laparoskopi sonrasi hamilelik suphesi yasayanlar gelin konusalim

hul87

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
78
64
Merhaba arkadaslar 26 martta cikolata kisti sebebiyle ameliyat gecirdim cok sukur simdi iyiyim..13 nisanda adetim basladi ve bitti..daha sonra adet bitimiyle birlikte yumurtlama zamani iliski gun asiri iliski oldu.psikolojikmi bilmiyorum ama 16.gunden itibaren sag kasikta ara ara batma,arada bir mide bulantisi ayaklarim bi kac gundur buz gibi isitamiyorum resmen..fakat erken olmasina ragmen bi umit dun test yaptim negatif cikti..bu sekilde belirtiler yasayip hamile kalaniniz oldumu?hadi gelin paylasalim..

Merhaba arkadaslar 26 martta cikolata kisti sebebiyle ameliyat gecirdim cok sukur simdi iyiyim..13 nisanda adetim basladi ve bitti..daha sonra adet bitimiyle birlikte yumurtlama zamani iliski gun asiri iliski oldu.psikolojikmi bilmiyorum ama 16.gunden itibaren sag kasikta ara ara batma,arada bir mide bulantisi ayaklarim bi kac gundur buz gibi isitamiyorum resmen..fakat erken olmasina ragmen bi umit dun test yaptim negatif cikti..bu sekilde belirtiler yasayip hamile kalaniniz oldumu?hadi gelin paylasalim..
Merhaba canım.. Bende martta laparoskopi oldumm sonra nisanda regl oldumm..reglim bittikten sonra yumurtlama zamanında birlikte olduk, bende hiçbir belirti yoktu ta ki adetim gecikene kadar Salı günü olmam gereken adet pazar oldu hala yok mevsimsel gecikme olabilir die düşünüorum , ara ara adet ağrılarım oluo onun dışında göğüslerimde acı var başkada bişi yok bekliorumm :)) ama çok duydum laparoskopi sonrası hamile kalanları canım hayırlısı olsun hakkında :)

Beklemek cok zor yaklasik bir hafta var daha adetime acaba cokmu kendimi dinlemeye basladim bilmiyorum ama daha once hic bole batmalar yasamamistim..belkide psikolojik..sanada cok gecmis olsun inss tez zamanda bebis haberlerini aliriz:)sen uzerine gormede yasiyor olmus olabilirsin ins mevsimsel degildir..test yapsan nasil olur.

Beklemek cok zor yaklasik bir hafta var daha adetime acaba cokmu kendimi dinlemeye basladim bilmiyorum ama daha once hic bole batmalar yasamamistim..belkide psikolojik..sanada cok gecmis olsun inss tez zamanda bebis haberlerini aliriz:)sen uzerine gormede yasiyor olmus olabilirsin ins mevsimsel degildir..test yapsan nasil olur.
Ben nisanda adetimi oldum ,zaten laparoskopi sonrası ilişki yasak demişti doktor 20gün , 20günüm sonunda adet olmuştum , ondan sonra bi kere sadece kahverengi leke gelmişti reglime 1hafta kala falandı..5gün gecikti test yapıp yapmama konusunda kararsızım :) çok saol canım inşallah yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz.. Ama daha adetine varsa acele etme çok dinleme kendini :KK66:

X