lazer sonrası nemlendirici önerisi olan varmı

begum75

65,4
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
22.666
74.714
arkadaşlar cumartesi günü lazer epilasyona başladım, yapan kişi cildin çok kuru nemlendirici sürmelisin dedi hatta bana lazerden sonra bepanten plus diye bir krem sürdü, fakat çenem için iğneli epilasyona gittiğim yerdeki uzman (aynı zamanda hemşire kendisi) bepanten yağlı olduğu için hem kıl kökünü besler hemde güneşte lekelenmelere sebep olur, onun yerine madetasol yada silverdin diye bir ilaç önermişti, acaba bunları lazerden sonrada kullanabilirmiyim yada başka krem kullanan bilen var mı? bu arada lazerden sonra gece boyunca yapılan yerde yanma oldu kızardı hafif kabardı....yardımcı olursanız sevinirim...

Bana silverdin ya da fito krem önerdiler. Fito cilt yaralarını geçiren bir kremmiş.

ilginç size bepanten plusu yağlı olduğundan kılı beslediği için önermemişler.bana da bacaklarım için gittiğim merkezdeki bayan excipial LİPO diye özellikle yağlı olanından diyip bu kremi önerdi eczaneden aldım.1 haftadır kullanıyorum nerdeyse.inşalh dediğiniz gbi kılları beslemez :/ nelerle uğraşıyoruz yaa yok olsun derken bir yandan besliyomuyuz nedir anlamadım gitti.. :KK43:

X