- 17 Şubat 2015
- 78
- 29
- 44
- Konu Sahibi pembeolsunn
Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagirmazdi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorumm maasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr