Lazer Epilasyon Lazer epilasyonda acı çekmemek için ne yapmalı?

molly15

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
65
16
28
Merhaba hanımlar,
Ben koltuk altı, bikini bölgesi, genital bölge ve komple bacak için lazer epilasyona gidiyorum. Koltuk altıma ve bacaklarima emla(uyuşturucu bir krem) sürmeden acıya dayanabiliyorum fakat sıra genital bölgeye geldiğinde ne kadar emla sürmüş olursam olayım asla dayanamiyorum. Ve 2 3 atıştan sonra pes edip gidiyorum. Yani genital bölgeme hiç tam olarak lazer yapılamadı. Benim lazer epilasyona başlarken asıl amacım genital bölgeyi temizlemekti halbuki. Ne yapacağımı bilemiyorum. Emla işe yaramıyor. Acıyı azaltmanın başka bir yolu var mı ? Lütfen yardımcı olun

Emla yi nasıl kullaniyosunuz? Gitmeden ağrı kesici icebilirsiniz. Gittiğiniz saatler ağrı esiginizin düşük olduğu saatler olmasın Buna dikkat edebilirsiniz. Regl dönemlerine yakın galiba daha çok acı duyuyordu o bölgeler

Emla yi nasıl kullaniyosunuz? Gitmeden ağrı kesici icebilirsiniz. Gittiğiniz saatler ağrı esiginizin düşük olduğu saatler olmasın Buna dikkat edebilirsiniz. Regl dönemlerine yakın galiba daha çok acı duyuyordu o bölgeler
Ben emlayı sürüp üzerine streç yapıştırıyorum iç camasirimin kremi emmemesi için

Hava almaması lazım işe yaraması için. 2saat sonra etki gösterir bir de en az iki saat beklemelisin.

2 saat mi? Lazeri yapan arkadaş 40 dk falan bekletmişti beni
Ben 1 saat bekletiyorum 2 saate etkisi geçmiş oluyor ama degisiyo olabilir bünye den bünyeye. Krem i kalın bi tabaka halinde sürün ince surmeyin strecle çok sıkı sarın hava almamasina dikkat edin. Gittiğiniz yer güvenilir biyer mi bu arada bi konu daha acmissiniz

Ben 1 saat bekletiyorum 2 saate etkisi geçmiş oluyor ama degisiyo olabilir bünye den bünyeye. Krem i kalın bi tabaka halinde sürün ince surmeyin strecle çok sıkı sarın hava almamasina dikkat edin. Gittiğiniz yer güvenilir biyer mi bu arada bi konu daha acmissiniz
Gittiğim yer istanbul kartalda bir klinik. Gayet temiz ve guvenilir bir yer. Tavsiye üzerine oraya gittim zaten. Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Sizin baska bir öneriniz var mi peki :)

Yani emla işe yaramıyorsa başkada bişey işe yaramaz.en iyisi o cünkü.tabi kullanılan alete bağlı ıpl 2 genelde soğutucu efektli oluyor dolayısıyla yanma olmuyor ve ısısını ayarlayabiliyorsun.tabi ne kadar yüksek ısı o kadar kesin sonuc oluyor

Gittiğim yer istanbul kartalda bir klinik. Gayet temiz ve guvenilir bir yer. Tavsiye üzerine oraya gittim zaten. Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Sizin baska bir öneriniz var mi peki :)
bildiklerim bu kadar valla :) ben doğumdan sonra basliycam o yüzden arastirmistim ağrı kesici falan öneriyolar internete yazarsaniz minik bi liste vardı ağrıyı azaltmak için :)

Ben dedimki hani discilerde bir sprey oluyor geçiciuuyuşma sagliyo sizde ondan yokmu malesrf emla kullancaksiniz dediler .emlada kullanamiyorm yasak bana.ben yapan kişiden atislari arka arkaya hemen atmamasini her atis sirasinda bi 10 sn beklemesini istiyorum sağolsunkirmiyo beni oöyle sanki daha az aciyo ve hep bu son acilar bir daha omur boyu rahat etcen dayanamazsan ugrascan gibi kendimi motive etcek şeyler dusunuyorm.agri kesici olayini uygulayayim bi dahakine onuda şuan öğrendim.

Cok tesekkur ederim :)

2 saat çok fazla en fazla 1 saat 5 dakka falan beklenmeli diye düşünüyorum ,

Streç sarmak uğraştırıyosa ki tavsiyemdir , çöp poşetini al iki ayağını geçirebilcek şekilde yırt , bebek bezi gibi giy onu bağla belinden :))

He bir de estetisyen kız önermişti , hani krem sürdün uyuşturma etkisi yetmiyosa hala acı çekiyosan
adı Chloraethyl bi sprey önerdi , uygulamaya geçmeden önce sıkılıp otuz saniye kadar bekledikten sonra lazer işlemine geçebiliyosun. 100 ml 20 tl gibi birşeydi

He bir de estetisyen kız önermişti , hani krem sürdün uyuşturma etkisi yetmiyosa hala acı çekiyosan
adı Chloraethyl bi sprey önerdi , uygulamaya geçmeden önce sıkılıp otuz saniye kadar bekledikten sonra lazer işlemine geçebiliyosun. 100 ml 20 tl gibi birşeydi
Ay cok tesekkur ederim. Umarim ise yarar. Siz kullandiniz mi?

Ay cok tesekkur ederim. Umarim ise yarar. Siz kullandiniz mi?

Rica edeerim nedemek , evet bende uyuşturucu krem artı sprey kullandım.Acını iki kat daha hafifletcektir :) Tabi bazı estetisyenler buna karşılar, neden anlamış değilim:) Sanırım biraz yavaşlatıyo işlerini :)

Rica edeerim nedemek , evet bende uyuşturucu krem artı sprey kullandım.Acını iki kat daha hafifletcektir :) Tabi bazı estetisyenler buna karşılar, neden anlamış değilim:) Sanırım biraz yavaşlatıyo işlerini :)
o spreyin benden daha az yavaslattigina eminim. Ben her atisatan sonra 10 sn falan bekletiyorum cunku :KK70:

X