kv ne yapmaya calisiyor

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Merhaba hanimlar

Benimle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir konuyla ilgili esim ailesiyle tartisma yasadi..

Kv nasil becerdiyse konuyu bana getirmis ve ipe sapa gelmeyen seylerden surekli beni elestirmis tartisma esnasi:eek:

Esimde ailemize yakismayan bir yanlisinimi gordun ne yapayim bosayayimmi deyince yok oglum iki cocugun var ne bosanmasi diyormus:KK14:

Bu olayi esim bana cok zaman sonra laf arasi soyleyiverdi sanirim bos bulundu cunku bu olay gecen yil olmustu..

Firsatini bulunca esimi doldurmaya calistigini biliyordum fakat benim bu denli icinde olmadigim bir olayda bile nasil konuyu bana getirir niye bunu yapar inanin bilmiyorum.. gercekten merak ediyorum bir insan neden boyle birsey yapar:KK14:

Gercekten klasikmidir benimki numunelik saniyordum..

Esimde sikinti yok sinir bozuco oluyor o yani..

Hayir boyle elle tutulur bi sucum hatam olsa tamam sikayet etsin diycemde sacma sacma seyler..

yok canim iste o öyle olmuyo, kafaya göre atip tutulabiliyo
iftira atmalar, dayak yedirtmeler, neler neler bu forumda kv hikayelerini gezin agzin acik kalir
hos bi durum degil tabiki ama ne bilim, fazla takilacak biseyde degil
hicbisey yokmus gibi devam et, huzurun kacmasin esinede bisey deme daha tavsiye ederim

yok canim iste o öyle olmuyo, kafaya göre atip tutulabiliyo
iftira atmalar, dayak yedirtmeler, neler neler bu forumda kv hikayelerini gezin agzin acik kalir
hos bi durum degil tabiki ama ne bilim, fazla takilacak biseyde degil
hicbisey yokmus gibi devam et, huzurun kacmasin esinede bisey deme daha tavsiye ederim

Aman aman Allah serlerinden korusun..

Merhaba hanimlar

Benimle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir konuyla ilgili esim ailesiyle tartisma yasadi..

Kv nasil becerdiyse konuyu bana getirmis ve ipe sapa gelmeyen seylerden surekli beni elestirmis tartisma esnasi:eek:

Esimde ailemize yakismayan bir yanlisinimi gordun ne yapayim bosayayimmi deyince yok oglum iki cocugun var ne bosanmasi diyormus:KK14:

Bu olayi esim bana cok zaman sonra laf arasi soyleyiverdi sanirim bos bulundu cunku bu olay gecen yil olmustu..

Firsatini bulunca esimi doldurmaya calistigini biliyordum fakat benim bu denli icinde olmadigim bir olayda bile nasil konuyu bana getirir niye bunu yapar inanin bilmiyorum.. gercekten merak ediyorum bir insan neden boyle birsey yapar:KK14:
bunu bende yaşadım kaç defaaaa....
birşey için eşim sesini yükseltir mesela kv bagırır bana gücün yeter herzaman başkasına hiç bagırmazsın zaten der.. beni kastediyor orda....duymazdan geliyorum kafam rahat kalıyor. eşim zaten fırsat vermiyor

Şimdi ben bazı kayınvalidelerin hastalıklı oğul sevgilerinin altında yatan,ne kendilerine ne de başkalarına söylemeye cesaret edemeyecekleri şeyleri yazarsam muhtemelen taşlanarak siteden atılırım..
Neyse işte iyi ki Tanrı'nın kırmızı çizgileri var.

eşin koruyorsa takılacak bişey yok
demek ki içinde biriktiriyo bazı şeyleri
böyle durumlarda da patlama yaşıyo senin kv
boşver..

Ya muhtemelen hani insanlar kavga eder de birbirini en zayif noktasindan vurmaya çalışır ya, sizinki de o hesap olmus. Kavga esnasinsa kocaniz bir sey deyince kv.de de" e senin eşin de böyle" diyerek onu kizdirma amacli demis olabilir

Merhaba hanimlar

Aslinda bu yaptiginin nedeni bile yok. Sadece zevk aliyor baksaniza. Bosanin diye yapmiyorsa ne icin yapiyor olabilir ki mantiken. Ne hali varsa gorsun takmayin kafaniza esiniz sizin yaninizda olduktan sonra gerisi teferruat

bunu bende yaşadım kaç defaaaa....
birşey için eşim sesini yükseltir mesela kv bagırır bana gücün yeter herzaman başkasına hiç bagırmazsın zaten der.. beni kastediyor orda....duymazdan geliyorum kafam rahat kalıyor. eşim zaten fırsat vermiyor
Ayni evde mi yasiyorsun

Kaynana işte, İstisnalar hariç hepsi böyle. Takma, takıpta kendini yıpratma. Onun istediği bu zaten.

X