Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yaz tr ye geldıgımde 6 numaradan büyük olan kör gözlerimi çizdirmek istiyorum gözlük takmaktan bıktım artık lens çok rahatsız ediyo hiç kullanamıyorum.bana tavsiye edebileceğiniz bu operasyonu yapan ıstambul veya Tekirdağ'da yerler varmı?
canım benim galata kulesinin orda kuledibi hastahanesi mi ne var orası iyi yıllardır hastahane hastahane gezen amcamdan umut kesilmiş ve tamamen kör olmuştu fakat orada açtılar gözünü ve şuan maşallahı var amcamın tv izleyip yorum bile yapar oldu :)
canım benim galata kulesinin orda kuledibi hastahanesi mi ne var orası iyi yıllardır hastahane hastahane gezen amcamdan umut kesilmiş ve tamamen kör olmuştu fakat orada açtılar gözünü ve şuan maşallahı var amcamın tv izleyip yorum bile yapar oldu :)
Öncelıkle cevap verdiğin için teşekkür ederim ben aslında Beylikdüzü taraflarında kalıyorum orda bir hastaneyle görüştüm anlaştık gibi ama yınede tereddütlerim varmemnun olan kadar şikayet edenlerde var ne yapsam bilemedim
Öncelıkle cevap verdiğin için teşekkür ederim ben aslında Beylikdüzü taraflarında kalıyorum orda bir hastaneyle görüştüm anlaştık gibi ama yınede tereddütlerim varmemnun olan kadar şikayet edenlerde var ne yapsam bilemedim