kv sorunu

derin53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
155
22
31
Kızlar bana bi akıl verin ya kv deme karşı içimde kin gütmeye başladım engel olamıyorum görmek istemiyorum ama alt üst oturuyoruz mutlaka görüyorum sevmiyorum çok soğudum ondan artık samimiyetine güvenmiyorum sanki alttan alttan bana laf sokuyo söylediği her laf batıyo annem hep nasihat ediyor yapma kızım sen Allah için kalbini temiz tut bırak o napıyosa yapsın (annem çok iyi niyetli ve merhametlidir) kv bana lafta kızımsın şu bu ama yeri geldiğinde öyle bir el olduğumu hissettiriyor ki buda ona kin duymama sebeb oluyo dua ediyorum kin gütmemek için ama olmuyo bu arada kv dul ve bir çok konuda kıskançlık yapıyo bununkendi ağzı ile dillendiriyor

O ne yaparsa yapsın, adı kayınvalide, ona bir şey olmaz ama sen onun 10'da 1'ini yapsan, kötü olursun.
Mesafeni koy, kafana takmamaya bak canım.

Kızlar bana bi akıl verin ya kv deme karşı içimde kin gütmeye başladım engel olamıyorum görmek istemiyorum ama alt üst oturuyoruz mutlaka görüyorum sevmiyorum çok soğudum ondan artık samimiyetine güvenmiyorum sanki alttan alttan bana laf sokuyo söylediği her laf batıyo annem hep nasihat ediyor yapma kızım sen Allah için kalbini temiz tut bırak o napıyosa yapsın (annem çok iyi niyetli ve merhametlidir) kv bana lafta kızımsın şu bu ama yeri geldiğinde öyle bir el olduğumu hissettiriyor ki buda ona kin duymama sebeb oluyo dua ediyorum kin gütmemek için ama olmuyo bu arada kv dul ve bir çok konuda kıskançlık yapıyo bununkendi ağzı ile dillendiriyor
bütün anneler melek, kayınvalideler şeytan zaten (!)
madem alt üst oturmayı kabul ettiniz. 7/24 beraber olmasanız da belli bir yere kadar sabır göstereceksiniz. başka çocukları varsa siz o evden taşının onlar gelsin yerleşsin annelerine yardımcı olsunlar.

O ne yaparsa yapsın, adı kayınvalide, ona bir şey olmaz ama sen onun 10'da 1'ini yapsan, kötü olursun.
Mesafeni koy, kafana takmamaya bak canım.
Ya mesafe koyuyorum fakat eşim rahatsız oluyo mesela bir araya geliyoruz bennhep susuyorum çünkü konuşacağımız bir şey yok çok farklı kişiliklere sahibiz

Ne yapıyor mesela? Somut bir kaç örnek alalım.
Mesela ben eşimle konuşup anneme gidiyorum veyahut dışarı çıkıyorum eşimi arıyo nerde oğlum çok merak ediyorum bişi mi oldu acaba filan diye oda olduğum yeri soyluyor beni aramak yerine onu arıyo sırf haberi yoksa beni gambazlamak için

Son düzenleme:
madem alt üst oturmayı kabul ettiniz. 7/24 beraber olmasanız da belli bir yere kadar sabır göstereceksiniz. başka çocukları varsa siz o evden taşının onlar gelsin yerleşsin annelerine yardımcı olsunlar.
Zorundaydık bir binada oturmaya diğer çocukları bekar ve biri burada oda küçük zaten ben annem melek demedim canım annemde bir kaynana 4 geline sahip ama usturublu bir kaynana

kendi anneleride kv de birde o gelinlere sormak lazım...melek mi ne ne değiller diye

Mesela ben eşimle konuşup anneme gidiyorum veyahut dışarı çıkıyorum eşimi arıyo hilal nerde oğlum çok merak ediyorum bişi mi oldu acaba filan diye oda olduğum yeri soyluyor beni aramak yerine onu arıyo sırf haberi yoksa beni gambazlamak için

sadece bu ornege bakarak fazlaca abarttiginizi soyleyebilirm. Benim kv de beni hic aramaz, bise sorucaksa oglunu arar. Iletisimimiz iyi degil, konusamiyoruz demissin, belki o yuzden seni aramiyordur?
bir de, kendinizi doldurmayin derim, eviniz barkiniz ayri, laf soksa bile umursamayin, unutmayin ne kadar cok kafaniza takarsaniz, kv size o kadar cok zarar vermis olur.

kendi anneleride kv de birde o gelinlere sormak lazım...melek mi ne ne değiller diye
Annemde hatalar yapar ama bu aşşağılayacı kırıcı felan değil zaten ayda bir gorurler birbirlerini gelinler anneme annem gelinlere gayet iyi niyetli yaklaşır akraba çünkü ikisi diğerleride ayak uydurdu hamd olsun(ben annemi savunmadım bu arada canım )

sadece bu ornege bakarak fazlaca abarttiginizi soyleyebilirm. Benim kv de beni hic aramaz, bise sorucaksa oglunu arar. Iletisimimiz iyi degil, konusamiyoruz demissin, belki o yuzden seni aramiyordur?
bir de, kendinizi doldurmayin derim, eviniz barkiniz ayri, laf soksa bile umursamayin, unutmayin ne kadar cok kafaniza takarsaniz, kv size o kadar cok zarar vermis olur.
Çok takıyorum oda bunu bildiğinden daha çok ustume geliyo eşime bişi anlatmadığımıda biliyo o yokken farklı o varken farklı davranıyor

Neden kayınvalidenize "Anne evde olmadığım zamanlarda beni merak ediyorsan eşimi değil beni arayabilirsin" demiyorsunuz. Net olun kayınvalidenize karşı içten içe kin güdeceğinize.

Annemde hatalar yapar ama bu aşşağılayacı kırıcı felan değil zaten ayda bir gorurler birbirlerini gelinler anneme annem gelinlere gayet iyi niyetli yaklaşır akraba çünkü ikisi diğerleride ayak uydurdu hamd olsun(ben annemi savunmadım bu arada canım )

ne güzel anlaşabilmeleri hep böylegitsin inşallah da bazen de görünen yüzüdür bu kimbilir gelinleriniz kendi aralarında ne gibi sorun sıkıntı yaşıyorlar bunu size hissettirmiyor olabilirler.

kv denize gelince mesafeli olucaksınız daha olmadı o evden çıkıcaksınız daha olmadı tamam el gibi olucaksınız

başka çare varmı

ortada, nefret edilecek kadar, somut bir olay yok.sadece sizi aramayıp,oğlunu arıyor diye mi,nefret ediyorsunuz?
Hayııır yani 10 aylık evliyim bu on ay suresince bana yaptıkları mesela ilk aylarımı hep kv yızunden eşimle tartışarak geçirdim 2 aylıkken bu sorunlar yüzünden babamın evine gitmeye karar verdim yani oğlunu bende kıskanıyo ama daha önce böyle bişi yoktu. Eşimle konuşuyoruz sen hayatıma girdikten sora böyle oldu yoksa ustume düşmez değer vermezdi diyor

ne güzel anlaşabilmeleri hep böylegitsin inşallah da bazen de görünen yüzüdür bu kimbilir gelinleriniz kendi aralarında ne gibi sorun sıkıntı yaşıyorlar bunu size hissettirmiyor olabilirler.

kv denize gelince mesafeli olucaksınız daha olmadı o evden çıkıcaksınız daha olmadı tamam el gibi olucaksınız

başka çare varmı
Yok canım benim gelinlerimizle herşeyi konuşuyoruz ben annemin hatalarınınoturur konuşurum biz gelin görümce değiliz olmadık hiç yani ablalarım onlar benim bende kardeşleriyim çıkma şansımız maalesef yok eşime bu konuda hiç birşey anlatamıyorum çünkü savunmaya geçiyo yine ben üzülüyorum

Hayııır yani 10 aylık evliyim bu on ay suresince bana yaptıkları mesela ilk aylarımı hep kv yızunden eşimle tartışarak geçirdim 2 aylıkken bu sorunlar yüzünden babamın evine gitmeye karar verdim yani oğlunu bende kıskanıyo ama daha önce böyle bişi yoktu. Eşimle konuşuyoruz sen hayatıma girdikten sora böyle oldu yoksa ustume düşmez değer vermezdi diyor[/QUOTE

genç kızlarımız,önce şunu anlamalılar.eğer ki eşinizle aranız iyi olsaydı.değil kayınvalide,yedi cihan biraraya gelse,sizin mutluluğunuzu bozamazdı.bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı evliliğiniz ki;10 aylık evlilikte,2 ay eşinizle ayrı kalmışsınız,kv. yüzünden.
kv.nin laf sokmalarından önce,eşinizle aranızda ki ilişkiyi sorgulayın .zira iş, eşte bitiyor bence...

Son düzenleme:
Neden kayınvalidenize "Anne evde olmadığım zamanlarda beni merak ediyorsan eşimi değil beni arayabilirsin" demiyorsunuz. Net olun kayınvalidenize karşı içten içe kin güdeceğinize.
Konuşmak dahi gelmiyor artık içimden görmezden gelemeye çalışıyorum unutmuyorum söylediklerini o çooktan unuttu bana söylediği lafları mesela o benle çok iyi olmak istiyormuş aramızda mesefa olmasın istiyormuş ama ben mesafe koyuyormuşum oğluna kendini bu şekilde aklamaya çalışıyo eşimde gelip sen neden böyle yapıyorsun filan diyip duruyo ama işin aslını bilmiyor tabi

Konuşmak dahi gelmiyor artık içimden görmezden gelemeye çalışıyorum unutmuyorum söylediklerini o çooktan unuttu bana söylediği lafları mesela o benle çok iyi olmak istiyormuş aramızda mesefa olmasın istiyormuş ama ben mesafe koyuyormuşum oğluna kendini bu şekilde aklamaya çalışıyo eşimde gelip sen neden böyle yapıyorsun filan diyip duruyo ama işin aslını bilmiyor tabi

Üzgünüm canım ama huy değişmez en azından sen rahatsızlığını dile getirirsen belki biraz daha dikkat eder. Çünkü benim kayınvalidemde öyleydi ilk zamanlar eşimi arayıp sorardı eğer evde değilsem nerede olduğumu bende eşime neden beni aramıyor ki, beni arayabilir ben anneni mi tersliyorum sanki aradığı zaman dedim birkaç kez en sonunda eşim beni aramana ne gerek var madem gelinini merak ediyorsun direk gelinini ara demiş o gün bugündür beni arıyor. :)

X