önce evlendim. Benim görümcemin hayatı bizim en büyük derdimiz kv ile biraraya geldiğimizde. Benim kv hep kızının yani benim gorumcemin kv sinden şikayetci. Ama artık bıktım bunları dinlemekten. Kadın hakkında diyor ki bunlara rahat vermiyor kendini bilmiyor cahil... ben benim kv ve gorumcemin kv si ankarada yaşıyoruz. Gorumcem ise sakaryada yaşıyor. Ankaraya gelmeme sebebi kv sinin ankarada olmasiymis. Benim kv diyor ki o kadın Yüzünden kızıma hasret kaldım. Benim gorumcem de nasıl dişli yani asla laf söyletmez ezdirmez kendini. Ama annesine göre kızı melek kendisi melek ama kızının kv cadı. Bilmiyorum kızlar size çok küçük bir kısmını anlattım ben ama gerçekten bıktım bunları dinlemekten. Nasıl tepki verecegimi şaşırıyorum artık. Evet gorumcemin kv sini tam tanidigimi soyleyemem elbet hatalari da vardır ama ben gorumcemi tanıyorum. ve ondaki sorunları görüp soyleyemiyorum. Bana kv sinden bahsederken ismini söylüyor. Mesela ayşe ankarada ya o yüzden gelmem diyor. Kadına da açık açık söylemiş senin yuzunden gelmiyorum diye. Anlayacağınız beni simdi de dolayli olarak da sizi sisirdiler. Biraz dertlesmek istedim. Bu sadece bir olay.
benim görümce annesine melek gibi kaynana diyor ama melek dedigi kendi annesini bile azarlıyor. onlarin düğünündüğünündeü o sevmediği kayinvalidesi yaptı bizim düğünu eşimle ben yaptık bütün altinlari bozdurduk ama halen borç ödüyoruz. Yapmadiklari dugunumuzde herseye karışıp istediklerime engel olmayı da başardılar. Herşey o kadar yüzeysel geçti ki halen içime oturdu. Biz evlendik bayramda kurban kestik. Benim bildiğim ihtiyaç sahiplerine dağıtılır degil mi. Ama kv yarısını bölüp valizlerle sakaryaya kizina taşıdı. Çok garipsedim. Isterlerse hepsini dagitsinlar ama bi Hayır isliyorsak ihtiyaç sahiplerine gitmesini isterim. Kac sene once evlendiler daha altinlari duruyor kasada. Allah aşkına biz bile bu kadar borçla girismissek bu ise onlar mi ihtiyaç sahibi. Ama soyleyemiyorsun iste maalesef. Görünürde bana bi kötülükleri yok ama o kadar doldum ki.
benim görümce annesine melek gibi kaynana diyor ama melek dedigi kendi annesini bile azarlıyor. onlarin düğünündüğünündeü o sevmediği kayinvalidesi yaptı bizim düğünu eşimle ben yaptık bütün altinlari bozdurduk ama halen borç ödüyoruz. Yapmadiklari dugunumuzde herseye karışıp istediklerime engel olmayı da başardılar. Herşey o kadar yüzeysel geçti ki halen içime oturdu. Biz evlendik bayramda kurban kestik. Benim bildiğim ihtiyaç sahiplerine dağıtılır degil mi. Ama kv yarısını bölüp valizlerle sakaryaya kizina taşıdı. Çok garipsedim. Isterlerse hepsini dagitsinlar ama bi Hayır isliyorsak ihtiyaç sahiplerine gitmesini isterim. Kac sene once evlendiler daha altinlari duruyor kasada. Allah aşkına biz bile bu kadar borçla girismissek bu ise onlar mi ihtiyaç sahibi. Ama soyleyemiyorsun iste maalesef. Görünürde bana bi kötülükleri yok ama o kadar doldum ki.
Son düzenleyen: Moderatör: