Kzlar glnce Nenelere benziyorum:(

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
500
9
35
ya kıslar bana yardım edin lütfen.daha 24 yaşındayım ama gülünce yüzüm acayip kırışıyor,resmen nenelere benziyorum senağlama yüzümde burun kenarlarım we çene oyuntusu yağlı fakat diğer yerler acayip kuru,pul pul dökülüyor cildim.öle her bulduğumu yüzüme sürmem hatta doğal maskeler weya yağlar kullanmaya çalışıyorum.onlar da burnumda siyah noktaları arttırıyor.ne yapacağımı şaşırdım artık.şimdi söyleyin,akıl werin ne yapayım.
 

Cardialgia

Bal oğlum...
Pro Üye
5 Haziran 2009
8.597
2.396
hemen karamsarlığa kapılıp üzülme...bir güzellik uzmanına yada bir doktora baktırmayı düşünmedinmi?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 768 gün geçti.

Lady34

♥Kocasının Bebek'i♥
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
13.562
4
keşke yardımcı olabilsem benneyaptımki
göremediğim için yorum yapamıcam :çok üzgünüm:
 

gurbaa prenses

KK'nın Haylaz Kızı
Pro Üye
23 Temmuz 2007
11.241
204
cildini iyi nemlendirmediğin anlaşılıyor yaptıgın açıklamalardan
evvela iyi bir nemlendirici ile işe koyul
kil maskesini haftada 1 gün muhakkak yap
kırısıklıktan sikayetci oldugun bolgelere yas maya + yagsiz süt ve bal karişimini kariştirip sür 20-30 dakka bekle (hiç mimik yapma) ve yıka
haftada 2 kere bunu yapar, buz kalıpları ile de yüzüne soguk masaj olayını eklersen kısa sürede toparlar cildin
 

Sabun

Yazdım OLACAK !
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
3.184
3
ya kıslar bana yardım edin lütfen.daha 24 yaşındayım ama gülünce yüzüm acayip kırışıyor,resmen nenelere benziyorum senağlama yüzümde burun kenarlarım we çene oyuntusu yağlı fakat diğer yerler acayip kuru,pul pul dökülüyor cildim.öle her bulduğumu yüzüme sürmem hatta doğal maskeler weya yağlar kullanmaya çalışıyorum.onlar da burnumda siyah noktaları arttırıyor.ne yapacağımı şaşırdım artık.şimdi söyleyin,akıl werin ne yapayım.

önce cildini tanı sonra doğru ürün ile temizle ve mutlaka nemlendir . . .

piyasada satılan her şey artık *doğal* sözcüğü ile var oluyor her *doğal* a inanma ürünü araştır deneyip kullanan kişilere ulaş senin cildinle ortak özellikler gösteren kimselerin kullanıp memnun olduğu ürünleri deneyimle . . .

cildini pul pul dökecek kadar nasıl kurutursun ?
maskelerede bu dökülmeyi durdurana kadar ara ver . . .
 

zbyd

mutlu mutlu ♥
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.458
265
ya kıslar bana yardım edin lütfen.daha 24 yaşındayım ama gülünce yüzüm acayip kırışıyor,resmen nenelere benziyorum senağlama yüzümde burun kenarlarım we çene oyuntusu yağlı fakat diğer yerler acayip kuru,pul pul dökülüyor cildim.öle her bulduğumu yüzüme sürmem hatta doğal maskeler weya yağlar kullanmaya çalışıyorum.onlar da burnumda siyah noktaları arttırıyor.ne yapacağımı şaşırdım artık.şimdi söyleyin,akıl werin ne yapayım.

yasminnn.....tamamdır...the body shop'un e vitaminli bi kremi var cildi acayipp nemlendrioo hatta ben kullanmıorum..kışı bekliorum...çok güzel ben çok memnun kaldım...çok da güzel kokusu var...:teselli:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2000 gün geçti.

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
500
9
35
kıslar inanırmısınız sabah uyanınca yüzümü yıkıyorum doğru düzgün kurulamıyorum bile (nem alması lazımmış sudan die) aradan kısa bi süre sonra cildim parça parça resmen kağıda dönüyor.okula giderken çantamda kendi yaptığım bi krem wardı onu taşıyordum.bakın hatta krem de şu: 1litre suyun içine 1su bardağı zeytinyağını koyup kaynatıyorum,içine de bebek pudrası koyup kulak memesi kıvamına gelene kadar karıştırıyordum,sonra onu ewdeki boş krem kutusuna koyuyorum we sürüyordum.günde kaç kez krem sürersem süreyim dökülüyor pul pul
 

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
500
9
35
buarada doktora da gitmiştim,kansızlık war mı dedi ewet dedim.demir eksikliği war bende,onun için 2 yılı aşın bi süredir ilaç kullanıyorum zaten (alakası warmıdır kansızlıkla ama ben bi bağlantı kuramadım hadi saçlarım dökülüo onun bi alakası war ama cilt kuruluğumla ne ilgisi war bilemedim)bepanthen merhem we beklazon die krem werdi,kullandım ama işte geçmioooo.kızlar çok teşekkür ederim,dediklerinizi yapıcam,işallah işe yarar çünkü gülmeye korkuyorum:KK43:
 

gurbaa prenses

KK'nın Haylaz Kızı
Pro Üye
23 Temmuz 2007
11.241
204
kıslar inanırmısınız sabah uyanınca yüzümü yıkıyorum doğru düzgün kurulamıyorum bile (nem alması lazımmış sudan die) aradan kısa bi süre sonra cildim parça parça resmen kağıda dönüyor.okula giderken çantamda kendi yaptığım bi krem wardı onu taşıyordum.bakın hatta krem de şu: 1litre suyun içine 1su bardağı zeytinyağını koyup kaynatıyorum,içine de bebek pudrası koyup kulak memesi kıvamına gelene kadar karıştırıyordum,sonra onu ewdeki boş krem kutusuna koyuyorum we sürüyordum.günde kaç kez krem sürersem süreyim dökülüyor pul pul

hayatım bebe pudrası cildi kurutur....
zaten cildin pul pul dokuluyormuş neden pudra kariştiriyosun ki z.yagına
sulandırıp direk z.yagını uygulasan daha çok işine yarar


buarada doktora da gitmiştim,kansızlık war mı dedi ewet dedim.demir eksikliği war bende,onun için 2 yılı aşın bi süredir ilaç kullanıyorum zaten (alakası warmıdır kansızlıkla ama ben bi bağlantı kuramadım hadi saçlarım dökülüo onun bi alakası war ama cilt kuruluğumla ne ilgisi war bilemedim)bepanthen merhem we beklazon die krem werdi,kullandım ama işte geçmioooo.kızlar çok teşekkür ederim,dediklerinizi yapıcam,işallah işe yarar çünkü gülmeye korkuyorum:KK43:

bebak önericem yine...
cildini ziyadesiyle nemlendirecektir
once kurulugu cözelim sonra diğer sorunlarına egiliriz
bugun ilk iş bebak aci badem sütü ve NEMLENDİRİCİSİNİ al (kremini değil)
 

daylight

Popüler Üye
Pro Üye
6 Mayıs 2008
2.433
24
38
ya kıslar bana yardım edin lütfen.daha 24 yaşındayım ama gülünce yüzüm acayip kırışıyor,resmen nenelere benziyorum senağlama yüzümde burun kenarlarım we çene oyuntusu yağlı fakat diğer yerler acayip kuru,pul pul dökülüyor cildim.öle her bulduğumu yüzüme sürmem hatta doğal maskeler weya yağlar kullanmaya çalışıyorum.onlar da burnumda siyah noktaları arttırıyor.ne yapacağımı şaşırdım artık.şimdi söyleyin,akıl werin ne yapayım.

cilt içten beslenir vücut kıtle endeksini yaptırsan ortaya çıkar ;ama su oranın çok düşüktür senın yaz aylarında terle buharlaşan suyumuzu yerine koymamız lazım SU İÇ bu bir tatlım jest ve mimiklerini çok kullanan yüzüyle konuşan insanlar erken kırışır pandomim sanatçısı gibi degil de daha ziyade el kol hareketlerıyle ıfadeni yansıt KAŞINLA GÖZÜNLE KONUŞMA GÜN SONLARINDA KASLARINI GEVŞETME ADINA YÜZ MASAJI YAP GÜN İÇERSİNDE BİRKAÇ KEZ GÖZLERİNİ DİNLENDİR bu da iki oluşmuş birşeyleri üzgünüm geçirmek düzeltmek neredeyse mucize ama güzel ve periyodik bakımlarla OLANI DURDURURSUN SADECE SİHİRLİ DEGNEK BEKLEME bu da üç artı sevgiler de bonusum olsun lülülülülülülülülülülülü
 

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
500
9
35
canımcım haklısın ben çok mimiklerimi kullanıyorum.daha dikkat etmeye çalışıcam.hepinizi öpüyorum,içimi umut kapladı resmen opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
 

gokce_653

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
43
0
bnce bu durumu fazla kafana takma cildimiz kafamıza taktığımız şeylerden çok etkileniyor.
hergün yüzünü yıka
nemlendiricini sür
haftada bi kaç kez meyvelerden maske yap
bol su iç nem dengesi sağlanır bu şekilde