lazer epilasyonla ilgili ACIL YARDIMM!!

BEEYYZOOOSS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
13
2
29
Selam bayanlar istenmeyen tüylerden biktm ve artık kesin kurtulmak istiyorum.20 yasindayim belki lazer icin erken mi diye düşünülebilir fakat esmer oldgm ve genital bölge temizliğinden bikip zorlandgm icin bir yerden baslamak istiyorum. Lazerle ilgili yaptgm arastrmalarda lazerin ilk seansindan önce söz konusu bölgeye ağda cimbiz vs yani kökünden alacak bir islem yapilmamasi gerektgni söylüyor hadi kol bacak genitali idare ederz biraz da yüzüme de yaptrmak istiyorum napim bir ay bıyıklı mi dolascam bir bilen yardim edebilir mii öptümmmm

yüzüne yaptıracaksan iğneli epilasyon yaptır. Canın biraz yanar ama olumlu sonuç alırsın. Lazer epilasyon yaptıranlar yüzdeki tüylerde çoğalma olduğunu söylüyorlar. Araştır iyice mahvolmasın yüzün

Yüz lazerde en zor sonuç veren bölge kıl yapısından dolayı. Ve aksine çoğaldı sonuç alamadım diye şikayet eden çok insan duydum yüz bölgesi için. Bence de iki haftada bir ağda veya iğneli epilasyon daha iyi olur yüz için, risk almaya değmez diye düşünüyorum ama seçim sizin tabi.

Daha iyi sonuç veriyorsa acısı hiç önemli değil .Yuzune igneli diyorsun peki lazer denemesi olan varsa bilgilerini bizimle paylassa ?? Kac seans gitms tüyleri ince kalin vs gibi

X