Laparoskopi olup kanamasi olan varmi?

ercysesr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
104
16
36
Arkadaslar 6 gun once laparoskopi oldum hidroselpenksim vardi tupumu aldilar ve birde kucuk cikolata kistimi yakmislas.fakat 5 bucuk gundur az az kanamam var adet kadar yogun degil ama.sizdede bukadar uzun surdumu korkmaya basladim cunku.bide koyu kan seklinde akinti gibi degil yani.ne olur yardimci olun.

Arkadaslar 6 gun once laparoskopi oldum hidroselpenksim vardi tupumu aldilar ve birde kucuk cikolata kistimi yakmislas.fakat 5 bucuk gundur az az kanamam var adet kadar yogun degil ama.sizdede bukadar uzun surdumu korkmaya basladim cunku.bide koyu kan seklinde akinti gibi degil yani.ne olur yardimci olun.
cnm merhaba baya olmuş sen konuyu açalı ben yeni katıldım aranıza bebeğin oldu sanırım gözün aydın allah senden ayırmasın analı babalı büyütsün

Merhba canim cok sukur evet tedavi ile guzel bir bebek sahibi oldum darisi tum isteyenlerin basina.

Merhba canim cok sukur evet tedavi ile guzel bir bebek sahibi oldum darisi tum isteyenlerin basina.
çok sevindim allahım emeklerimiizin karşılığını verir inşallah bizede benmde iki tüpüm tıkalı rahimden sonra sıvı çıkışı olmadı hsgde açılma şansı varmıdır

Benim acilmadi ama sen yinede bi sansini dene istersen.cunku herkeste ayni olmuyor.beninkini iki kere denedi ama olmadi.aci cektigimle kaldim

Evet canim o yuzden ameliyat oldum cunku tutmazdi sivi akisi varken

X