- 26 Şubat 2015
- 3.461
- 2.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar koltuk altı, bıyık, yüz ve bacak için lazer e gideyim diyorum. Sorularım şunlar:
1. Lazer bacakta varis yapıyor mu?
2. Lazer yüzde kirisma, sarkma meydana getiriyor mu?
3. Koltuk altı ve bacakta çok canım yanar mı?
Üç sorumu da yanitlarsaniz çok sevinirim
Kızlar koltuk altı, bıyık, yüz ve bacak için lazer e gideyim diyorum. Sorularım şunlar:
1. Lazer bacakta varis yapıyor mu?
2. Lazer yüzde kirisma, sarkma meydana getiriyor mu?
3. Koltuk altı ve bacakta çok canım yanar mı?
Üç sorumu da yanitlarsaniz çok sevinirim
1.varis yapmadı
2.kırışmadım sarkmadım 3 yıl gittim
3. bnm cnm hiç acımadı
kendi notum ıpl kesin çözüm değil yine çıkıyor maalesef
1-varis yapmıyor
2-sarkma da yapmıyor
3-koltuk altı ve çene bölgemi yaptırdım acı hissetmedim
ama eğer hormanal bir bozukluk var tamamen bitmiyor
benim koltuk altı ve çene bölgem 7-8 tüy ve çok ince bir şekilde çıkıyor onları alıyorum tüylerin uçları sertleşnce tekrar atış yaptıracağım
teyzem çok oldu yaptıralı tüm vucut çıkmıyor artıkk
ben yeniyim hazıranda ikinci seansa gidicem ama varis yapmıyor
yüzde kırışma sarkma da yapmaz
koltuk altı ve bacakta ben de korkuyordum o yüzden alex e gitmedim ütüleme epilasyon yapıyolar soguk ayarlı bir makina ve hiç acımıyor
Bu ayrıntı için çok teşekkür ederim ben de aynı makinede yaptırmak istiyorum :)
ya kizlar bende tum vucut yaptrcam da halk arasında konusulan kısır yapar konusuna takılıyorum hep. birde tekrar cikiyor demissnz herkesde mi cikiyor yoksa bazi kisilerdemi .
ya kizlar bende tum vucut yaptrcam da halk arasında konusulan kısır yapar konusuna takılıyorum hep. birde tekrar cikiyor demissnz herkesde mi cikiyor yoksa bazi kisilerdemi .
Peki genital bölgeye iğneli nasıl olur sizce? Çünkü lazer en fazla 10 sene. İğneli kökten çözüm?canım hormon bozukluğu ve kullandığın ağır sivilce ilacı varsa bitmez yine çıkar
hamileilkte hormonlar değiştiginden bazılarında 4 de 1 i falan çıkıyor yine gider bitiirsiniz
bende takılıyordum ama bahaneleri bıraktım başladım çünkü lazer senin o bölgendeki kılın köküne zoraki etki ediyor yumurtalıklarını nasıl etkilesin ki zaten dalga boyu da o kısma yetmiyor yani. ayrıca erkeklerde etkiliyormuş kadınlarda kısırlıga neden olmuyor diye biliyorum