lazerin zararları?

Arez22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
37
5
31
Merhaba kızlar
lazer epilasyon yaptrmayi dusunuyorum cevremden aldigim duyumlar kafami karistirdi. lazeri tum vucut istiyorum ama ozellikle genital bolgede zararlımıdır_? kanser riski varmıdır? ve hamile kaldıktan sonra tekrar çıkar diyolar sizce? tecrübelilerin yardımını bekliyorum :KK66:

Merhaba kızlar
lazer epilasyon yaptrmayi dusunuyorum cevremden aldigim duyumlar kafami karistirdi. lazeri tum vucut istiyorum ama ozellikle genital bolgede zararlımıdır_? kanser riski varmıdır? ve hamile kaldıktan sonra tekrar çıkar diyolar sizce? tecrübelilerin yardımını bekliyorum :KK66:

Bir zararı yok, kaldı ki yediğimiz şeylerden bile kanser riski var, doğrudan kanser yaptıgına ilişkin bir bilgi yok doktorlar da onaylıyor bunu.
Tamamen bitmiyor maalesef özellikle genital zor bir bölge, ben koltukaltımı yaptırdım alexle ama baya bir süre gitmiştim şimdi yalnızca iki tane cıkıyor tamamen bitti. Genitalde ise durum farklı, 7 seans diode yaptırdım dökülmelerim oldu ama jiletle alınca yine hiç lazer görmemiş gibi çıkıyor son bir seansım kaldı yani genitalde param boşa gitti diyebilirim.
Ama tabii kişiden kişiye değişen birşey bu, ten renginiz, tüy renginiz önemli. Benim tüylerim açık kahve o yuzden de etki etmedi tam.