- 1 Nisan 2015
- 106
- 52
- 39
- Konu Sahibi handegoreli
Merhaba arkadaşlar, dün annem uzun bir aradan sonra kv ve kv'nin annesini çaya davet etti.. Annem ile kv zaten çok sık görüşmezler kv'nin değişik hal ve hareketlerinden dolayı sırf benim ve eşimin hatrına arada soğukluk olmasın diye çağırdı. Çünkü annem eşimi çok sever o da öyle hiç bir saygısızlığı olmamıştır şimdiye kadar .. Neyse geldiler bunlar.. Kv bi başladı konuşmaya sırf yarım saat kendisini ve gorumcelerimi anlattı, ay işte biz şöyle iyiyiz böyle hoşuz böyle eli açığız kızlarıma böyle nazar değiyor böyle iyiler.. Annemin beyni dumur oldu tabii, bir hoş sohbet yok.. Tek taraflı konuşma taramalı tüfek mübarek hep kendinden bahsediyor . Bir ara 76 yaşındaki dul babanem için sen koca bulursun demiş.. Ben yanlarında değildim o anda. annem bu kadar cahilliğe bu kadar dengesiz konuşmaya şok olmuş dediği lafların hangi birine cevap vereyim diye pısmış bir kenarda kalmış.. Kızlar sizce eşime bunları söylemeli miyim? Zaten biliyor annesinin bu tarz dengesiz konuşmalarını da annemi de saf anlamıyor sanmasın istiyorum.. Ya da Allah'a mı havale ediyim ? Anneme dedim cevap veremedin mi die kızım şoka girdim dio..