kv ile oturmakta kararsız lütfen fikir...

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
merhaba,

bu kez arkadaşım için fikir istiyorum sizden. arkadaş 31 yaşında daha önce bi nişandan ayrıldı şuandan onunla evlenmek isteyen biri var ama şahıs annemden ayrılmam birlikte oturalım diyormuş. kv adayı 48 yaşında genç yaşta eşini kaybetmiş. kadının bi geliri yokmuş. damat adayının birde erkek kardeşi var ama damat adayı annemi onlara göndermem anneme iş yaptırırlar diyormuş.
arkadaş kararsız çocukta hoşuna gitmiş. sizce ne yapmalı

merhaba,

bu kez arkadaşım için fikir istiyorum sizden. arkadaş 31 yaşında daha önce bi nişandan ayrıldı şuandan onunla evlenmek isteyen biri var ama şahıs annemden ayrılmam birlikte oturalım diyormuş. kv adayı 48 yaşında genç yaşta eşini kaybetmiş. kadının bi geliri yokmuş. damat adayının birde erkek kardeşi var ama damat adayı annemi onlara göndermem anneme iş yaptırırlar diyormuş.
ee annemde annem diyomuş damat bey annesi ile nikah kıysın 48 yaşında genç bir anne nitekim :KK66:ama canı istiyorsa da evlensin arkadaşınız gününü görsün evlenmiş olmak için evlenilmezki arkadaş..

Kendi kızı alınca demekki anasının işini yaptırmayı düşünüyor
Annesine iş yaptırsalar ne olurmuş yaşlı da değilmiş
Arkadaşınız 3o yaşından sonra evlenip rahat etmek varken birde kaynanayla mı oturacak
Şîmdikye kadar evlenmemiş hiç evlenmesin daha iyi
valla lafı agzımdan aldınız bende aynısını söyliyecektim.

bencede insan belli bi yaşadan sonra rahat etmek ister.arkadaş belliki annesine bakan birini mi arıyor

merhaba,

Amann haaa uzak dursunn.. bak madem buraya danıştın ..sana tavsiyemm uzak dursunn..

30 una kadar durmus biraz daha dur da iyisini bul arkadasım kaynanayla oturmaktanen neymiss esi simdiden anasını tutuyor isi zor o arkadasının kızın ailesi yokmu desin ben kızımı kaynanan yanına vermem biraz göz dagı versin cocugun ailesine sahipsiz sanmasınlar

Genç yaşta eşini kaybetmişse nasıl geliri olmaz ? 2 oğlunu bu yaşa nasıl getirmiş ?
Ayrıca 48 yaş genç sayılır.Hala çalışabilir ve tek başına çok rahat yaşayabilir.

valla lafı agzımdan aldınız bende aynısını söyliyecektim.

bencede insan belli bi yaşadan sonra rahat etmek ister.arkadaş belliki annesine bakan birini mi arıyor
Öle tabi aklı olan anlar
Birde yani 31 yasında falan diye belirtmiş konu sahibi
O yaşına kadar evlenmemiş hiç evlenmesin evde kalsın daha iyi

arkadaş bu çocukla bir aydır telde görüşüyolar. birbirlerini tanımak için bu işin olmayacağını nasıl söylesin sizce

Genç yaşta eşini kaybetmişse nasıl geliri olmaz ? 2 oğlunu bu yaşa nasıl getirmiş ?
Ayrıca 48 yaş genç sayılır.Hala çalışabilir ve tek başına çok rahat yaşayabilir.
Kocası ölen oğluna yapışıyo geliri olsun olmasın
Sanki tek başına yaşasa gelinlik kız ya laf söz olur
48 yaşında kadınmış ya zaten kızdan 17 yaş büyük geçmez ömür öle

evlenmesın bence arkadasınız kabul edersede yasım 31 artık vaktım geldı hayırlı kısmet ıste bu dıye düşünerek basını yakacak. benım teyzem 36 yasında evlendı oda cok bekledı cok yuzuk attı ama sımdı dunyalar tatlısı kızı var ve cok mutlu. arkadasınızıda o eve gelın dıye degıl anneme baksın hem bana eş olsun dıye alınacaktır.

X