Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
laparoskopi ile kistini aldıran var mı? Ameliyatta sonda yada dren takılıyor mu? Bu konuda bilgisi olanlar çok agrılı zor bir ameliyat mıdır? Bildiklerini paylaşırsa sevinirim.
Merhaba; ben laparoskopik kist ameliyatı oldum. Hem sonda hem dren takılmıştı bana. Sondayı ameliyattan bir kaç gün sonra çıkardılar. Dren 3-4 gün kadar kaldı.
Rica ederim. Sonda bir kaç saat sonra çıkarılıyor olacaktı, gün yazmışım yanlışlıkla. Dren çıkarılırken ağrı olmadı bende. Sadece takılı olduğu 3-4 günlük sürede boşaltması, onunla dolanması zorlamıştı beni.
Dren çıkarıldı benim, üzerinden 5 gün geçti bugün pansuman için gidicem dren hortumunun çıktığı yerde siyah bişey var ne bilmiyorum ama onu çıkaracaklarmış çok acır mı bilgisi olan yazabilir mi?