lazer epilasyon

Gizem Maza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
1
0
46
arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üye oldum lazer epilasyon yaptırmak istiyorum 8 seans bir merkezde yaptırdım hiç sonuç alamadım ilk başta biraz azalma oldu ama biraz zaman geçtikten sonra kıllar yeniden çıktı artık gerçekten çok sıkıldım bir kaç merkezle görüştüm ama pek güven vermedi bana doktor kontrolünde bir merkez arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerrr
Katılımcılar:

arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üye oldum lazer epilasyon yaptırmak istiyorum 8 seans bir merkezde yaptırdım hiç sonuç alamadım ilk başta biraz azalma oldu ama biraz zaman geçtikten sonra kıllar yeniden çıktı artık gerçekten çok sıkıldım bir kaç merkezle görüştüm ama pek güven vermedi bana doktor kontrolünde bir merkez arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerrr
Katılımcılar:
Gizem hanım iyi akşamlar,bu konu sizi yormuş biraz anlaşılan;yaşadığınız şehri yazmayı unutturacak kadar.. =):KK54:

hormonal bir probleminiz varmı bilmiyorum ama bayağı gitmişsiniz sonuç alamnız gerekirdi bir doktora gözükseniz?

Katılımcılar:
Merhaba, benim gittiğim bir yer var Altunizade de. Benimle ilgilenen kişinin numarasını vereyim sana. Ben çok memnun kaldım. Klinik olduğu için doktor kontrolünde oluyor her şey ve her türlü kıl yapısına ve cilt rengine özel makinaları mevcut. 0545 720 05 12 Alize Hanım.

X