Lancome Tresor & Lancome Tresor Lumineuse

woodentoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
100
102
Kızlar bu iki kokuyu da merak ediyorum. Lancome tresor in love ve lancome la vie est belle'i denedim ama fazla şekerli geldiler. Lancome kokularını kalıcı oldukları için beğeniyorum. Şık, modern ve ilgi çekici bir koku arıyorum. Bu iki koku nasıl? Tresor Lumineuse, tresor'un modern versiyonu diye geçiyor. Kokular birbirlerine benziyor mu?

Aynen canim tresor in love nasil sekerli geldi sana..? Cok temiz gul ve sabunsu bi kokudur hafiftirde yani..

Tekin acarda denemiştim. o kadar çok koku deniyorum ki karıştırmışta olabilirim kızlar. Hatta bir ara Lacome tresoru da denedim ama net hatırlamıyorum hafif kayısı gibi bir kokusu vardır sanki. Bu bahsettiğim parfümleri denediniz mi?

Ben de şaşırdım tresor in love şekerli değil ki, bildiğin çiçek kokusu hatta çok hoş gül kokusu.
Çok severek kullanıyorum.

Tekin acarda denemiştim. o kadar çok koku deniyorum ki karıştırmışta olabilirim kızlar. Hatta bir ara Lacome tresoru da denedim ama net hatırlamıyorum hafif kayısı gibi bir kokusu vardır sanki. Bu bahsettiğim parfümleri denediniz mi?
Klasik tresor evet kayisi kayisi kokuyor.. :) tresor in love cok hafif gul sabun gibi kokuyor oyleki hiic kalici degil.. Tresor midnight rose da cok tatli agir bir koku.. Tresor ailesinden pek kendime tam ayarinda bi koku bulamadim daha ama tresor limuneuse yenimi cikti simdi senden duydum bakmam lazim buna..

Klasik tresor evet kayisi kayisi kokuyor.. :) tresor in love cok hafif gul sabun gibi kokuyor oyleki hiic kalici degil.. Tresor midnight rose da cok tatli agir bir koku.. Tresor ailesinden pek kendime tam ayarinda bi koku bulamadim daha ama tresor limuneuse yenimi cikti simdi senden duydum bakmam lazim buna..
Teşekkür ederim canım. Ben de Limuneuse denemedim ama tresor lancome'un klasikleşmiş bir kokusu olduğu ve kalıcılık anlamında lancome'a güvendiğim için aklımda yer etti. Şekerli kokuları çok sevmiyorum ama artık çiçek kokulu şişelerin yanına şöyle hafif tatlı ama karakterli bir koku da eklemek istiyorum. Akşam dışarı çıkarken ve özel gecelerde kullanabilmek için. Escada magnetizm ve 212 sexy'de seçenekler arasında ama fazla şekerli sevmediğim için almaya çekiniyorum.

Teşekkür ederim canım. Ben de Limuneuse denemedim ama tresor lancome'un klasikleşmiş bir kokusu olduğu ve kalıcılık anlamında lancome'a güvendiğim için aklımda yer etti. Şekerli kokuları çok sevmiyorum ama artık çiçek kokulu şişelerin yanına şöyle hafif tatlı ama karakterli bir koku da eklemek istiyorum. Akşam dışarı çıkarken ve özel gecelerde kullanabilmek için. Escada magnetizm ve 212 sexy'de seçenekler arasında ama fazla şekerli sevmediğim için almaya çekiniyorum.
Anladim canim escada magnetizm fazlaca tatli sekerli bi koku ben sana 212 sexy tavsiye ederim cok hos bir kokudur..

Tresor in love bana göre de şekerli değil.. Hatta çok beğendim.. Maaşımı alınca almayı düşünüyorum :KK23::KK28:

tresor un zaten hastasıyım çok güzel kokuyor in love da güzel olmuş (ben eskiden on tane parfüm deneyip hiçbirine karar veremiyordum artık her gidişte bir parfüm deniyorum o günü o kokuyla geçiriyorum hem kokusunun tam farkına varıyorum hemde kalıcılığını tam kestirebiliyorum) bir kere sadece tresor u deneyin derim ben.

Tresori bayildim ben . Bir fis sıktım bilegime az once. Allahim nasil muhtesem kokudur yaaaa bayildimmm

X