Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma cizgisi bence beni de çok yaniltmisti geçen ayAdetime 6 gün var test hassas diyorlar ama kuruma çizgisi mi bilemedim sizce? Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti
Birde ben geçen aylarda loboguikin testini yapmıştım ve hiç kuruma çizgisi falan çıkarmadı. Bence yeni olduğundan olabilirAdetime 6 gün var test hassas diyorlar ama kuruma çizgisi mi bilemedim sizce? Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti
Nasip haklısınız insan görmek istiyor işte ama çıplak gözle bariz belli pembe değil ama belli bilmiyorummİkimizinde 6 gün var bende bekliyorum :)) inanın ben çizgi göremedim ama ilk çocuğumda böyle testlerde çizgi görürdüm hep beyin onu görmek istiyor
O da olabilir evet haklısınız ama bu kadar silikle öğrenen de var kuruma çizgisi gören de inşallah pozitiftirKuruma cizgisi bence beni de çok yaniltmisti geçen ay
Başka yokmu yap bakalımİlk 10 dakika içinde zor da olsa gördüm evet gittikçe koyulaştı Allahım 4 senedir bekliyorum inşallah hamileyizdir mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Valla beni de uyku tutmuyorVar ama daha 2 saat oldu olmadı yapalı sabah yapıyım dedim sıkışık da değilim çünkü ama uyku tutmadııı
Benim testler de böyleVar ama daha 2 saat oldu olmadı yapalı sabah yapıyım dedim sıkışık da değilim çünkü ama uyku tutmadııı
İnsAllah dualarınız gerçek olur. İlk hamileligim de bende çok test yapardım bıraktım sonra öğrendim gebeliğimi. Şimdi 2. İstiyoruz ve benimde 6 gün var şuan mide ekşimesinden ve sık idrara çıkmaktan uyuyamıyorum :)) lütfen yaz buraya durumunuNasip haklısınız insan görmek istiyor işte ama çıplak gözle bariz belli pembe değil ama belli bilmiyorumm
Yani görüyorum ben de gayet çizgiyi ama ikimizin de gri pembe değil amaaa bu şekilde öğrenen de çok olmuş biz de onlardan oluruz insallahhhhBenim testler de böyle
Ayy yazarım tabii siz de yazın hepimiz güzel haberler yazalım bu konuya insan bekliyor işte umutİnsAllah dualarınız gerçek olur. İlk hamileligim de bende çok test yapardım bıraktım sonra öğrendim gebeliğimi. Şimdi 2. İstiyoruz ve benimde 6 gün var şuan mide ekşimesinden ve sık idrara çıkmaktan uyuyamıyorum :)) lütfen yaz buraya durumunu
Ya daha adetimize olduğu için kaset teste bu kadar çıkması çok normal ben ikinciyi yapınca ve onda da çizgi çıkınca umutlandım. Bence sende yap bi bak bakalım yine çıkıyor muYani görüyorum ben de gayet çizgiyi ama ikimizin de gri pembe değil amaaa bu şekilde öğrenen de çok olmuş biz de onlardan oluruz insallahhhh
Sabah yapıp bakıcam duruma göre umutlancam kuruma çizgisi gören de çok olmuş erkenden bu şekilde öğrenen de olmuş kafam çorba olduYa daha adetimize olduğu için kaset teste bu kadar çıkması çok normal ben ikinciyi yapınca ve onda da çizgi çıkınca umutlandım. Bence sende yap bi bak bakalım yine çıkıyor mu
Çok çok bakma sen biz acele ettik. İşin kötüsü bende gebelik testi kalmadıSabah yapıp bakıcam duruma göre umutlancam kuruma çizgisi gören de çok olmuş erkenden bu şekilde öğrenen de olmuş kafam çorba oldu
Haber ver mutlakaBen internetten söyledim 10lu iyi oldu da deli gibi sabah akşam yapmazsam iyi erken öğrenirsek dikkat ederiz kendimize