Saç Uzatma Yöntemleri lavanta suyuyla hızlı saç uzatma

CleopatrA0086

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
320
4
Lavanta suyu kürünü çok duymuştum ama denememistim...3 gün önce dip boyası yapmıştım ve 3 gündür lavanta suyu kürunu uyguluyorum saçlarıma gerçekten işe yaradığını gördüm. .3 gunde diplerimin yavaş yavaş çıktığını gördüm. .normalde saçlarım 2 ayda 1-1,5 cm anca uzar..bunu bir ay boyunca kullanarak sonuçları sizinle paylaşmak istiyorum. ..

Saçlarının normal şartlarda bu kadar yavaş uzaması pek normal değil, vitamin eksikliğin mi var acaba, bir tahlil yaptırsanda bu kür ile beraber eksik vitaminleri takviye etsen keşke, o zaman daha etkili olurdu.

Kızlar ben lavanta yağını bulabildim ya :110: etkili olur mu sizce? Ve lavantayi nerden bulabilirim aktarlara sordum yok
Ben aktardan alıyorum çoğunda oluyor başka aktarada bakın isterseniz, lavanta yağı uçucu diye biliyorum ben onu taşıyıcı bir yağla karıştırıp badem yağı, zeytinyağı gibi haftada 1-2 gün uygulayabilirsiniz

İkiside olur, ben yılda 2 kez kür olarak yapıp içiyorum karaciğere faydalı diye, arada birde durulama suyu olarak kullanıyorum, ama saç için bir fayda göremedim, bana yaramadı nedense, ama ciltteki etkisini seviyorum, sivilce ve lekelere iyi geliyor:KK50:

X