Lazerle göz ameliyatı

feyzamuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
31
13
Merhaba kızlar.. Ben uzun suredır lens ve gözlük kullanıyorum ve cok sıkıldım artık.. Ve bunlardan kurtulmak ıstıyorum artık.. Lazerle gozlerını cızdırmıs olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabılır mı acaba? Hangı hastanede oldular memnunlarmı?

Ben 22 yaşımda Mersin'de oldum lazer, ömür boyu garantili falan dediler inandım ama üstünden 5 yıl geçti yine başladı miyop. Beli bir yaşa gelip ilerlemesi durunca yaptırmak lazımmış aklınızda bulunsun.

Bende suan 22 yaşındayım ama benımkı 2 Yıldır aynı hıc degısmedı Numaram kararsız kaldım bak sımdı bunu duyunca :KK51:

Kayseride ozel bir goz hastanesinde oldum, adini unuttum ama.
-1.75 ti degerlerim. Kolay bir ameliyat, ben memnun kaldim kesinlikle bir gidip muayenne olmani tavsiye ederim. Onlar der zaten ameliyata uygunmusun degil misin, herkese olmuyormus

Yegenim 5 gun once yaptirdi. Bursa Bahar Göz hastanesinde. İlk gun ve gecenin çok zor gectigini soylemisti, çok sukur simdi iyi. Ama ameliyat yapilip yapilamayacagina makine karar veriyor. Testler yapıldı oncesinde bir sürü ondan sonra yapıldı.

Bn miyop um. Derecem çok yüksek. 5 derece iki gözüm de . 18 yaşındayım. Lazer olmayı düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası. Çok aceleciyimdir bn. Eğer sonrasinda kötü olursm , iltihap alır ödem falan olursa diye. Bildiğiniz çok çok iyi doktor veya özel klinik hastane falan varsa lutfen yardım edin. 5 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum.kendimi gözlüğe mahkum gibi hissediyorum :KK61:

Merhaba kızlar.. Ben uzun suredır lens ve gözlük kullanıyorum ve cok sıkıldım artık.. Ve bunlardan kurtulmak ıstıyorum artık.. Lazerle gozlerını cızdırmıs olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabılır mı acaba? Hangı hastanede oldular memnunlarmı?
Bende çok korkuyordum -4.5 miyopluk vardı drturgaycetin.com dan Dr turgay Çetin'i buldum önce muayene yaptı bıçaksız yöntemle ameliyatımı yaptı şimdi çok iyiyim ameliyat toplam 10 dakika sürdü. Herşey karar verene kadar.

Bn miyop um. Derecem çok yüksek. 5 derece iki gözüm de . 18 yaşındayım. Lazer olmayı düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası. Çok aceleciyimdir bn. Eğer sonrasinda kötü olursm , iltihap alır ödem falan olursa diye. Bildiğiniz çok çok iyi doktor veya özel klinik hastane falan varsa lutfen yardım edin. 5 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum.kendimi gözlüğe mahkum gibi hissediyorum :KK61:
Ben göz hekimi doktor turgay Çetin'e ameliyat oldum önce internetten araştırdım tek şikayet edilmeyen doktor ameliyat oldum size öneririm. 1 yıl oldu. Internet sitesi var drturgaycetin.com bence çok tecrübeli herkese öneririm

Yegenim 5 gun once yaptirdi. Bursa Bahar Göz hastanesinde. İlk gun ve gecenin çok zor gectigini soylemisti, çok sukur simdi iyi. Ama ameliyat yapilip yapilamayacagina makine karar veriyor. Testler yapıldı oncesinde bir sürü ondan sonra yapıldı.
Sanırım bursada bazı gelişmiş makinalar olmayabilir önemli olan tabiki hastane değil doktoru seçme ben istanbulda drturgaycetin e ameliyat oldum çok güleryüzlü herşeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende suan 22 yaşındayım ama benımkı 2 Yıldır aynı hıc degısmedı Numaram kararsız kaldım bak sımdı bunu duyunca :KK51:
Ben 45 yaşındayım 20 yıldır göz numaralarım aynı idi doktor turgay Çetin'e lazer oldum bir yıl önce eğer no durunca hemen ameliyat olabiliyor musun ben bir yıl önce ameliyat oldum şu anda bayağı mutluyum burada herkese yardımcı olmak isterim

Sanırım bursada bazı gelişmiş makinalar olmayabilir önemli olan tabiki hastane değil doktoru seçme ben istanbulda drturgaycetin e ameliyat oldum çok güleryüzlü herşeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatıyor.

tecrübeli derken ? reklam konusunda mı ?

Ben 45 yaşındayım 20 yıldır göz numaralarım aynı idi doktor turgay Çetin'e lazer oldum bir yıl önce eğer no durunca hemen ameliyat olabiliyor musun ben bir yıl önce ameliyat oldum şu anda bayağı mutluyum burada herkese yardımcı olmak isterim
Emin degilim yanı doktorla konuşup bu kanıya varmadım fakat burda okuduğum ve duydugum kadarıyla numaranın aynı kalamsı lazımmıs Amelıat ıcın dıye bılıyorum. :) pekı amelıattan sonra Ağrı felan oldu mu gozlerınızde ?

Ben bundan 2sene önce Kudret göz hastanesinde oldum.Çok memnunum 10dk kadar sürdü.Şimdi gözlüksüz çok memnunum.

Kardesimde 20 li yaslarda oldu. 25 ti sanirim. Suan gene miyopu tekrarladi. Bilinen giz hastanesinde oldu. 3 numaraydi lazer oncesi simdi 1.5 numara. İyice arastirin bence. Kazer ameliyati olsnlar ilerde katarakt ameliyati olamiyor. Erken yaslarda olmamak gerekiyor. 30 yaşindan once en azindan. Birde iyi birsey olsa goz drlari gozluk kullaniyor. Onlar da yaptirirdi bence.

25 yaşından önce yaptırmayın, tekrarlıyor çünkü. geç yaptıranlar şu anda gayet memnun.

X