- 12 Mayıs 2014
- 356
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken değil canım ovulasyon testleri ile gelen normal kağıt testlerdenerken mi normal gebelik testi mi?
ben 4 gun kala laboquick strip test ile ogrendim silik cizgi cikti ayni markayla her gun yaptim git gite koyulasti.
sonra kan verdim.
ben yumurtlamadan 9 gun sonra regl 4 gun kala yapmistim :) benimde ovulasyonlardan gelendi.erken değil canım ovulasyon testleri ile gelen normal kağıt testlerden
hadi cnaım inş benimde pozitiftirben yumurtlamadan 9 gun sonra regl 4 gun kala yapmistim :) benimde ovulasyonlardan gelendi.
10 tane gelmisti
merhabalar
dünden beri çok fazla araştrrdım kızlar ama kafam iyice karıştı
bu marka testte silik çzigi çıkıpta hamile kalan varmı?
regl günüm yarın reglim geçmeden hastaneye gitmeyelim diyor eşim kendim tek gidebileceğim yerdede değilim maalesef
beta hcg değerin kaç çıkmıştı peki?bende laboquick ile öğrenenlerdenim. adete 2 gün kala öğrendim.
beta hcg değerin kaç çıkmıştı peki?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin33 :) ama adetim 28 günde 1 olur ben 26. gün öğrendiğim için değerim düşük. yumurtlama günümü biliyordum yumurtlamadan sonra 13. günkü değerimdi
Idrarda hemen cikmayabilir.. o yuzden hic moralinizi bozmayin.. iki gune bir kan testini yenileyin duzenli artis olmasi lazim..Ben de laboquick gebelik ve ovulasyon aldım ovulasyon 10gun üst üste çift çıktı. Adetime 10 gün var dün kanda 50.16 çıktı bu sabah idrarda Denedim 2.çizginin gölgesi bile görünmedi. Acaba düşük mu yapıyorum diye korkuyorum. Sizce erken mi idrarda negatif çıkması
Yarın sabah tekrar kan vercem inşallah hayırlı sonuç olur.Idrarda hemen cikmayabilir.. o yuzden hic moralinizi bozmayin.. iki gune bir kan testini yenileyin duzenli artis olmasi lazim..
Insallah.. moralini yuksek tut.. hayirli haberlerini bekliyorum :)Yarın sabah tekrar kan vercem inşallah hayırlı sonuç olur.
İnşallah canım :)Insallah.. moralini yuksek tut.. hayirli haberlerini bekliyorum :)