kv'in tuhaf huyları

Bence aklına sokmak için sormamis kadın.sen mi aldin demiş öylesine bir soru.kim almış falan deyip aklini bulandirmamis . Nişanlıniz mi aldı ışte laf olsun diyedir. Belli ki kötü niyetli değil rahatsız yani nihayetinde beyaz eşya olayinda da üzülmüş sonradan karıştığı için.bence bu tur ufak tefek sorunlara hazır olun çünkü herkes az çok bişeyler yaşıyor ama bir çoook kayinvalide karıştığı için öyle pisman falan da olmuyor. Allah başka dert vermesin diyeyim.size de mutlu bir yuva dilerim

teşkler kızlar aslında iyi düşünmek istiyorum ama yine de bazen kafam bulanıo daha önce yaşamadıgım için sanırım böyle şeyler

Ağır bir depresyon tedavisi gördüğünü biliyorsunuz, bence davranışlarının altında art niyet aramayın...

Hele ki eşyaları bosch alın demesine niye takıldınız anlamadım. Iyisini alın demiş işte, ne var bunda? Regal marka alalım dese daha mı iyiydi?

merhaba kızlar üç aylık nişanlıyım kv öğretmen emeklisi ancak aşırı donuk, bir sene ağır depresyon tedavisi olmış daha önce, hiç arkadası yok ve evden hiç dısarı cıkmıyor bu durumdan dolayı üzülüyorum onun için.. ama beni seviyor oğlunun hayatında olduğum için hergün arıyorum onu alışkanlık haline getirdim gönlü olsun die çünkü kimsesi yok etrafında iyi mi yapıyorum bilmiyorum.. bunlara rağmen bazen tuhaf davranıyor mesela beyaz eşyalarınızı boschtan alın die tutturdu.. pahalıymıs ama eski modelde olsa bosch olsun istiyor annemde cocuklar eski model istemez demiş sonrada kv karıstım die üzülmüş.. kv le farklı ilçelerde oturuyoruz dün akşam nişanlım onlara gitti iki hafta önce görüştüğümüzde bir kolye takmıstım ucunda anahtar olan nerden dikkatini cekmiş aklında kalmıs anlamadım dün nişanlıma böyle bir kolyesi var sen mi aldın onu die sormus.. nişanlımda bana söledi senin böyle bir kolyen var mı annem sordu da sen mi aldın die.. birisi hediye mi aldın kalp ve anahtar birarada vs dedi.. bende ne alakası var kendim almıştım fesatlık yapma öyle olsa hala ne işi olur bende die kızdım.. sizce ne yapmaya calısıor durduk yere kv nişanlımın aklına neden böyle bişey sokmus olabilir

hay bu kv leri atıcam bir kazana cayır cayır yakacam yemin ederimmmm:KK70:

Ağır bir depresyon tedavisi gördüğünü biliyorsunuz, bence davranışlarının altında art niyet aramayın...

Hele ki eşyaları bosch alın demesine niye takıldınız anlamadım. Iyisini alın demiş işte, ne var bunda? Regal marka alalım dese daha mı iyiydi?

hahahhahha koptum :)

evet bosch diyor ama düşük model olsun bosch olsun dio ama biz buzdolabını mesela gardrop istiyoruz boschda 6500 tl bunu söylemiş nişanlım ben onları düşündüğümden pahalı die söyledim

evet bosch diyor ama düşük model olsun bosch olsun dio ama biz buzdolabını mesela gardrop istiyoruz boschda 6500 tl bunu söylemiş nişanlım ben onları düşündüğümden pahalı die söyledim
Bence kv haklı. Ucuz markanın en iyi modelini alacağıma, iyi markanın en düşük modelini alırım. Ki öyle de yaptım evlenirken, ben de. Vestel ya daarçeliğin gardrop tipini alacağıma siemens inox buzdolabı aldım. Gardrop tipine benim de hevesim vardı ama hiç de pişman olmadım kararımdan

sana bişery diyimmi keşke benim eski sözlümün kv side böyle biri olsaydı inan canım feda yemin ederim keşke ne kadar çok isterdim..elindekinin kıymetini bil..

biraz dikkatli bir kadın ne var ki bunda. benim kayınvalidenin karıştığı şeyleri duysan ohoo. yutmaya alıştık işte.
ama beyaz eşyanızı bosch tan alın derken kötü dememiş çünkü herkes söylüyor bosch en iyi marka gerçekten diğerleri fasa fiso. çok sağlam ve kaliteli oluyor yıllarca hiçbirşey olmuyor

Kayınvalideniz beyaz eşya konusunda haklı .Eski model olsun ama kaliteli olsun .Kaliteyi seviyor demek ki.Kolye konusuna gelince dikkatini çekmiştir kadının olabilir ne var bunda .Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana ,

merhaba kızlar üç aylık nişanlıyım kv öğretmen emeklisi ancak aşırı donuk, bir sene ağır depresyon tedavisi olmış daha önce, hiç arkadası yok ve evden hiç dısarı cıkmıyor bu durumdan dolayı üzülüyorum onun için.. ama beni seviyor oğlunun hayatında olduğum için hergün arıyorum onu alışkanlık haline getirdim gönlü olsun die çünkü kimsesi yok etrafında iyi mi yapıyorum bilmiyorum.. bunlara rağmen bazen tuhaf davranıyor mesela beyaz eşyalarınızı boschtan alın die tutturdu.. pahalıymıs ama eski modelde olsa bosch olsun istiyor annemde cocuklar eski model istemez demiş sonrada kv karıstım die üzülmüş.. kv le farklı ilçelerde oturuyoruz dün akşam nişanlım onlara gitti iki hafta önce görüştüğümüzde bir kolye takmıstım ucunda anahtar olan nerden dikkatini cekmiş aklında kalmıs anlamadım dün nişanlıma böyle bir kolyesi var sen mi aldın onu die sormus.. nişanlımda bana söledi senin böyle bir kolyen var mı annem sordu da sen mi aldın die.. birisi hediye mi aldın kalp ve anahtar birarada vs dedi.. bende ne alakası var kendim almıştım fesatlık yapma öyle olsa hala ne işi olur bende die kızdım.. sizce ne yapmaya calısıor durduk yere kv nişanlımın aklına neden böyle bişey sokmus olabilir

Kv çok fesat ve lütfen geçirdiği depresyonun arkasına sığınmasın. Etrafında kimse yok diye de üzülme, kendi tercihidir. Ayrılmanızı istiyor olabilir. Felaket tellalı gibi olmayayım da eşimin annesi melek görünüp, ne laflar etmişti, eşimi bana beni eşime gidip kesmeler vs... Dikkat et, araya resmiyet koy. Nişanlın senden çekinsin bu konuda.

benim beyaz eşyam da arçelik hepsine 6000 tl verdim ama sıfır bi ev aldım beyaz eşya ya vereceğim fazla parayla konu sahibi haklı başka ihtiyacını karşılar..
ayrıca kv de psikolojik sorunları varsa ki var diyorsun bu bi başlangıç olabilir.

Başka emekli öğretmen tanıyor musunuz

Şunun için dördüm annem de babam da emekli öğretmen ve onlar da aynı cümleyi kurar kaliteli olsun gerekirse düşük model oldun diye

Bu onların yetişme tarzı

Kolyeye gelince de oğluna aferin diyecekti belki böyle hediye al diye nasihat edecekti

Erkek arkadaşın hemen kim aldıysa getirdiyse kadının suçu ne

Karışmayın demiş ama duramamış işte olur o kadar karışma zaten teklif etmiş ben bunları aldım kullan dememiş

teşkler kızlar aslında iyi düşünmek istiyorum ama yine de bazen kafam bulanıo daha önce yaşamadıgım için sanırım böyle şeyler
Bence görmezden gelin, kalbini kırmadan hareket edin, kv'niz için çok üzüldüm keşke benim de kv art niyetli olmaksızın hareket etseydi, küçük bir çocuk gibi şefkat gösterip oyalardım onu :KK43:

ben de beyaz eşya konusunda oğlum ve gelinime fikir veriyorum. bunda yanlış olan ne?bosch almayın,siemens alın dedim.(ben bosch kullanıyorum,bulaşık makinesinden memnun değilim).
kolye yi de belki çok beğenmiştir.oğlu aldıysa kendisine de isteyecektir.
her hareketinin altında bir şey aramayın bence,daha huzurlu olursunuz.

ben de beyaz eşya konusunda oğlum ve gelinime fikir veriyorum. bunda yanlış olan ne?bosch almayın,siemens alın dedim.(ben bosch kullanıyorum,bulaşık makinesinden memnun değilim).
kolye yi de belki çok beğenmiştir.oğlu aldıysa kendisine de isteyecektir.
her hareketinin altında bir şey aramayın bence,daha huzurlu olursunuz.

sizi iyi yakaladım sizde kayınvalidesiniz herşeyden önce bir anne oğlunuzu mutsuz görmeye dayanabilir misiniz?

X