Kv ile baş etmeye çalışmak...

avtugces

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
19
5
34
Merhaba sevgili Kk üyeleri;
Şimdi size anlatacaklarımı belki de yüzyüze dostlarıma bile bu kadar rahat bir şekilde anlatmaya çekiniyorum ama eğer sizlerden destek almazsam ben artık gerçekten deli olacağım.Şimdiii...gelelim benim mevzuuya.Ben eşimle tanıştığımda herkes beni annesi konusunda uyarmıştı işte şöyle oğluna düşkün üzerine titriyor sizin ilişkiniz konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz vs.. ama ben hiç aldırış etmeden ilişkime devam ettim çünkü eşime gerçekten aşık ve bağlıyım.Annesi ne kadar sıkıntılı olabilirdi ki benim aşkımın karşısında? 2 senelik flörtümüzde ve nişanlılık evremizde gerçekten çok zorlandık eşim ailesine rest cekip evi dahi terketti ama şimdiki halim kadar hiç güçsüz olmadım.Şimdiye dönelim tabi ara ara geçmişten ufak kesitler de bildirmeyeceğim değil.33 haftalık hamileyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve o doğduktan sonra aileye 29 yıldır bebek girmemis.Yani anlayacağınız aile bir bebeğe hasret vaziyette.Bunu cok iyi anlıyor ve hak veriyorum.Biz evleneli 9 ay oldu ve ben 8 aylık hamileyim.Evlilik sürecimiz o kadar sancılıydı ki sözümüzde ikram ettiğim kahveyi içmedi nişan merasimimizde bütün akrabalarımın içerisinde ağlama krizlerine girip salonu kosarak terk etti bana ve aileme hakaretamiz davranıslarda bulundu ve dahası...yakıştıramadı oğluna ve hep kıskandı.Ama biz o kadar büyük bir aşkla bağlıydık ki birbirimize tüm zorlukları yenerek evlendik.Bu sefer isler tersine döndü bu sefer o beni ve ailemi kaale almayan kayınvalidem bizimle aşırı ilgilenmeye ilgisiyle yıldırmaya başladı.Hamile olduğumu esimle ilk haber verdiğimizde sevinmek bir yana "ne yapmayı düsünüyorsun bence kürtajı düsün beraber gidelim halledelim" dedi ben buna kesinlikle karşı çıktım ne kadar erken olursa olsun eşim de bende bebeğimizi istedik..sonra o kürtaj ol diyen kv bebeğimin zıbınından tutun sepetine bebej arabasına bana sormadan gidip almaya basladı bana bi defa bile sormak yok evet guzel alıyor kaliteli hos seyler ama ben anneyim ve benim gorüsüm alınmıyor..her neyse cok uzatmadan iki gün once esimle bebegimizin odasina avize ve abajur aldık üzerinde pembe cicekleri olan ve bunu duyunca bana telefonda "nasıl bana sormadan alirsın o cok igrenc köylü gibi pembe cicekli almıssin degistirin onu" dedi ve ben artik dayanamadım ve kendisini uyardım.Eşimde uslubundan dolayı uyardi bu sefer beni aradı bağirarak "bitti artık karısmıyorum herseyin en iyisi olsun diye ugrastım köylü gibi yap iste diye bağirdı ben terbiyemi bozmadan yaptiklariniz icin cok tesekkurler anne iyi gunler dedim ve telefonu kapattım.Kapatırken aldıklarımida geri getirin dedigini duydum...bi saat sonra hirsini alamadı esimi aradı sen adammisin erkekmisin beni 9 aydir evinizin kapisindan iceri aldirmiyosun falan demis.kiskirtmis.Oysa ki evlendik evleneli her firsatta cagirdim kayinbabam geldi kendisi de geldi hatta arkadaslarini da cagirdi.Simdi arkadaslar ben bu kadinla nasil bas edicem??? Lutfen bana yardım edin...8 aylik hamileyim kendi derdime mi yanayım bu kadinla mi ugrasayim nasil davranayım?

Sağlıkla doğurun inşallah bebeğinizi.
Kayınvalideniz için siz değil eşiniz tavır koyacak.
Lohusalık zaten sıkıntılı bir süreç.
Eşiniz güzelce konuşsun..
Anlamayacaktır ama en azından sınır gösterilmiş olur..

Sağlıkla doğurun inşallah bebeğinizi.
Kayınvalideniz için siz değil eşiniz tavır koyacak.
Lohusalık zaten sıkıntılı bir süreç.
Eşiniz güzelce konuşsun..
Anlamayacaktır ama en azından sınır gösterilmiş olur..
Eşim en son bu olaydan sonra kendisiyle güzellikle görüşmeye gitti onada özellikle tembihledim saygısızlık etmemesi için..Ama eşimin dediği pis pis gülerek kabul etmiş "evet dedim aynen öyle dedim yine olsa yine derim ne var işte köylü gibi almış" demiş anlayacağınız benimki baya zor bir vaka arkadaşlar..

Kadın hasta belli! Bence telefonlarınıda açma, hatta hıc muhatap olma eşyalarını gerı yolla hem kendısınden ,hem cenesınden kurtul.

Eşim en son bu olaydan sonra kendisiyle güzellikle görüşmeye gitti onada özellikle tembihledim saygısızlık etmemesi için..Ama eşimin dediği pis pis gülerek kabul etmiş "evet dedim aynen öyle dedim yine olsa yine derim ne var işte köylü gibi almış" demiş anlayacağınız benimki baya zor bir vaka arkadaşlar..

Neden eşinize saygılı olmasını tembihliyorsunuz ki?
Eşiniz de farkındaysa çok sorun olmaz sanırım.
Siz tartışmaya girmeyin ama susun sabredin eşinizle görüşün.
Haklıyken haksız duruma düşmeyin onunla kavga edip..
Allah sabır versin size..
Şu anda bunları çok takmayın. Küçük mucizenize odaklanın.
Hiçbirşey ondan kıymetli değil..
Sadece onun için takmamaya çalışın.

aldıklarını geri gönder öncelikle.. sonra da "size geldiğimizde kullanırız bunları biz eve aldık" de.. halsizim, yorgunum diye telefonlara da çıkma bırak oğlu halletsin.. ama belli ki biraz dominant bir tip k.validen..

Ah sormayın dominant ki hem de ne..Ve delilikte sınır tanımıyor onun için herkes aman o sinirlenmesin etmesin diye herkes küçük şımarık kız çocuğu muamelesi yapıyor sesini çıkartamıyor.Eşim yıllarca çekmiş şimdi çocuğum da ondan nasibini almaması için uğraşıyorum.Doğmadan bu müdahaleleri olan birisi doğduktan sonra kim bilir neler yapar ama dimi?Neyse ki en son olaydan sonra artık beni aramaya cesareti yok..Bugüne kadar dediklerini yapmadım ama saygısızlık etmeyip itiraz da etmemiştim artık patlayıp hamilelik psikolojisiyle birlikte dayanamadım.Umarım aramaz da..

Neden eşinize saygılı olmasını tembihliyorsunuz ki?
Eşiniz de farkındaysa çok sorun olmaz sanırım.
Siz tartışmaya girmeyin ama susun sabredin eşinizle görüşün.
Haklıyken haksız duruma düşmeyin onunla kavga edip..
Allah sabır versin size..
Şu anda bunları çok takmayın. Küçük mucizenize odaklanın.
Hiçbirşey ondan kıymetli değil..
Sadece onun için takmamaya çalışın.
Yok daha önce de nişan arifemizde gitmicem diyerek olay çıkarmıştı o zaman eşim biraz işin dozunu kaçırıp çok bağırıp iteklemişti ve sonra "görüyomusunuz bi kız uğruna bana neler yapıyor" olayına döndürmüştü.Suçlu olmamak adına onu uyardım.2 gündür telefonum çalmıyor inanın huzurluyum ve kendimi karakterli hissediyorum.

İşin ilginç tarafı bende ailenin tek kızıyım ama benim anne ve babam ne kadar saygılı ise eşimin annesi o kadar saygısız..ya ben kitap yazarım bana yaptıklarını anlatsam o kadar susmuşum ki artık susamıyorum ve kuyryğunu kıstırıp benden özür dilemediği sürece ne evine gidicem ne telefonunu açıcam. Neticede torununu görmek için bana muhtaç..Bende bunu sonuna kadar kullanıcam artık.

Herşeyi geçtim nasıl diyebiliyor aldır bebeği diye. Sanane kadın! Allahtan kocanız sizin yanınızda. Ne istiyorsanız onu alın satın belki bir daha çocuk yapmak istmeyeceksiniz neden içinizde kalsınki. Annesi sensin o bebeğin köylüde olsa çiçekli böcekli de olsa eşyaları sen ne istiyosan onu yap

hayır konu açmamıştım başka bir arkadaşın konusunun altında biraz paylaşmıştım :)

Tamam tamam Yani ben size bir cevap yazmıştım

Birden rüyamda mı görmeye başladım dedim; zira dünkü konularda da göremeyince kendimden şüphe ettim.

Kv yi takmayacaksın; şimdiye kadar sesin çıkmamış; bundan sonra beğendiğini kullan beğenmediğini kullanma; o neyi beğenmiyorsa da inadına onu kullan.

git kızına çiçekli elbise al; pazen desenli elbise modası var zaten:

Şimdi size anlatacaklarımı belki de yüzyüze dostlarıma bile bu kadar rahat bir şekilde anlatmaya çekiniyorum ama eğer sizlerden destek almazsam ben artık gerçekten deli olacağım.Şimdiii...gelelim benim mevzuuya.Ben eşimle tanıştığımda herkes beni annesi konusunda uyarmıştı işte şöyle oğluna düşkün üzerine titriyor sizin ilişkiniz konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz vs.. ama ben hiç aldırış etmeden ilişkime devam ettim çünkü eşime gerçekten aşık ve bağlıyım.Annesi ne kadar sıkıntılı olabilirdi ki benim aşkımın karşısında? 2 senelik flörtümüzde ve nişanlılık evremizde gerçekten çok zorlandık eşim ailesine rest cekip evi dahi terketti ama şimdiki halim kadar hiç güçsüz olmadım.Şimdiye dönelim tabi ara ara geçmişten ufak kesitler de bildirmeyeceğim değil.33 haftalık hamileyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve o doğduktan sonra aileye 29 yıldır bebek girmemis.Yani anlayacağınız aile bir bebeğe hasret vaziyette.Bunu cok iyi anlıyor ve hak veriyorum.Biz evleneli 9 ay oldu ve ben 8 aylık hamileyim.Evlilik sürecimiz o kadar sancılıydı ki sözümüzde ikram ettiğim kahveyi içmedi nişan merasimimizde bütün akrabalarımın içerisinde ağlama krizlerine girip salonu kosarak terk etti bana ve aileme hakaretamiz davranıslarda bulundu ve dahası...yakıştıramadı oğluna ve hep kıskandı.Ama biz o kadar büyük bir aşkla bağlıydık ki birbirimize tüm zorlukları yenerek evlendik.Bu sefer isler tersine döndü bu sefer o beni ve ailemi kaale almayan kayınvalidem bizimle aşırı ilgilenmeye ilgisiyle yıldırmaya başladı.Hamile olduğumu esimle ilk haber verdiğimizde sevinmek bir yana "ne yapmayı düsünüyorsun bence kürtajı düsün beraber gidelim halledelim" dedi ben buna kesinlikle karşı çıktım ne kadar erken olursa olsun eşim de bende bebeğimizi istedik..sonra o kürtaj ol diyen kv bebeğimin zıbınından tutun sepetine bebej arabasına bana sormadan gidip almaya basladı bana bi defa bile sormak yok evet guzel alıyor kaliteli hos seyler ama ben anneyim ve benim gorüsüm alınmıyor..her neyse cok uzatmadan iki gün once esimle bebegimizin odasina avize ve abajur aldık üzerinde pembe cicekleri olan ve bunu duyunca bana telefonda "nasıl bana sormadan alirsın o cok igrenc köylü gibi pembe cicekli almıssin degistirin onu" dedi ve ben artik dayanamadım ve kendisini uyardım.Eşimde uslubundan dolayı uyardi bu sefer beni aradı bağirarak "bitti artık karısmıyorum herseyin en iyisi olsun diye ugrastım köylü gibi yap iste diye bağirdı ben terbiyemi bozmadan yaptiklariniz icin cok tesekkurler anne iyi gunler dedim ve telefonu kapattım.Kapatırken aldıklarımida geri getirin dedigini duydum...bi saat sonra hirsini alamadı esimi aradı sen adammisin erkekmisin beni 9 aydir evinizin kapisindan iceri aldirmiyosun falan demis.kiskirtmis.Oysa ki evlendik evleneli her firsatta cagirdim kayinbabam geldi kendisi de geldi hatta arkadaslarini da cagirdi.Simdi arkadaslar ben bu kadinla nasil bas edicem??? Lutfen bana yardım edin...8 aylik hamileyim kendi derdime mi yanayım bu kadinla mi ugrasayim nasil davranayım?
Eşinle konuşacaksın ve o kadınla iletişimi keseceksin ben öyle yaptım ve çok mutluyum. Ne olursa olsun çocuğunuda o kadına gösterme. Seni sevmediği için çocuğunu senden uzaklaştırmaya çalışacak. Ayrıca torununu çok sevse aldıklarımı geri verin demezdi. Çocuğa ve sana büyü ne yaptırır Allah korusun

sen saraylı mısın nedir bu asalet ve terbiye kumkumalığı, deli deliyi görünce çomağını saklar derler bosversene, kadını herkes alttan alıyo, yahu kadın çatır çatır kavga istiyo cevap istiyo

Kemal Sunal'ın bir filmi vardı ya, patrona dövsün diye adam götülüyolar adam dövüyo dövüyo rahatlamıyo sonunda esas adam Kemal Sunal devreye giriyo, dayak yesin gitsin derken bu da başlıyo vurmaya, patron mest oluyo dayağı yiyince, dikkat, o anda Kemâl Sunal'ın ibretlik sözü geliyor: meğer adamın canı dayak istermiş

durum bu canlar hanımefendi olmasını da cazgır olmasını da bileceksin, namert sofrasına mert gidilmez

O kadını takmayın anne demeye dil varmaz ona. Köylüymüş, konuşmayı öğrenememiş hanzoların insanların zevkini eleştirmesini hiç anlamıyorum ya. Kapatın kapınızı kürtaj ettirmek istediği bebeğin doğumuna da gelmesin mevlüdüne de. Psikolojik tedavi olursa çocuğa yanaşmaya ehli olur. Eşiniz tavrını koysun, bebeğinizden ötesini umursamayın. Aldıklarını da lime lime kapısına atın. tövbe töbve, kaşıkla verdiğini sapıyla almış.

Tamam tamam Yani ben size bir cevap yazmıştım

Birden rüyamda mı görmeye başladım dedim; zira dünkü konularda da göremeyince kendimden şüphe ettim.

Kv yi takmayacaksın; şimdiye kadar sesin çıkmamış; bundan sonra beğendiğini kullan beğenmediğini kullanma; o neyi beğenmiyorsa da inadına onu kullan.

git kızına çiçekli elbise al; pazen desenli elbise modası var zaten:

süpersiniz :) vallahi yapmadım bugünde kadar ters de düşmemeye çalıştım ama artık öyle yapıcam :) Beni sessiz buldu ya onun için hep böyle bir kesin hüküm konuşmalar...ya inanmazsın geçen hafta yani ben sabrettiğim zamanlar bana geldi yarın da gidelim lohusa tacını yaptıralım ben beğendim bi tane falan diye bende kibarca ben onu hallettim dedim sonra nasış halettin bakalım sen dedi alay ederek söyledim biraz süslü ve çiçekli olduğunu bu sefer saygı da yok "ay yok yaptırma onlar hiç güzel olmuyo " falan dedi :KK70: yani herşeye maydonoz kibarca reddetsem de maydonoz etmesem de..en iyisi araya mesafe koymak

Öncelikle sağlıklı doğum nasip olsun.
Allah sağ sağlim kavuştursun bebeğinizle..

Ben sizin yerinizde olsam bu kadar yapıcı olamayabilirdim sanırım.. Sürekli eşinize saygılı ol derseniz kaybeden ve konu açan hep siz olursunuz.

Öncelikle aldığı herşeyi gönderin. Telefondaki sakinliğinize şaştım.. Köylü gibi tabiri ne kadar çirkin!! <Zevk benim ,çocuk benim kime ne diyemediniz mi?

Herkes yerini ve haddini bilmek zorunda.
sen muhatap olma bırak eşin sert çıkış yapsın biraz.Bunun daha lohusalığı var.

sen saraylı mısın nedir bu asalet ve terbiye kumkumalığı, deli deliyi görünce çomağını saklar derler bosversene, kadını herkes alttan alıyo, yahu kadın çatır çatır kavga istiyo cevap istiyo

Kemal Sunal'ın bir filmi vardı ya, patrona dövsün diye adam götülüyolar adam dövüyo dövüyo rahatlamıyo sonunda esas adam Kemal Sunal devreye giriyo, dayak yesin gitsin derken bu da başlıyo vurmaya, patron mest oluyo dayağı yiyince, dikkat, o anda Kemâl Sunal'ın ibretlik sözü geliyor: meğer adamın canı dayak istermiş

durum bu canlar hanımefendi olmasını da cazgır olmasını da bileceksin, namert sofrasına mert gidilmez

Çok haklısın.Bundan sonra onunla kavga bile edecek kadar samimiyetim olmayacağı için hiç muattap dahi almayacağım.Aksine o benimle iyi geçinmek için çabalayacak torununu görmek için..

X