Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet unutamıyorum, unutmak istiyorum ama olmuyor kafayı yicem ya bu otların dışında helalinden kafayı güzel yapan bir şey yok mu ben bu kadına tahammül edemiyorum sırf eşim için katlanıyorum ama o gerçekleri görmek istemiyorhiç bir zaman hoş gelmeyecek
çünkü yaşanmışlıklar unutulmuyor
Anneler Günü ne bilmiyor kisevmesende saymak zorundasın ..
mesafeli ve seviyeli ol mutlu ol ..
Uzakta olsam ararım hoş kör tuttuğunu derler bu kadının en kısa kurduğu telefon görüşmesi yarım saatValla bende nefret ediyorum ama az önce aradım kutladım yapacak bir sey yok.
Uzakta olsam ararım hoş kör tuttuğunu derler bu kadının en kısa kurduğu telefon görüşmesi yarım saat
Karşıdakinin seviyesi belli değil ki neye göre seviyeli olacamsevmesende saymak zorundasın ..
mesafeli ve seviyeli ol mutlu ol ..
Anneler Günü ne bilmiyor ki
Biz bilmeyiz diyor sonra da kutlamayınca hediye mediye boş bi sarılsın anne desin kutlasın yeter diyor
Bana ne annelik yaptıysa hiçbir emeği yok
Benim annem eşimden hiçbirşey beklemiyor çünkü ne olduklarını gördü
Altlı üstlü oturuyorum ben nasıl arayayımBenimde uzak değil böyle telefonla oluyormu bilmem ne diye biton laf yaptı zaten
Benimkininde fena çenesi 10kere tamam görüşürüz diyoruz hop baska yerden konu acıyo hadi baştan
Altlı üstlü oturuyorum ben nasıl arayayım
Sorun kutlama değil konuşma ile birşey olmayacak olmazsa ben eşimden önce gideyim hiçbirşey yok muş gibi davranayım çünkü o kadının bakışı konuşması hiç ama hiç hoşuma gitmiyor gitmediği gibi nefret bile ediyor olabilirim içimde de dışımda da hiçbir yeri değeri önemi yok eşime nasıl söylerim ben senin anneni sevemiyorum diyeevet herkesin annesi kendi annesi ..
bu gerçek değişmez ..
ama o da eşinizin annesi ..
kutlayıverin cnm nolcak ..
Sorun kutlama değil konuşma ile birşey olmayacak olmazsa ben eşimden önce gideyim hiçbirşey yok muş gibi davranayım çünkü o kadının bakışı konuşması hiç ama hiç hoşuma gitmiyor gitmediği gibi nefret bile ediyor olabilirim içimde de dışımda da hiçbir yeri değeri önemi yok eşime nasıl söylerim ben senin anneni sevemiyorum diye
Ya bayılmış numarası, ölü taklidi felan yapsamAra anlamında söylemedim zaten canım bazı seylere mecburuz anlamında söyledim
Sende gitcen mecbur
4 gündür görüşmüyorum zaten bu onlar için büyük bir ayıp bugünde gitmezsem eşim üzülür evet dün yorgun olduğumu söyledim bugünden için hiçbirşey yapamayacağımı felan yemek ne istersin dedim aşağıda otururuz ya bugün dedi ve hiçbir şey diyemedimgitme sende. eşine halsiz oldugunu falan söyle
sanırım sorun yok, sadece haz etmıyorsun..ee haklarını da kullanmıssın o yuzden gıtmekten baska caren yok :=) kavgalı olsaydı bahanen olmus olurdu. annen uzakta mı?4 gündür görüşmüyorum zaten bu onlar için büyük bir ayıp bugünde gitmezsem eşim üzülür evet dün yorgun olduğumu söyledim bugünden için hiçbirşey yapamayacağımı felan yemek ne istersin dedim aşağıda otururuz ya bugün dedi ve hiçbir şey diyemedim