Lazer hakkında bazı sorularım. ..

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.461
2.925
Kızlar koltuk altı, bıyık, yüz ve bacak için lazer e gideyim diyorum. Sorularım şunlar:

1. Lazer bacakta varis yapıyor mu?
2. Lazer yüzde kirisma, sarkma meydana getiriyor mu?
3. Koltuk altı ve bacakta çok canım yanar mı?

Üç sorumu da yanitlarsaniz çok sevinirim

1, 2 ve 3 ün yarısını bilmiyorum.

ama kolaltı acırmıya cvp: acı eşiğinize bağlı olarak değişir. bende ağrıma olmuyor ama sol koltuk altında çok gıdıklanıyorum. :KK53:

Kızlar koltuk altı, bıyık, yüz ve bacak için lazer e gideyim diyorum. Sorularım şunlar:

ben yeniyim hazıranda ikinci seansa gidicem ama varis yapmıyor
yüzde kırışma sarkma da yapmaz
koltuk altı ve bacakta ben de korkuyordum o yüzden alex e gitmedim ütüleme epilasyon yapıyolar soguk ayarlı bir makina ve hiç acımıyor

1-varis yapmıyor
2-sarkma da yapmıyor
3-koltuk altı ve çene bölgemi yaptırdım acı hissetmedim

ama eğer hormanal bir bozukluk var tamamen bitmiyor

benim koltuk altı ve çene bölgem 7-8 tüy ve çok ince bir şekilde çıkıyor onları alıyorum tüylerin uçları sertleşnce tekrar atış yaptıracağım

teyzem çok oldu yaptıralı tüm vucut çıkmıyor artıkk

1.varis yapmadı
2.kırışmadım sarkmadım 3 yıl gittim
3. bnm cnm hiç acımadı

kendi notum ıpl kesin çözüm değil yine çıkıyor maalesef

Cevap için teşekkürler. Ipl nedir? Bi de acimiyor demişsiniz çok mutlu oldum. Ne tür bi lazer yaptirdiniz da acimadi ve tekrar çıktı?

1-varis yapmıyor
2-sarkma da yapmıyor
3-koltuk altı ve çene bölgemi yaptırdım acı hissetmedim

ama eğer hormanal bir bozukluk var tamamen bitmiyor

benim koltuk altı ve çene bölgem 7-8 tüy ve çok ince bir şekilde çıkıyor onları alıyorum tüylerin uçları sertleşnce tekrar atış yaptıracağım

teyzem çok oldu yaptıralı tüm vucut çıkmıyor artıkk

Siz ne tür bi makinede yaptirdiniz?

ben yeniyim hazıranda ikinci seansa gidicem ama varis yapmıyor
yüzde kırışma sarkma da yapmaz
koltuk altı ve bacakta ben de korkuyordum o yüzden alex e gitmedim ütüleme epilasyon yapıyolar soguk ayarlı bir makina ve hiç acımıyor

Bu ayrıntı için çok teşekkür ederim ben de aynı makinede yaptırmak istiyorum :)

Varis falan yapmaz. Aci size bağlı.
Ama yüzü yaptirmayin derim. Cunku yüz hic bitmiyor
Daha da aziyor.

ya kizlar bende tum vucut yaptrcam da halk arasında konusulan kısır yapar konusuna takılıyorum hep. birde tekrar cikiyor demissnz herkesde mi cikiyor yoksa bazi kisilerdemi .

Bu ayrıntı için çok teşekkür ederim ben de aynı makinede yaptırmak istiyorum :)

...
ben istanbuldayım ama gaziantep te FDA onayı olan soprano diod ütüleme klinigi burası var canım .
Farklı bir yere gidersen de hangi cihaz olursa olsun FDA (bitirme garantili) onayı olup olmadıgını araştır derim yoksa lazeri bırakınca tekrar çıkıyor ama ben olsam önce hormon tedavisi olur sonra başlardım tamamen bitmesi için

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm acımıyor pek fazla ama geriyor insanı ister istemez yazın yaptırmamalısın yüzünde falan leke yapıyor çünkü yada hiç güneş görmeyeceksinki bu imkansız... ama çok huylanmıştım ben....:KK70:ama kesin bitmiyor esmersen ve beyaz tenliysen ve çok siyah kılların varsa daha etkilli oluyor...Varisin varsa önceden (benim vardı evt fazlalaşıyor.)

lazerı kısın yaptırın gunes leke yapıyor, sızın dedıklerınız olmuyor ama acı kısıden kısıye degısen bır dozda oluyor.
ayrıca ben genıtal ve k.altına gıttım hepsı gerı cıktı, makınede alextı...
paran varsa gıt rahatlık ama genelde gerı gelıyor tuyler...

Ben tüm vücuduma gidiyorum ve inanılmaz bir rahatlık gerçekten. Koltukaltı ve bacak abartıldığı kadar acıtmıyor asla, internette orada buradauyuşturmak için emla sürüp kendilerini alüminyum folyoya falan saran kadınlar gördükten sonra epey gözüm korkmuştu ama çok az acıdı. Kişiden kişiye de değişir tabii. Ama genital çok acıyor işte onu inkar edemem. Varis yapacağını sanmıyorum. Kısırlığa da sebep olmaz diye düşünüyorum ışınlar derinin o kadar altına inmiyor çünkü. Ve burada çoğu kişinin de dediği gibi kışın yaptırmakta fayda var, yoksa yazın tatile falan gidemezsiniz güneşe çıkamayacağınız için.

Ben yüzüm ve bacaklarim icin gidiyorum. Dün bacaklarim icin 4. seansa gittim. Evet aciyor bu yapilan bölgeye ve o bölgede ne kadar kil kökü olduguna bagli. Sarkma yapacagini sanmam.

ya kizlar bende tum vucut yaptrcam da halk arasında konusulan kısır yapar konusuna takılıyorum hep. birde tekrar cikiyor demissnz herkesde mi cikiyor yoksa bazi kisilerdemi .

canım hormon bozukluğu ve kullandığın ağır sivilce ilacı varsa bitmez yine çıkar
hamileilkte hormonlar değiştiginden bazılarında 4 de 1 i falan çıkıyor yine gider bitiirsiniz
bende takılıyordum ama bahaneleri bıraktım başladım çünkü lazer senin o bölgendeki kılın köküne zoraki etki ediyor yumurtalıklarını nasıl etkilesin ki zaten dalga boyu da o kısma yetmiyor yani. ayrıca erkeklerde etkiliyormuş kadınlarda kısırlıga neden olmuyor diye biliyorum

kisir yaptigina ilk defa duydum. Sanmiyorum öyle birsey olsun. Ve evet hormanlariniz degistiginde mesela hamilelik, menapoz gibi tekrar cikabilir ama kisiden kisiye degisiyor sanirim.

canım hormon bozukluğu ve kullandığın ağır sivilce ilacı varsa bitmez yine çıkar
hamileilkte hormonlar değiştiginden bazılarında 4 de 1 i falan çıkıyor yine gider bitiirsiniz
bende takılıyordum ama bahaneleri bıraktım başladım çünkü lazer senin o bölgendeki kılın köküne zoraki etki ediyor yumurtalıklarını nasıl etkilesin ki zaten dalga boyu da o kısma yetmiyor yani. ayrıca erkeklerde etkiliyormuş kadınlarda kısırlıga neden olmuyor diye biliyorum
Peki genital bölgeye iğneli nasıl olur sizce? Çünkü lazer en fazla 10 sene. İğneli kökten çözüm?

X