Lansinoh göğüs kremi sorunum?

roxelanne

instagram: eyuplubirhanim
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
287
252
33
Bu haftalarda artık düzenli başlayayım diyerekten edindim bir adet tüp.

Fakaaaattt kıvamı yoğun olduğunu okumuş da olsam yoğunluktan ziyade bildiğin yapış yapış olduğunu gördüm. Bal gibi...

Neyse harcamak istemediğim halde göğüs pedimle kullandım ancak göğüs pedini değiştirirken göğüs ucum yapışmış hâlde çıkarıyorum.

Göğüs ucum çatlamasın diye önlem alayım derken böyle daha zararlı birşeymiş gibi hissettim. Bu yapışkan kıvamı sorun teşkil etti mi kullananlarda?
Hiçbişey yokken yara olmayacağı varsa da sayemde yara olacak deyip birkaç gündür kestim kullanmayı.
Ne dersiniz kullananlar?
Göğüs pedine veya sütyene yapışan bir meme ucunun çok daha kötü yara olma ihtimali nedir?
Hayır bir de doğumu başlatma sorunu da sürerken ayrıca korkutuyor ama dikkatli olmaya çalışıyorum.
Ne yapsam bilemedim, onca övgü almış krem bir ben mi problem yaşadım :)

Bende kullaniyorum 1 aydir emziriyorum bebegimi. Gogus pedi de kullaniyorum bebedorun ama hic yapisma vs olmadi. Cok az parmagima sıkiyorum iki parmagimon arasinda isitiyorum ve ince tabaka halinde suruyorum. Skinti yasamadim hic ve cok da memnunum.

Benim göğüs pedi de lansinohun. Ama pedden değil de krem çok yapış yapış. :KK43:
Ve kremi sürüp kapattığım için sanırım göğüs pedi kremi emiyor, dolayısıyla uçları pede yapışmış oluyor çıkardığımda. Bu hâlde yararını nasıl göreceğim?
Korkum bu yapışkanlık hasebiyle yara olmuşken falan daha da kurutup yaraları daha kötü hale getirmek...
Şimdilik malûm hiçbişey yok doğum yapmadım ama göğüs pedi emdiğinde de bi anlamı kalmıyor gibi hissettim.
Hele yara olmuşken düşünemiyorum o acıyı...
O yüzden soruyorum. Çok güzel şeyler okuyup çok güvenerek aldım kullanmak istiyorum doğrusu ama bunu yaşayan tek ben miymişim? :KK43:

bence aldığınız tüpte bi sıkıntı var.bal gibi yapışkan bişi değil o. krem kıvamında bildiğin.ayrıca göğüs pedi tavsiye etmiyorum ben.hava aldırmıyor ve yaralar iyileşmiyor.ben kendim göğüs pedi kullanırken yaralarım daha fena olmuştu.hava almadıkları ve pede yapıştıkları için.

bence aldığınız tüpte bi sıkıntı var.bal gibi yapışkan bişi değil o. krem kıvamında bildiğin.ayrıca göğüs pedi tavsiye etmiyorum ben.hava aldırmıyor ve yaralar iyileşmiyor.ben kendim göğüs pedi kullanırken yaralarım daha fena olmuştu.hava almadıkları ve pede yapıştıkları için.
Ne bileyim doğum yaptığımda kıyafetlerim sütle lekelenmesin hem de kremi kullanırken de lekelenecek diye göğüs pedi aldım. :KK43:
Yani kuruttuğu doğru galiba hele ki yara olmuşken düşünemiyorum...
Ama başka türlü nasıl rahat ederim dışarda veya evime biri geldiğinde bilmiyorum :KK43:

Kremi de inceledim herhangi bir sıkıntı yok tarih vs.
Ama göğsüme bahsettiğiniz gibi iki parmağımla ısıtıp incelttikten sonra sürüyorum ve eskaza yanlışlıkla kolum değdi sütyenimi takarken mesela, o yapışkanlık hissi var.
Yada çıkarırken ucu yapışmış oluyor. Ben bundan tedirgin oldum. :KK43:
İşe yarasın diye şimdiden düzenli kullanmayı çok istiyorum ama bakalım...

Canim gogus pedini degistir. Ayrica emzirirken gogus pedi olmadan olmuyor cunku sut hep akiyor. Hem de oyle boyle degil. Bebedor dene istersen bi de tatlim. Cunku benim ki hic yapismiyo cok memnunum. Hatta yaralarimi iyilestirdi cok kotu olmustu gogus uclarim bebis ilk emmeye basladiginda

Merhabalar, ben de 8.aydan itibaren önlem amaçlı kremi kullanmaya başladım. Tavsiye uzerine kremi yesil mercimek tanesi kadar parmaginiza alip once parmaklarinizla inceltip sonra goguslerinizin ucuna yavas ve dikkatli bir sekilde surmelisiniz. Bunu mumkunse gun icerisinde degil gece uyumadan once yapin. Goguslerinizi kapatmadan uyuyorsaniz 5dk icinde rahatca uykuya gecebilirsiniz iz veya yapiskanlik hissi kalmaz. Ancak sutyenle uyuyacaksaniz bu sureyi 10dk olarak uzatin. Gece kullanirsaniz ped kullanmaniza da gerek kalmayacaktir. Faydali bir krem gercekten. Yumusakligi fark edersiniz.

Bende onceki hamileligimde kullanmistim ama yapis yapis miydi hatirlamiyorum, ben dogumdan 2 hafta once 3 gun arayla meme ucuma kına yakmistim tavsiye üzerine , cok sukur hic catlama hassasiyet olmadi iki senede emzirdim, koku olur sanmayin o gune kadar koku kalmiyor

X