kv. ile görümcek bana olan kıskancından çatlıycakmış yeni ayıktım :(

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
slm kızlar geçenlerde konu açmıştım okuyanlarınız vardır belki. eşimle bi ayrılık yasadım ama sonrasında bı araya gelip konustuk ve yenıden devam etmeye karar verdık... en azından benım acımdan bı kere daha denenebilirdi, esıme göre ıse bızım için hersey daha guzel olcak..
ayrılırken de sonrasında da aılesının hareketlerı benı süphelendırıyordu ama kötü düşünmek istemiyordum. benı sevemedıler bırbırımıze ısınamadık ve esımı doldurdular bızı ayırdılar dıye düsünüyordum. eksik düşünmüşüm benı inanılmaz derece kıskanıyorlar. görümcem ayrı kv. ayrı kıskanıyor. her yaptıgım her gıydıgım, işim, oturmam, konusmam aklınıza ne gelırse.. sağda solda da benı kötüleyip hakkımda yalanlar söyluyorlarmış duyuyorum etraftan.
ama esımın bunlardan haberi yok ve ailesini melek gibi görüyor. eşime göre onlar haklılar sorun bende.

kızlar bir araya geldim eşimle birbirimizi seviyoruz ama bu kv ve görümcek gözümü korkutuyor nasıl bas edıcemm bu kötü niyetli insanlarla. hem hasetleri var bana hemde yalanları. işlerine gelmeyen bişeyde eşimi tatlı tatlı doldurup beni suçlatıyorlar..bizi ayırdılar deyim gerisini siz düşünün!!

böyle fena insanlarla nasıl başedilir :KK57:

Çocuguyla evlenmiş yalanlayıp elaleme kötülemek nedir ya!? Eşinin gözlerini açmasından başka çaren yok.
Bir de fazla muhattap olma uzak dur derim.

slm kızlar geçenlerde konu açmıştım okuyanlarınız vardır belki. eşimle bi ayrılık yasadım ama sonrasında bı araya gelip konustuk ve yenıden devam etmeye karar verdık... en azından benım acımdan bı kere daha denenebilirdi, esıme göre ıse bızım için hersey daha guzel olcak..
ayrılırken de sonrasında da aılesının hareketlerı benı süphelendırıyordu ama kötü düşünmek istemiyordum. benı sevemedıler bırbırımıze ısınamadık ve esımı doldurdular bızı ayırdılar dıye düsünüyordum. eksik düşünmüşüm benı inanılmaz derece kıskanıyorlar. görümcem ayrı kv. ayrı kıskanıyor. her yaptıgım her gıydıgım, işim, oturmam, konusmam aklınıza ne gelırse.. sağda solda da benı kötüleyip hakkımda yalanlar söyluyorlarmış duyuyorum etraftan.
ama esımın bunlardan haberi yok ve ailesini melek gibi görüyor. eşime göre onlar haklılar sorun bende.

kızlar bir araya geldim eşimle birbirimizi seviyoruz ama bu kv ve görümcek gözümü korkutuyor nasıl bas edıcemm bu kötü niyetli insanlarla. hem hasetleri var bana hemde yalanları. işlerine gelmeyen bişeyde eşimi tatlı tatlı doldurup beni suçlatıyorlar..bizi ayırdılar deyim gerisini siz düşünün!!

böyle fena insanlarla nasıl başedilir :KK57:
hiç iplemesen onları adam hesabına almasan hakkında ne yazıp çizerlerse çizsinler sen hep eşinin dibindeysen yine eşinle onlar için hiç ağız dalaşına dahi girmesen kazançlı sen çıkarsın onlar daha çok çatlar bi bakmışsın ikiye ayrılmışlar :KK66:

Hic ilgilenmeyerek bas edebilirsin
Umursama
Yuzgoz olma
Ama yuzlerine karsi her zaman gulumse asla trip yapma
Her zaman dis kapinin dis mandali olsunlar
Esinle ayri bir aileniz oldugunu hissettir

Hic ilgilenmeyerek bas edebilirsin
Umursama
Yuzgoz olma
Ama yuzlerine karsi her zaman gulumse asla trip yapma
Her zaman dis kapinin dis mandali olsunlar
Esinle ayri bir aileniz oldugunu hissettir
nasıl yani yüzlerine karşı hep güleyim özellikle esimin yanında hep iyi oluyum ama normalde umursamayım mı ? ama onlar bu seferde kendilerini iyice bişey sanmazlar mı. ya bende içimdeki neyse dısımdaki de o mutluysam mutluyum sevıosam sevıyorum rol yapamıyorum. ama bu ınsanlar cok güzel yapıyorlar

Eşine şikayet etmeyerek baş edebilirsin. Ne gerekiyorsa çaktırmadan yap, söyle ama eşin varken melek ol. :KK53:

ben esime sikayet etmiyorum ama onlar benı ediyo. hatta üzerine daha katarak kendilerince anlam cıkartarak. tabi bunu benım yanımda yapmıyorlar. dediğim gibi en son o kadar doldurmuşlar ki ayrıldık ve bana haberleri yokmuş gibi davrandılar bende inandım. meğer onlar ayırmışlar

nasıl yani yüzlerine karşı hep güleyim özellikle esimin yanında hep iyi oluyum ama normalde umursamayım mı ? ama onlar bu seferde kendilerini iyice bişey sanmazlar mı. ya bende içimdeki neyse dısımdaki de o mutluysam mutluyum sevıosam sevıyorum rol yapamıyorum. ama bu ınsanlar cok güzel yapıyorlar
aslında doğru olan umursmadan güzelliğini güler yüzünü bozmadan etkilenmeden kocana sarılmak hep yanında olmak,
amaaaa zor tabi
bunu ancak çok görmüş geçirmişler yapabiliyor,
bizim gibi toylara da kendini yemek kalıyor maalesef.

bir kere eşinize asla ve asla onlar hakkında kötü söz söylemeyin
bişey olduğunda mülayim davranın
eşinizle inadına çok çok iyi olun

birde nasıl doldurmalar mesela örnek verirseniz daha aydınlatıcı yazabiliriz

bu tutumunda diretirsen yapacak bir şey yok kusura bakma..maalesef onların salıncağında sallanacaksın..eşinin yanında melek olacaksın o yokken muhattap dahi olmayacaksın :KK66:

bir kere eşinize asla ve asla onlar hakkında kötü söz söylemeyin
bişey olduğunda mülayim davranın
eşinizle inadına çok çok iyi olun

birde nasıl doldurmalar mesela örnek verirseniz daha aydınlatıcı yazabiliriz

şunu yapmadı bunu yapmadı soğuk davranıyor. çay dağıtmadı vs vs yani olmayan seyler fazla beklentıler. bababm anjıo oldu bı hafta sonra hasetınden gıttı kv de oldu. sonra vay efendım babamı hastanede beklemısım onu beklememısım. iyide senınkı bırden oldu ısten nasıl ızın alıyım ayarıca senınde kızın yanındaydı aksam eve geldım yemek yaptım hastaneden gelınce yesınler dıe. vay efendım ısten erken cıkıp onun evınde yapsaymısım. sonra görümcekle itişiyomuşum yalan yaa kızın evıne gıdıyoruz ısten gelmışım kızı oturuyor kendı evım sankı cayları ben dagıtıyorum daha da yapmıosun dıo. kendılerı soğuk soğuk davranıyolar burunlar bı karıs havada gururdan kibirden yanlarına yaklaşılmıyo. ben gidip onlara yakın olcakmısım sıcak olcakmısım..
bunlar benım duyduklarım bana dedileri esim kim bilir daha neler duydu da evliliğimizi gözden çıkarttı. aklıma geldikçe hazmedemiyorum

bu tutumunda diretirsen yapacak bir şey yok kusura bakma..maalesef onların salıncağında sallanacaksın..eşinin yanında melek olacaksın o yokken muhattap dahi olmayacaksın :KK66:

yani eşim varken iki fazla gülüp fazla iş yapıcam iki fazla anne abla diycem öyle mi :) hersey numara valla bu devırde

yani eşim varken iki fazla gülüp fazla iş yapıcam iki fazla anne abla diycem öyle mi :) hersey numara valla bu devırde
ee onlar öyle yapmıyor mu bu yüzden eşin onları el üstünde tutmuyor mu onlarda sorun olmadığını iyi niyetli olduklarını sende sıkıntı olduğunu düşünmüyor mu :KK66:maalesef devir sahne devri :p

ee onlar öyle yapmıyor mu bu yüzden eşin onları el üstünde tutmuyor mu onlarda sorun olmadığını iyi niyetli olduklarını sende sıkıntı olduğunu düşünmüyor mu :KK66:maalesef devir sahne devri :p
aynen öyle valla :/ off ben buraya daha önce niye yazmadım sormadım :KK43: ama bu yönüyle hiç düşünmemiştim ki gözüm yeni açıldı

aynen öyle valla :/ off ben buraya daha önce niye yazmadım sormadım :KK43: ama bu yönüyle hiç düşünmemiştim ki gözüm yeni açıldı
bazen böyle toplu alanlara danışmak en iiyisi..anamın devrinde olacakmış bu internet babamın gözünün açılması 30 yılını aldı ama şimdi de yarın bizde yaşlanacağız diyerekten hürmetini eksik etmez babaannemlere...siz ki eşinize hoş görünün şikayeti senden duymasın bırak sana ulaşamayınca kocanın kafasını yerler karın şöyle karın böyle..sonra adam bir kavga eder iki kavga eder senle sonra bir bakar e benim hatun bunların hiçbiri değil ,hep yanımda ben görüyorum der gözü açılır anlıyor musun :KK66:

eşini onlarla yalnız bırakma eşimden ayrı duramıyorum de hep dibinde ol bir evin içinde bile.ve eşinin yanında onlara melek gibi davran ama sen onlarla yalnız kaldığında ağızlarının payını ver.bende geçen gün görümcekle kavga ettim nişanlım yanımda olmadığı için rahatım Allahtan onlarında yanında değil.

bazen böyle toplu alanlara danışmak en iiyisi..anamın devrinde olacakmış bu internet babamın gözünün açılması 30 yılını aldı ama şimdi de yarın bizde yaşlanacağız diyerekten hürmetini eksik etmez babaannemlere...siz ki eşinize hoş görünün şikayeti senden duymasın bırak sana ulaşamayınca kocanın kafasını yerler karın şöyle karın böyle..sonra adam bir kavga eder iki kavga eder senle sonra bir bakar e benim hatun bunların hiçbiri değil ,hep yanımda ben görüyorum der gözü açılır anlıyor musun :KK66:

demi ama yazık annelerimiz yıllarca ne cekmiş ama sımdı ınanlar tahammulsuz, benımde esım kolaya kaçmıştı.
benım yapım bırı bısey dediğinde hemen cevabını verıodum onlarda benı ezemıolardı artık sımdı susma kararı aldım. güler yüzlü ve alttan alıcamen azından esım bazı seylerı ıdrak edene kadar. peki bu süreçte onlar benı ezmıs tepeme çıkmış olmazlar mı ?

eşini onlarla yalnız bırakma eşimden ayrı duramıyorum de hep dibinde ol bir evin içinde bile.ve eşinin yanında onlara melek gibi davran ama sen onlarla yalnız kaldığında ağızlarının payını ver.bende geçen gün görümcekle kavga ettim nişanlım yanımda olmadığı için rahatım Allahtan onlarında yanında değil.
ay yüz yüze görüşmeye gerek kalmıo ki diyeceklerını telde de soyluyo bunlar. ayrıldıgımız zaman baktım da esımın telıne yarım saat bıle konustugu olmuş. telde konussa da sonra kaydını sılse nerden haberım olcak :KK43:

X