- 30 Haziran 2015
- 77
- 27
- Konu Sahibi MaysaToprak
Bebegim 14 aylik artk mama yerine inek sütü wersem sorun olurmu zaten bi geceleri süt icior. werenler warmi inek sütünden dahami iyi mamalar icinde ne oldugunu bilmioruz sonucta .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bebeğim 9 aylık.12.aydan sonra bende süt vermeyi düşünüyorum.mama ile besleniyor.ama ben keçi sütü düşünüyorum.şu anda günde 300-400 ml alması gerekiyormuş.gece süt veriyorum derken umarım gece uykusunda beslemiyorsunuzdur bebeğinizi.gece beslenmesini çoktan kesmelisiniz.(tavsiye ediyorum)tecrübeli anneler ne zaman inek sütü verdi bizede söylerse seviniriz.Bebegim 14 aylik artk mama yerine inek sütü wersem sorun olurmu zaten bi geceleri süt icior. werenler warmi inek sütünden dahami iyi mamalar icinde ne oldugunu bilmioruz sonucta .
Bende biraz sulandirip weriorum inek sütünü sütlü pirincli yada tahilli namalar war biberonda werilen onla weriorum inek sütünü. Aslnda keci sütü mantkli anne sutune yakin denior. Cnm benm oglum acikio geceleri kendsi istio mama agliorbenimde bebeğim 9 aylık.12.aydan sonra bende süt vermeyi düşünüyorum.mama ile besleniyor.ama ben keçi sütü düşünüyorum.şu anda günde 300-400 ml alması gerekiyormuş.gece süt veriyorum derken umarım gece uykusunda beslemiyorsunuzdur bebeğinizi.gece beslenmesini çoktan kesmelisiniz.(tavsiye ediyorum)tecrübeli anneler ne zaman inek sütü verdi bizede söylerse seviniriz.
Zorla yediriorum cnm istahi pek yok disleri cikior cok huzursuz aslnda dogru gece yememesi daha iyi ama zaten gece 1 yada 2 defa weriorumhımm anladım acaba gündüzleri yediği miktarı arttırmaya çalışsanız nasıl olur?geceleri hem uykusu bölünür hemde dişleri erken çürür.yazık sizede gece kalkmak zor.7.ayda gece beslenmesinin kesilmesi gerekli diye biliyorum.14 aylık bebeğiniz kocaman olmuş.gündüz iyi yese gece acıkmaz.tabikide siz annesi olarak en iyisini bilirsiniz.benimki sadece tavsiye.
benim oğlanda zorla yiyor,iştahlı bebeği olan annelere imreniyorum :)Zorla yediriorum cnm istahi pek yok disleri cikior cok huzursuz aslnda dogru gece yememesi daha iyi ama zaten gece 1 yada 2 defa weriorum
Bendeee ne acar aceba istahlarinibenim oğlanda zorla yiyor,iştahlı bebeği olan annelere imreniyorum :)
Meb Benim kızım 2 yaşına yakın bende 17. Ayda beni emmesini bıraktik. inek sütune basladik başlarda biraz ishal problemi oluyor fakat bünye kabullenince normale dönüyor. Evet keçi sutu anne sutune en yakın fakat şöyle bir sorununuz olabilir keçi sürüyle başlarsanız şayet, keçi sutu yılın belli evresinde olur daima bulamazsiniz ve eğer keçi sutun ü benimserse bebeginiz keçi sutunu bulamadığınız zaman zarfında, inek sutunu icmeyebilir bu yuzden tavsiyem önce inek sutuyle baslamanizdir.Bende biraz sulandirip weriorum inek sütünü sütlü pirincli yada tahilli namalar war biberonda werilen onla weriorum inek sütünü. Aslnda keci sütü mantkli anne sutune yakin denior. Cnm benm oglum acikio geceleri kendsi istio mama aglior
merhaba ben mamayı 11. ayda kestim arkadaşımın bebeğinin böbreğine zarar vermişti en azından ne oldugunu biliyorum deyip açık süt alıyorum kaynatıyorum veriyorum.Bebegim 14 aylik artk mama yerine inek sütü wersem sorun olurmu zaten bi geceleri süt icior. werenler warmi inek sütünden dahami iyi mamalar icinde ne oldugunu bilmioruz sonucta .
Tesekkurler bilgin icin bilmiodum bulamicami pastörze keci sütü war ama her markette yokMeb Benim kızım 2 yaşına yakın bende 17. Ayda beni emmesini bıraktik. inek sütune basladik başlarda biraz ishal problemi oluyor fakat bünye kabullenince normale dönüyor. Evet keçi sutu anne sutune en yakın fakat şöyle bir sorununuz olabilir keçi sürüyle başlarsanız şayet, keçi sutu yılın belli evresinde olur daima bulamazsiniz ve eğer keçi sutun ü benimserse bebeginiz keçi sutunu bulamadığınız zaman zarfında, inek sutunu icmeyebilir bu yuzden tavsiyem önce inek sutuyle baslamanizdir.
Ben ogluma werdm yagli süt sulandrmadan isal oldu sulandrip weriorum ama su dewam sütleri warya paket süt onu aliorum artk iciodaBenim kızım 3 yaşında oğlum da 19 aylık ve ikisine de bir yaşlarindan sonra inek sütü vermeye başladım ve halada öyle sabah ve akşam sütlerini içerler. Ama ben yağlısindan veriyorum yani çoğu az yağlı diyor ama benim cocuklar yagliyi seviyorlar! İnek sütü en sağlıklısi bence tavsiye ederim canım
Tesekkurler ☺ werim ozaman mama almicam artk zaten ne oldugu belli dil icinde belkide sadece süt tozudurmerhaba ben mamayı 11. ayda kestim arkadaşımın bebeğinin böbreğine zarar vermişti en azından ne oldugunu biliyorum deyip açık süt alıyorum kaynatıyorum veriyorum.
Ver cnm ben 5aylıkken vermeye başladım hiç bir sorun olmaz yanıbenimde bebeğim 9 aylık.12.aydan sonra bende süt vermeyi düşünüyorum.mama ile besleniyor.ama ben keçi sütü düşünüyorum.şu anda günde 300-400 ml alması gerekiyormuş.gece süt veriyorum derken umarım gece uykusunda beslemiyorsunuzdur bebeğinizi.gece beslenmesini çoktan kesmelisiniz.(tavsiye ediyorum)tecrübeli anneler ne zaman inek sütü verdi bizede söylerse seviniriz.
Ama sulandrip verin yoksa bagrsaklari kötü oluo benm oglum mesela 12aylikken normal süt werim dedim ishal oldu günlerce sulandirip baslayin ilk önceVer cnm ben 5aylıkken vermeye başladım hiç bir sorun olmaz yanı