Yıllardır dert ediyorum kendime, burayı takip ettim Minii'nin tavsiyesiyle Ordu'da bi doktora yaptırdım, çok tatlı bi bayandı. Spinal anestezi ile gerçekleştirdiler.Öyle basit bişey değilmiş aslında,sancılı bi süreç. Sadece iç dudakları kesmiş, ne klitoris çevresine dokunmuş ne de (makata kadar uzanan deri parçası da belirgin bende) arka kısmı düzeltmiş. Açıkcası eskisinden iyi ama umduğum gibi olmamış. Bi mucize beklemiyordum ama görsel olarak daha iyi olabilirdi yetersiz geldi biraz bana. Madem bu kadar acı çekiyorum sonucu içime sinsin isterdim. Şimdilik biraz şişlik var, bakımına çok dikkat ediyorum. Öyle denildiği gibi üç gün sonra hayat normale dönmüyor malesef, on gün rapor verdi doktor. Oturmuyorum, yürürken sıkıntı yaşıyorum ve ufak ufak sızı, yanma var. Ilk iki günü anlatmıyorum bile. Naptım ben demiştim. Yaptıracaklar doktoru iyi araştırsın, ne istiyorlarsa söylesinler,ellerinde öncesi-sonrası fotoğraflar var nette onlarla gitsinler. Çilesini çekiyoruz bari içimize sinsin. Daha önce yaptıranlar söyleyebilir mi ben ne zaman rahat yürüyüp oturabilirim, dikiş izleri kalacak mı?