laboquick gebelik testi hakkında

frozen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
356
93
merhabalar
dünden beri çok fazla araştrrdım kızlar ama kafam iyice karıştı
bu marka testte silik çzigi çıkıpta hamile kalan varmı?
regl günüm yarın reglim geçmeden hastaneye gitmeyelim diyor eşim kendim tek gidebileceğim yerdede değilim maalesef

erken mi normal gebelik testi mi?
ben 4 gun kala laboquick strip test ile ogrendim silik cizgi cikti ayni markayla her gun yaptim git gite koyulasti.
sonra kan verdim.

merhabalar
dünden beri çok fazla araştrrdım kızlar ama kafam iyice karıştı
bu marka testte silik çzigi çıkıpta hamile kalan varmı?
regl günüm yarın reglim geçmeden hastaneye gitmeyelim diyor eşim kendim tek gidebileceğim yerdede değilim maalesef

bende laboquick ile öğrenenlerdenim. adete 2 gün kala öğrendim.

Canımm inşallah hamişsindir bence sonuç olumlu. Ben testi yaptığımda abarmıyorum. 5-6 saat sonra hayalet gibi yok denilecek kadar az bir çizgi çıktı. Foruma atıyordum fotoğrafı göremiyorlardı düşün ertesi sabah bir daha yaptım 1 saat sonra hayalet çizgi görünmeye başladı. Kan verdim bir de baktım değer 18 di :) Yaptığın testleri hemen çöpe atma derim. Aynı gün iki test yapmıştım birisi erken gebelik testiydi onda yoktu bile hayalet çizgi. En güvenilinir testler ucuz olan kaset testler. Ve bu süreç içerisinde yaşadığım tek belirti kasıklarımdı ciddi ağrıydı. Eşime bir şey oldu bana doktora gidelim bu kasık ağrıları normal değil diyordum o derece bir ağrıydı.

Bende şuan laboqick kullaniyorum. Yumurtlama günümü tutturmaya çalışıyorum. İnsaAllah bu ay hayirlisiyla güzel sonuca ulasirim. Dualarinizda beni unutmayın :)

Ben de laboquick gebelik ve ovulasyon aldım ovulasyon 10gun üst üste çift çıktı. Adetime 10 gün var dün kanda 50.16 çıktı bu sabah idrarda Denedim 2.çizginin gölgesi bile görünmedi. Acaba düşük mu yapıyorum diye korkuyorum. Sizce erken mi idrarda negatif çıkması

Ben de laboquick gebelik ve ovulasyon aldım ovulasyon 10gun üst üste çift çıktı. Adetime 10 gün var dün kanda 50.16 çıktı bu sabah idrarda Denedim 2.çizginin gölgesi bile görünmedi. Acaba düşük mu yapıyorum diye korkuyorum. Sizce erken mi idrarda negatif çıkması
Idrarda hemen cikmayabilir.. o yuzden hic moralinizi bozmayin.. iki gune bir kan testini yenileyin duzenli artis olmasi lazim..

X