kv ile konusmak istemiyorum diye esim surat yapiyor.

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
kv ile anlasamiyoruz ve eltilerimlede
bende araya mesafe koydum.
fazla icli disli olmuyorum gulumsuyorum surat asmiyorum ama laubalide olmuyorum.kv birsey anlatsa tepkisiz kaliyorum sohbetlere dahil olmuyorum.soyutladim kendimi.
kv her yaptigimi elestirir ve daima laf sokar.aileme bile hakaret etmisligi vardir.
hep yonlendirmeye calisir halanin elini op ( kadin kapida henuz iceri adim atmamis bismillah bi girsin iceri )
eltilerine ziyarete git temizlik yapiyor eltin git yardim et.gorumcene misafir gelmis kos cayini koy vs.
eltilerimin en buyuk hobisi adam kullanmak zaten bi yuz versen ardi gelmiyor.
lohusa depresyonuna girdim eltilerim cok mutlu olmuslar..bu lohusa depresyonuda yeni moda oldu vs demisler..
bende mesafemi koydum artik
kv bu mesafeden cok rahatsiz olmus esime beni sikayet etmis.
ilk basta esimle aram sogumasin diye alttan aldim baktim esim uzatma buyutme O'nu oyle kabul et ne var ki bunu buyutuyorsun deyip benim mesafe koymamami istedigini soyledi hemde kv me eskisi gibi davranip konusmami.
yine tartismak istemedim ama dunden bu yana basim agriyor 2 agri kesici ictim biliyorum stresten.
esime artik annesiyle tel da 2-3 hafta konusmak istemedigimi soyledim esimi doldurdugu ve huzurumu kacirdigi icin (esim her hafta arar onu)
simdi surat asti oturuyor yok illa konusmaliymisim alttan almaliymisim buyutecek birsey yokmus.
resmen kv ye karsi hem silahsiz hem korumasizim.
bakin kac gundur huzursuzuz bu yaptigi yanina kar mi kalsin?
hic bir yaptirimi olmasin mi?
tel.da soylesem mi kv bak esimi doldurmusdun kusus kac gundur mutlumusun diye bu olaylari dahada buyutur ama en azindan artik sessiz kalmiyacagimi anlar mi?
yada hic yuz goz olmayim ama tel. da konusmayayim o anlar mi?
NE YAPMALİYİM!

Son düzenleme:
Bence eşinle aranın açıldığını söyleme bu onları anca mutlu eder. Demek ki başarmışım der ve zafer kazandığını sanır

Arayıp ağzına geleni söylemek kolay ama unutmaman gereken birşey var eşin onunla aran açılacak daha çok üstüne salcak siz kavga ettikçe o mutlu olcak koz verme onları yine sahte guluslere devam et bu insanlar yuva yıkar üzülen sen olma

Sakın arama kayınvalideni aramız bozuldu mu mutlu musun diye...

Herşey normalmiş gibi davran ki huzurunu kaçıramadığını görünce kendi sinir olsun...

Normal sohbet et telefonda nasilsin iyimisin hi hi falan diye gulusmeye gerek yok. Ama elti ve gorumcelerinle kesinlikle sen onlarin hizmetcisi degilsin. Ne onun ne kv nin sana hizmetci muamelesi yapmasina izin verme firsat verme. Esin arayi bulamiyorsa o tarz konularda sen gerekli cevabi ver. Zaten öylede kötusun boylede

kv ile anlasamiyoruz ve eltilerimlede
bende araya mesafe koydum.
fazla icli disli olmuyorum gulumsuyorum surat asmiyorum ama laubalide olmuyorum.kv birsey anlatsa tepkisiz kaliyorum sohbetlere dahil olmuyorum.soyutladim kendimi.
kv her yaptigimi elestirir ve daima laf sokar.aileme bile hakaret etmisligi vardir.
hep yonlendirmeye calisir halanin elini op ( kadin kapida henuz iceri adim atmamis bismillah bi girsin iceri )
eltilerine ziyarete git temizlik yapiyor eltin git yardim et.gorumcene misafir gelmis kos cayini koy vs.
eltilerimin en buyuk hobisi adam kullanmak zaten bi yuz versen ardi gelmiyor.
lohusa depresyonuna girdim eltilerim cok mutlu olmuslar..bu lohusa depresyonuda yeni moda oldu vs demisler..
bende mesafemi koydum artik
kv bu mesafeden cok rahatsiz olmus esime beni sikayet etmis.
ilk basta esimle aram sogumasin diye alttan aldim baktim esim uzatma buyutme O'nu oyle kabul et ne var ki bunu buyutuyorsun deyip benim mesafe koymamami istedigini soyledi hemde kv me eskisi gibi davranip konusmami.
yine tartismak istemedim ama dunden bu yana basim agriyor 2 agri kesici ictim biliyorum stresten.
esime artik annesiyle tel da 2-3 hafta konusmak istemedigimi soyledim esimi doldurdugu ve huzurumu kacirdigi icin (esim her hafta arar onu)
simdi surat asti oturuyor yok illa konusmaliymisim alttan almaliymisim buyutecek birsey yokmus.
resmen kv ye karsi hem silahsiz hem korumasizim.
bakin kac gundur huzursuzuz bu yaptigi yanina kar mi kalsin?
hic bir yaptirimi olmasin mi?
tel.da soylesem mi kv bak esimi doldurmusdun kusus kac gundur mutlumusun diye bu olaylari dahada buyutur ama en azindan artik sessiz kalmiyacagimi anlar mi?
yada hic yuz goz olmayim ama tel. da konusmayayim o anlar mi?
NE YAPMALİYİM!

sende onlar gibi yapmacık ol gülümse sadece :) eşine de dert yanma onlardan yana aklına sokma onları...

rol yap..

X