- 30 Aralık 2014
- 212
- 24
- 28
- Konu Sahibi mervee1996
Kızlar doktora cktm adetm düzensiz gebe kalmyrm DİE doktor pklsn dedi adet getrci verdi adetnn 3.günü gel dedi napaklar 3.günü acaba sekermede bklckmis ama kilolymda bilgi veren nolurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasl kaldn canm hamile anltrmsn guzlm allah kucana almyi nasip etsn inş bebegmBende pikoydum şimdi 6 aylık hamilerim için rahat olsun soğan kürü yaptım ben
Ama benim kilom var zayflamam lazm
Ama benim kilom var zayflamam lazm
Siz mutlaka adetin 3 .günü gidin doktora. Hormon tahlili yapacaktır doktor. Bir de ultrasonda bakar.Ama benim kilom var zayflamam lazm
Allah bagislasn canm benim çok saol bilgi verdgn için aynen çok kilim var vermem lazm diyete grdm zatenPko bende de var. 2 yaşında da bir kızım var. Kilo çok önemli adet düzensizliği olan pko da. Bende evlenince çok kilo almıştım ve düzeni iyice şaşmisti. Şeker hapı kullanıyordum ayrıca tedaviyle hamile kaldım. Şeker intoleransina bakilicaktir. Endişe edilecek bir şey yok adet ol ve 3. Gunu git tahlil yaptır. Bu arada ğer adet düzensizliği olan pko değildir. Yumurtaliklards inci gibi minik kistlerin dizilmesi demek pko geçici bir şey değil kalitimsal. Ama doktorun dediklerini yapıp spor yaparsan kilo vermen lazım o zaman hastalıktan eser kalmıyor. Ne zaman kilo alırsan ve şekerli yiyecekleri abartı çok tüketirken hastalık depresiyor. Çok geçmiş olsun. Dedigim gibi 2 yaşında kizim var.
valla ben kilolu degilim birazcık göbegım var bana da zayıflaman lazım dedi doktor eger bebekden once bi süremi zayiflamaya calısarak gecircem dersen bi tavsiyede bulunabilirim 3 aylık bi uygulamaAma benim kilom var zayflamam lazm
Canım bende pkoluyum ve kiloluyum glukofen hapı kullanmanda çok fayda var suan tüp bebek tedavisi görüyorum ama her pkolu olan bu şekilde olcak diye bişey yok .benim ailemde çok erken meneniz olduğu için zmn kaybetmeye vaktim yok.allah işlerini kolaylaştırsın inş ama işin ehli olan kişilere git bu çok önemliNasl kaldn canm hamile anltrmsn guzlm allah kucana almyi nasip etsn inş bebegm
Allah kolaylık versin insllh guzelm işin rast etsin insallh guzlm bnmU
Canım bende pkoluyum ve kiloluyum glukofen hapı kullanmanda çok fayda var suan tüp bebek tedavisi görüyorum ama her pkolu olan bu şekilde olcak diye bişey yok .benim ailemde çok erken meneniz olduğu için zmn kaybetmeye vaktim yok.allah işlerini kolaylaştırsın inş ama işin ehli olan kişilere git bu çok önemli
Canm yeni evlym ben 7aylk ama istyrz hic korunmak kilim.87 olan boyum 1.65 glbaMerve polikistik over'liler hamile kalamaz diye birşey yok..
Yumurtalıklar zayıf oldugu için ilaç vereceklerdir..
Tedaviye çabuk cevap veren bir hastalık..
Ama tabi ki fazla kilolarını vermen daha faydalı olur sağlıklı çalışmasında..
Boyun ve kilon kaç? Ona göre doktor vermen gereken kiloyu söyler zaten..
Ben de pco luyum ama şükür Hamileyim..
Doktor sana adet söktürücü vermiş sanırım adet olunca testler yapacaktır..
Ne zamandır istiyorsunuz çocuk?
Canm yeni evlym ben 7aylk ama istyrz hic korunmak kilim.87 olan boyum 1.65 glba
valla ben kilolu degilim birazcık göbegım var bana da zayıflaman lazım dedi doktor eger bebekden once bi süremi zayiflamaya calısarak gecircem dersen bi tavsiyede bulunabilirim 3 aylık bi uygulama
Canm bende pkolyum adetmn ucuncu gbu gitm klomen yazdi ardindan catlatma ignesi yapti ilk tedavide hamile kaldim cok sukur.ama bi ay oncesnden sogan kürü yapmıştım onun faydası oldgunu dusunuyorumKızlar doktora cktm adetm düzensiz gebe kalmyrm DİE doktor pklsn dedi adet getrci verdi adetnn 3.günü gel dedi napaklar 3.günü acaba sekermede bklckmis ama kilolymda bilgi veren nolurr