- 26 Mayıs 2015
- 365
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence şanslı değilsin senin yanında oğluna seni çekiştirse küfür etse ruhun duymazarkadaşlarla bu konuyu tartıştık sizinde görüşlerinizi merak ettim sizce kv nin türkçe bilmemesi artı mıdır eksi mi daha öncede söylemiştim erkek arkadaşım kürt annesi hiç türkçe bilmiyo arkadaşlarmda çok şanslısın kv dırdırı olmaz diyolar
sizede bu duygu oluyor mu yani tam olarak kv nin kişiliğini çözemedim tercümanla anlaştığımız için. bir kere ona hediye almıştım poşete baktı bişeyler söyledi kenara attı hiç bişey anlamadım hala merak ediyorum beğendi mi ne dedi orda :)Benim kv de de hic turkce bilmez anlamaz bile birkac kelime disinda. Acikcasi cok olumsuz taraflari var bu karmasaligin birbirimizi hic anlayamiyotuz bazen, yanimda biri olurda o bana tercume ediyo o sekilde aancak anlasabiliyoruz
en azından kafama takmam :)kv ler genelde baskalarin yaninda geline laf sokmaya bayilirlar, sen anlamayacagindan sanslisin mesela
Yani ilk zamanlar cok zorlandim yanimda muhakkak tercume edecek biri olmaliyfi yoksa tek kelimesini anlamiyordum kv nin ama benim kv cok güleryüzlü cok sevecen oldugu icin hareketlerinden yavas yavas az cok anliyorum. Telefonla konustugumuzda cok zorlaniyorum hrp ayni kelimelei konusmak zorunda kaliyorum o durum cok zor oluyo biz kv ile 22 saat uzaklikta bi yerde oturuyoruz çünküsizede bu duygu oluyor mu yani tam olarak kv nin kişiliğini çözemedim tercümanla anlaştığımız için. bir kere ona hediye almıştım poşete baktı bişeyler söyledi kenara attı hiç bişey anlamadım hala merak ediyorum beğendi mi ne dedi orda :)
en azından kafama takmam :)
arkadaşlarla bu konuyu tartıştık sizinde görüşlerinizi merak ettim sizce kv nin türkçe bilmemesi artı mıdır eksi mi daha öncede söylemiştim erkek arkadaşım kürt annesi hiç türkçe bilmiyo arkadaşlarmda çok şanslısın kv dırdırı olmaz diyolar