kzlar pkoluyum hamile kalamyrm lütfen bilgi verinnn...

mervee1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
212
24
28
Kızlar doktora cktm adetm düzensiz gebe kalmyrm DİE doktor pklsn dedi adet getrci verdi adetnn 3.günü gel dedi napaklar 3.günü acaba sekermede bklckmis ama kilolymda bilgi veren nolurr

Bende Pco ne yazık ki bende bu ay soğan kürü uyguladım .Şimdide bu akşamdan itibaren 5 gün kullanmam gereken ilaç var onun bitiminde 7. gün adet oluyorum.Önümüzdeki ay tekrardan soğan kürüne devam Allahın izni ile Rabbim yardım edecek bizlere kafana takmamaya çalış her ne kadar yapabiliorsan .

Ama benim kilom var zayflamam lazm

Benimde 1.60 boyundayım 60 kiloyum şuanlık bende evlendikten sonra ciddi kilo aldım böyle kalmam lazım inşAllah...Eee sende dene soğan kürünü o zaman bak ben denedim ve 4 ay boyuncada devam ettiricem Allahın izni ile bu aralıkta inş hamile kalırım.

Ama benim kilom var zayflamam lazm

doktor şeker hapı verdi mi? vermediyse mutlaka sor. pko için şeker hapı çok faydalı yumurtalığın daha iyi çalışmasını sağlıyor, kilo da verdiriyor. soğan kürü de hem pko için iyi hem de zayıflatıyor. bende de hafif pko vardı bazı aylar söktürücü kullanmadan adet olamazdım şeker hapından sonra öyle bir sorunum olmadı ve düzenli kullanmaya başladığım birkaç ay sonra hamile kaldım. soğan kürü ben de yaptım yaptığım ay doktorum pko geçmiş demişti

Pko bende de var. 2 yaşında da bir kızım var. Kilo çok önemli adet düzensizliği olan pko da. Bende evlenince çok kilo almıştım ve düzeni iyice şaşmisti. Şeker hapı kullanıyordum ayrıca tedaviyle hamile kaldım. Şeker intoleransina bakilicaktir. Endişe edilecek bir şey yok adet ol ve 3. Gunu git tahlil yaptır. Bu arada ğer adet düzensizliği olan pko değildir. Yumurtaliklards inci gibi minik kistlerin dizilmesi demek pko geçici bir şey değil kalitimsal. Ama doktorun dediklerini yapıp spor yaparsan kilo vermen lazım o zaman hastalıktan eser kalmıyor. Ne zaman kilo alırsan ve şekerli yiyecekleri abartı çok tüketirken hastalık depresiyor. Çok geçmiş olsun. Dedigim gibi 2 yaşında kizim var.

Pko bende de var. 2 yaşında da bir kızım var. Kilo çok önemli adet düzensizliği olan pko da. Bende evlenince çok kilo almıştım ve düzeni iyice şaşmisti. Şeker hapı kullanıyordum ayrıca tedaviyle hamile kaldım. Şeker intoleransina bakilicaktir. Endişe edilecek bir şey yok adet ol ve 3. Gunu git tahlil yaptır. Bu arada ğer adet düzensizliği olan pko değildir. Yumurtaliklards inci gibi minik kistlerin dizilmesi demek pko geçici bir şey değil kalitimsal. Ama doktorun dediklerini yapıp spor yaparsan kilo vermen lazım o zaman hastalıktan eser kalmıyor. Ne zaman kilo alırsan ve şekerli yiyecekleri abartı çok tüketirken hastalık depresiyor. Çok geçmiş olsun. Dedigim gibi 2 yaşında kizim var.
Allah bagislasn canm benim çok saol bilgi verdgn için aynen çok kilim var vermem lazm diyete grdm zaten

U
Nasl kaldn canm hamile anltrmsn guzlm allah kucana almyi nasip etsn inş bebegm
Canım bende pkoluyum ve kiloluyum glukofen hapı kullanmanda çok fayda var suan tüp bebek tedavisi görüyorum ama her pkolu olan bu şekilde olcak diye bişey yok .benim ailemde çok erken meneniz olduğu için zmn kaybetmeye vaktim yok.allah işlerini kolaylaştırsın inş ama işin ehli olan kişilere git bu çok önemli

U
Canım bende pkoluyum ve kiloluyum glukofen hapı kullanmanda çok fayda var suan tüp bebek tedavisi görüyorum ama her pkolu olan bu şekilde olcak diye bişey yok .benim ailemde çok erken meneniz olduğu için zmn kaybetmeye vaktim yok.allah işlerini kolaylaştırsın inş ama işin ehli olan kişilere git bu çok önemli
Allah kolaylık versin insllh guzelm işin rast etsin insallh guzlm bnm

Merve polikistik over'liler hamile kalamaz diye birşey yok..
Yumurtalıklar zayıf oldugu için ilaç vereceklerdir..
Tedaviye çabuk cevap veren bir hastalık..
Ama tabi ki fazla kilolarını vermen daha faydalı olur sağlıklı çalışmasında..
Boyun ve kilon kaç? Ona göre doktor vermen gereken kiloyu söyler zaten..
Ben de pco luyum ama şükür Hamileyim..
Doktor sana adet söktürücü vermiş sanırım adet olunca testler yapacaktır..
Ne zamandır istiyorsunuz çocuk?

Merve polikistik over'liler hamile kalamaz diye birşey yok..
Yumurtalıklar zayıf oldugu için ilaç vereceklerdir..
Tedaviye çabuk cevap veren bir hastalık..
Ama tabi ki fazla kilolarını vermen daha faydalı olur sağlıklı çalışmasında..
Boyun ve kilon kaç? Ona göre doktor vermen gereken kiloyu söyler zaten..
Ben de pco luyum ama şükür Hamileyim..
Doktor sana adet söktürücü vermiş sanırım adet olunca testler yapacaktır..
Ne zamandır istiyorsunuz çocuk?
Canm yeni evlym ben 7aylk ama istyrz hic korunmak kilim.87 olan boyum 1.65 glba

Canm yeni evlym ben 7aylk ama istyrz hic korunmak kilim.87 olan boyum 1.65 glba

Bebek olana kadar biraz kilo vermeye çalış..
Olur olmayacak birşey değil..
Birsürü insan var burda pco lu olup bebek sahibi olan..
Allah sana da nasip etsin hayırlı zamanda İnşallah

member: 648725"]Kızlar doktora cktm adetm düzensiz gebe kalmyrm DİE doktor pklsn dedi adet getrci verdi adetnn 3.günü gel dedi napaklar 3.günü acaba sekermede bklckmis ama kilolymda bilgi veren nolurr[/QUOTE]
Kızlar doktora cktm adetm düzensiz gebe kalmyrm DİE doktor pklsn dedi adet getrci verdi adetnn 3.günü gel dedi napaklar 3.günü acaba sekermede bklckmis ama kilolymda bilgi veren nolurr
Canm bende pkolyum adetmn ucuncu gbu gitm klomen yazdi ardindan catlatma ignesi yapti ilk tedavide hamile kaldim cok sukur.ama bi ay oncesnden sogan kürü yapmıştım onun faydası oldgunu dusunuyorum

X