- 23 Aralık 2013
- 44
- 13
- Konu Sahibi seymaileri
Herkese merhaba ben bu ay lady -q kullanmaya başladım acaba bu sekilde hamile kalan veya kullananlar var mi? Belki beraber goruruz kristallenmeleri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben laboquick kullanıyorum sabah akşam yazıyor testte 2 adet var ancak ben sadece sabah yapıyorum saat 10 dan sonra sen nasıl kullanıyorsunHerkese merhaba ben bu ay lady -q kullanmaya başladım acaba bu sekilde hamile kalan veya kullananlar var mi? Belki beraber goruruz kristallenmeleri?
canım 2 gün boş geçti eşim rahatsızdı ancak dün akşam ilişki gerçekleşti inşlh tutar bakalım pek umudum yok çikolata kistim var benim soğan suyu içiyorum folik asit verdi doktor ama ben içmiyorum daha hamile kalıp kalmayacağım belli değil çok uzun bir süreçte olabilir ama hamileliğimi öğrendiğim an başlarım içmeyeYasasinn yumurtlamissin :) umarım bos gecmemistir:) bide sana bisey sormak istiyorum folik asit kullaniyor musun
canım bende aynı testi kullanıyorum testte sabah akşam diyor ancak ben sabahtan sabaha yapıyorum idrarımı biraz tutup saat 10 dan sonra yapıyorum ayrıca pkolu olduğun için testleri sabah akşam yapıp harcama bence çünkü gününü yakalaman için çok test yapman gerekebilir inşlh gerekmez ama yinede tedarikli olmak gerek inşşlh hemencik yumurtlarsın canımMerhaba kızlar size sorum olacak ben ovulasyon testi aldım internetten Laboquick Adı çok tavsiye edilen ve memnun kalınan testti ilk defa kullanıcam ve bende pco olduğu için adetlerim çok düzensiz gün belirleyemiyorum adetimin 1. gününden saydım ve 9. günü testi yapmaya başlayacağım çift çizgi bulduğumda uygulayacağım ama ben hem sabah hemde akşam mı yapıcam pek anlamadım açıkcası yardımcı olurmusunuz?
canımmm hamile kalmışsın ne güzel Allah hayırlı evlat eylesin inşlhYasasinn yumurtlamissin :) umarım bos gecmemistir:) bide sana bisey sormak istiyorum folik asit kullaniyor musun
canım bende aynı testi kullanıyorum testte sabah akşam diyor ancak ben sabahtan sabaha yapıyorum idrarımı biraz tutup saat 10 dan sonra yapıyorum ayrıca pkolu olduğun için testleri sabah akşam yapıp harcama bence çünkü gününü yakalaman için çok test yapman gerekebilir inşlh gerekmez ama yinede tedarikli olmak gerek inşşlh hemencik yumurtlarsın canım
canım sabah akşam yapılmasın daki sebeb şu vücuttaki lh hormonu bir anda yükselebiliyor bu ani yükselişleri takip edebilmek açısından sabah akşam önerilmiş testi yapmadan önce sıvı tüketmemeye çalış eğer çift çizgiyi yakalarsan o günü değerlendir çünkü ertesi gün aniden düşüş olabilir yumurtan hemen çatlayabilir sperm kalitesi açısından 2 günde bir ilişki öneriliyor canım ben adetimin 9.günü başlamıştım geçen ay takibe ancak bu ay testim azdı tahmini ovulasyon günümde başladım testleri yapmayaTeşekkür ederim .Yani sabah akşam yapılmasında ki neden ne acaba bende onu anlamadım peki benim bu testi yapmadan önce hiç bir şekilde sıvı tüketmemem lazım demi ? saat 10 dan sonra yapıp çift çizgi çıkarsa o günü değerlendiricem yani ?
Birde siz ne zaman başladınız uygulamaya yani adetinizden ne zaman sonra ?İnşAllah çok uzun sürmez.
canım sabah akşam yapılmasın daki sebeb şu vücuttaki lh hormonu bir anda yükselebiliyor bu ani yükselişleri takip edebilmek açısından sabah akşam önerilmiş testi yapmadan önce sıvı tüketmemeye çalış eğer çift çizgiyi yakalarsan o günü değerlendir çünkü ertesi gün aniden düşüş olabilir yumurtan hemen çatlayabilir sperm kalitesi açısından 2 günde bir ilişki öneriliyor canım ben adetimin 9.günü başlamıştım geçen ay takibe ancak bu ay testim azdı tahmini ovulasyon günümde başladım testleri yapmaya
canım soğan suyuna devam etmeye çalış pkoya çok iyi geliyor biraz sancı çekiver belki kistlerin eriyor olabilirBende 9. gün başlamaya başlayacağım ilk olacağı için bilmiyorum çünkü ben adet olmadan 1 hafta önce kahverengi akıntı ve pembemsi kan gelmişti 1 gün boyunca anlamadım bende adet oluyorum ama o olaydan 7 gün sonra normal adet oldum yani bende kendimi pek anlayamıyorum.Ne zaman adet olacağımı bilemiyorum soğan suyu uyguladım 15 gün gece adetimden önce ama devam ettiremedim ne yazık ki sol tarafımda böbreklerimde kasıklarımda felan ağrılar yaşadım soğan suyuna yordum benden öyle yani ....Elimden geleni yapayım diyorum olmadı artık yazın bir doktora gitmekten başka çare kalmayacak inşallah rabbim kısmet eder ya bu zaman zarfında hayırlısını.
canım soğan suyuna devam etmeye çalış pkoya çok iyi geliyor biraz sancı çekiver belki kistlerin eriyor olabilir
anladım canım sen bilirsin tabiki ben bir zararı olmadığını biliyordum hakkında hayırlısıBu konu ile ilgili baya bi araştırma yaptım bende ama soğan suyu bazı vucütta yani kadınlarda rahimin incelmesine yol açıyormuş ve anlamadan hamile kalırsan eğer ki düşük tehliken çok yüksek miş bunu anlamazmışsın bile bende tedirgin oldum ünkü kafama göre uyguladığım için her hangi bir sıkınttı ile karşılaşmayayım dedim ve eşimde hemen bırakmamı söyledi .İşte şimdide bu ovulasyon testini aldım bakalım kısmet artık ne olacak ne edecek hayırlısı olur inşallah ya ...
Canim tesekkur ederim darisi basinacanımmm hamile kalmışsın ne güzel Allah hayırlı evlat eylesin inşlh
inşşlh canım yaCanim tesekkur ederim darisi basina