Labioplastide 5. Günüm

Feragat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
17
0
Yıllardır dert ediyorum kendime, burayı takip ettim Minii'nin tavsiyesiyle Ordu'da bi doktora yaptırdım, çok tatlı bi bayandı. Spinal anestezi ile gerçekleştirdiler.Öyle basit bişey değilmiş aslında,sancılı bi süreç. Sadece iç dudakları kesmiş, ne klitoris çevresine dokunmuş ne de (makata kadar uzanan deri parçası da belirgin bende) arka kısmı düzeltmiş. Açıkcası eskisinden iyi ama umduğum gibi olmamış. Bi mucize beklemiyordum ama görsel olarak daha iyi olabilirdi yetersiz geldi biraz bana. Madem bu kadar acı çekiyorum sonucu içime sinsin isterdim. Şimdilik biraz şişlik var, bakımına çok dikkat ediyorum. Öyle denildiği gibi üç gün sonra hayat normale dönmüyor malesef, on gün rapor verdi doktor. Oturmuyorum, yürürken sıkıntı yaşıyorum ve ufak ufak sızı, yanma var. Ilk iki günü anlatmıyorum bile. Naptım ben demiştim. Yaptıracaklar doktoru iyi araştırsın, ne istiyorlarsa söylesinler,ellerinde öncesi-sonrası fotoğraflar var nette onlarla gitsinler. Çilesini çekiyoruz bari içimize sinsin. Daha önce yaptıranlar söyleyebilir mi ben ne zaman rahat yürüyüp oturabilirim, dikiş izleri kalacak mı?

Ben 3. Günde işe gittim, bir buçuk ay sürdü düzelmesi. Hiç iz kalmadı ben beğenmedim ama jinekologlar hep beğendi. Doğum yaparken doktor estetiğin bozulacak dedi bozulsun Göze alıyorum dedim biraz bozuldu. Bu arada üç Jinekolog da bende estetik OLDUĞUNU anlamadı.

Benim de 5 günüm. Bu akşam işe gideceğim . Evet ben de katılıyorum size hiç söylenildiği gibi 3 günde normal hayata dönülmüyor. Benim de çok ödemlerim var belki dolgu yapıldı ondan da olabilir. Dikişler ne zaman düşecek bilmiyorum ve yürüyüşüm tedirgin bakalım ne nasıl çalışacağım.Bu operasyonu olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun gerçekten kolay değilmiş inşallah sonuç istediğimiz gibi olur.

Ben 3. Günde işe gittim, bir buçuk ay sürdü düzelmesi. Hiç iz kalmadı ben beğenmedim ama jinekologlar hep beğendi. Doğum yaparken doktor estetiğin bozulacak dedi bozulsun Göze alıyorum dedim biraz bozuldu. Bu arada üç Jinekolog da bende estetik OLDUĞUNU anlamadı.
İdeal ben adet olmaktan korkuyorum şu ara. Adetim üç gün erken olur genelde. Önümüzdeki dört-beş günden sonra olma ihtimalim var. Operasyondan 10 gün sonra yani. Nasıl olacak, hiç geçecek gibi gelmiyor. Siz ne yapmıştınız acaba? Geciktiricilerin kullansam nereye kadar geciktirebilirim ki o da zararlı :KK43:

İdeal ben adet olmaktan korkuyorum şu ara. Adetim üç gün erken olur genelde. Önümüzdeki dört-beş günden sonra olma ihtimalim var. Operasyondan 10 gün sonra yani. Nasıl olacak, hiç geçecek gibi gelmiyor. Siz ne yapmıştınız acaba? Geciktiricilerin kullansam nereye kadar geciktirebilirim ki o da zararlı :KK43:
Adet geciktirici bende kullanıyorum şu an gayette ise yariyor tavsiye ederim eğer 3 4 gün varsa adetinize hemen bugün başlayın ben öyle yaptım çünkü primolut-N ismi günde 3 kere 2 kutu kullanicam birinci kutu bitti bence kullanın o durumda adet çekilmez olur

Adet geçiktirici kullanmamıştım galiba, 3 yıl evveldi tamda hatırlamıyorum ki, yeni adetim bitmiş ameliyat olmuştum galiba.

Adet geciktirici bende kullanıyorum şu an gayette ise yariyor tavsiye ederim eğer 3 4 gün varsa adetinize hemen bugün başlayın ben öyle yaptım çünkü primolut-N ismi günde 3 kere 2 kutu kullanicam birinci kutu bitti bence kullanın o durumda adet çekilmez olur
Baya bi kullanacaksın yani, zararı yoktur di mi ya ? Doktor da hiçbir şey söylememişti ki.

Adet geçiktirici kullanmamıştım galiba, 3 yıl evveldi tamda hatırlamıyorum ki, yeni adetim bitmiş ameliyat olmuştum galiba.
Ideal kusura bakmazsan biley daha sormak istiyorum, jinekologlar anlamadı dedin ya senin labioları nasıl kesti doktorun acaba? Benimki komple uç kısımlarından alındı koyu kısımlar gitsin diye. Dolayısıyla dikişler en önde. Seninki de mi öyleydi acaba, iz geçer mi diye merak ettim de. Bi de aradan bi kısmı v şeklinde kesip iki ucu birleştiriyorlarmış, dikiş içe doğru oluyormuş. Seninki hangi şekilde de izi belli olmadı acaba?

Baya bi kullanacaksın yani, zararı yoktur di mi ya ? Doktor da hiçbir şey söylememişti ki.
Bi ara sor istersen yine de bilemedim şimdi ama o ameliyat bide üzerine adet orda pisik filan yapabilir bence kullan rahat oluyor ben bi zararını da görmedim bende zaten adet düzensizliği de var biraz günlerinde oynama yapabilir belki

Bi ara sor istersen yine de bilemedim şimdi ama o ameliyat bide üzerine adet orda pisik filan yapabilir bence kullan rahat oluyor ben bi zararını da görmedim bende zaten adet düzensizliği de var biraz günlerinde oynama yapabilir belki
Teşekkürler :) bu siteye bayılıyorum ya yardımlaşabiliyoruz belki de en yakınlarımıza bile danışamayacağımız konularda :KK19:

Ideal kusura bakmazsan biley daha sormak istiyorum, jinekologlar anlamadı dedin ya senin labioları nasıl kesti doktorun acaba? Benimki komple uç kısımlarından alındı koyu kısımlar gitsin diye. Dolayısıyla dikişler en önde. Seninki de mi öyleydi acaba, iz geçer mi diye merak ettim de. Bi de aradan bi kısmı v şeklinde kesip iki ucu birleştiriyorlarmış, dikiş içe doğru oluyormuş. Seninki hangi şekilde de izi belli olmadı acaba?

Bende Dikiş baştan aşağı epey bi vardı, ben küçükken düştüm, şekilsizdi o Yüzden ameliyat oldum. Iz geçer merak etme,

Son durum: nerdeyse 10 gün olacak. Labioların biri diğerinden çok farklı, biri uzun biri kısa, kısa olanın dikişleri çok muntazam gerçekten çok güzel. Uzun olan kısım daha şiş, dikişler düzgün değil, dikiş aralarından çıkıntılar olulmuştu. Girintili çıkıntılı bi vaziyette ve en önemlisi iki taraf eşit değil. Zaten arka kısmına ve klitoris çevresine dokunmamıştı. Sonuç : HÜSRAN. moral:SIFIR

Benim de 9 günüm benim de labiaların biri küçük biri büyük büyük olan daha muntazam. Dış labialarda dolgu yapıldı ve inanılmaz sert ve ağrılı iyi düşünmek istiyorum ve zamana bıraktım. Dolguların yumuşaması için fikri olana varsa ne olur fikir versin nasıl olacak bilmiyorum.

Benim de 9 günüm benim de labiaların biri küçük biri büyük büyük olan daha muntazam. Dış labialarda dolgu yapıldı ve inanılmaz sert ve ağrılı iyi düşünmek istiyorum ve zamana bıraktım. Dolguların yumuşaması için fikri olana varsa ne olur fikir versin nasıl olacak bilmiyorum.
Doktor dış dudakların biraz dolgun olsa iyi olurdu demişti ama hiç fikrim yok nasıldır, nasıl yumuşatılır. Çok geçmiş olsun. Acaba simetrideki pürüz, uzunluk-kısalık şişlikler geçince düzelir mi? Doktoruna görülürsen bir sorar mısın? Çok merak ettim. Ben soracam salı günü, dediklerini aktarırım sana da. Of bi kurtulsak sağ salim şu işten. Bu kadar zor olduğunu hiç bilmiyordum :KK43:(

Feragatcığım benim de perşembe kontrolüm var yani iki haftam dolmuş olacak ve hala dikişlerim duruyor. Dolgular hala aynı sert ve ödemli. Haklısın hayırlısıyla normale bir dönebilsek aklım hep orda valla....

Kizlar venim 1 bucuk ay oldu.biraz sabredin.1 ay sonra cok degisiyo.benimki istedigim gibi oldu sukur.sorun yok.ilk haftalar goruntu korkunctu.simdi kusursuz.klitoris i de iceri almis biraz sagolsun

B
Kizlar venim 1 bucuk ay oldu.biraz sabredin.1 ay sonra cok degisiyo.benimki istedigim gibi oldu sukur.sorun yok.ilk haftalar goruntu korkunctu.simdi kusursuz.klitoris i de iceri almis biraz sagolsun
benim hiç umudum yok desem yeridir. Bi taraf çok muntazam ona lağım yok ama diğer yan hem uzun hem kalın. Bariz bi fark olacaktır eminim aylar sonra da. Hayırlısı artık. Senin adına çok sevindim, sıkıntılı bi süreç bu mutlu sonu hakediyor. Şu ara kaşıntı problemim var, sabahın 5inde bir başlıyor kaşınmaya uyutmuyor hiç:KK43:

B

benim hiç umudum yok desem yeridir. Bi taraf çok muntazam ona lağım yok ama diğer yan hem uzun hem kalın. Bariz bi fark olacaktır eminim aylar sonra da. Hayırlısı artık. Senin adına çok sevindim, sıkıntılı bi süreç bu mutlu sonu hakediyor. Şu ara kaşıntı problemim var, sabahın 5inde bir başlıyor kaşınmaya uyutmuyor hiç:KK43:

offff o kasinti beni de deli etmisti.resmen cildiriyordum.sanirim dikislerin iyilesme asamasinda oldugu donemdi...ama geciyo sonra

X