Kv ile sorunlu olup mutlu gibi yapanlar öne çıkabilir mi birşey sorucam

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Ya ben şimdi kv ile yaklaşık 4 gündür görüşüyorum
Eşimde bugün aşağıda otururuz dedi
Bugün anneler günü ve benim içim artık bu kadına anne bile demek istemiyor, gelmiyor
Ne yapacam bu kadın bana nasıl hoş gelecek

hiç anlamadım. kavgalı mıydınız yeniden mi görüşmeye başladınız? hangi aşağıda oturuyorsunuz? ve size ne yaptı bu kadar sevmiyorsunuz?

hiç bir zaman hoş gelmeyecek
çünkü yaşanmışlıklar unutulmuyor
Evet unutamıyorum, unutmak istiyorum ama olmuyor kafayı yicem ya bu otların dışında helalinden kafayı güzel yapan bir şey yok mu ben bu kadına tahammül edemiyorum sırf eşim için katlanıyorum ama o gerçekleri görmek istemiyor

sevmesende saymak zorundasın ..
mesafeli ve seviyeli ol mutlu ol ..
Anneler Günü ne bilmiyor ki
Biz bilmeyiz diyor sonra da kutlamayınca hediye mediye boş bi sarılsın anne desin kutlasın yeter diyor

Bana ne annelik yaptıysa hiçbir emeği yok
Benim annem eşimden hiçbirşey beklemiyor çünkü ne olduklarını gördü

Uzakta olsam ararım hoş kör tuttuğunu derler bu kadının en kısa kurduğu telefon görüşmesi yarım saat

Benimde uzak değil böyle telefonla oluyormu bilmem ne diye biton laf yaptı zaten:KK53:
Benimkininde fena çenesi 10kere tamam görüşürüz diyoruz hop baska yerden konu acıyo hadi baştan:KK51:

Anneler Günü ne bilmiyor ki
Biz bilmeyiz diyor sonra da kutlamayınca hediye mediye boş bi sarılsın anne desin kutlasın yeter diyor

Bana ne annelik yaptıysa hiçbir emeği yok
Benim annem eşimden hiçbirşey beklemiyor çünkü ne olduklarını gördü

evet herkesin annesi kendi annesi ..
bu gerçek değişmez ..
ama o da eşinizin annesi ..
kutlayıverin cnm nolcak ..

evet herkesin annesi kendi annesi ..
bu gerçek değişmez ..
ama o da eşinizin annesi ..
kutlayıverin cnm nolcak ..
Sorun kutlama değil konuşma ile birşey olmayacak olmazsa ben eşimden önce gideyim hiçbirşey yok muş gibi davranayım çünkü o kadının bakışı konuşması hiç ama hiç hoşuma gitmiyor gitmediği gibi nefret bile ediyor olabilirim içimde de dışımda da hiçbir yeri değeri önemi yok eşime nasıl söylerim ben senin anneni sevemiyorum diye

Sorun kutlama değil konuşma ile birşey olmayacak olmazsa ben eşimden önce gideyim hiçbirşey yok muş gibi davranayım çünkü o kadının bakışı konuşması hiç ama hiç hoşuma gitmiyor gitmediği gibi nefret bile ediyor olabilirim içimde de dışımda da hiçbir yeri değeri önemi yok eşime nasıl söylerim ben senin anneni sevemiyorum diye

dediğim gibi sevmek zorunda değilsiniz ..
ama saygı duymak zorundasınız ..
mutlu olmak istiyorsanız biraz rol yapmanız gerek ..
yada uzak bi yere taşının ..

Ara anlamında söylemedim zaten canım bazı seylere mecburuz anlamında söyledim :KK48:
Sende gitcen mecbur:KK51:
Ya bayılmış numarası, ölü taklidi felan yapsam
Ben bu kadının yanına gidip te elini yüzünü öpmek sarılmak düşüncesi bile midemi bulandırıyor

gitme sende. eşine halsiz oldugunu falan söyle
4 gündür görüşmüyorum zaten bu onlar için büyük bir ayıp bugünde gitmezsem eşim üzülür evet dün yorgun olduğumu söyledim bugünden için hiçbirşey yapamayacağımı felan yemek ne istersin dedim aşağıda otururuz ya bugün dedi ve hiçbir şey diyemedim

4 gündür görüşmüyorum zaten bu onlar için büyük bir ayıp bugünde gitmezsem eşim üzülür evet dün yorgun olduğumu söyledim bugünden için hiçbirşey yapamayacağımı felan yemek ne istersin dedim aşağıda otururuz ya bugün dedi ve hiçbir şey diyemedim
sanırım sorun yok, sadece haz etmıyorsun..ee haklarını da kullanmıssın o yuzden gıtmekten baska caren yok :=) kavgalı olsaydı bahanen olmus olurdu. annen uzakta mı?

X