lazerr yaptiranlar bi bakabilir mii

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.579
Kızlar ben lazer yaptiriyordum ancak şimdi hamilelik dolayisiyla dondurmak zorunda kaldım 4 seans bitti 2 seans kalmıştı. Yaa şimdi tekrardan çıkmaya başladı siz naptiniz kızlar aynı durumu yaşayan var mı lazer bozulur diye korkuyorum

Ben de ara vermek zorunda kalmıştım.Ama birkaç aylık bir araydı.Kendi yöntemlerimle almaya devam ettim.Ancak sizinki daha uzun süre ve kalan seans sadece tane o yüzden daha fazla seans almanız gerekir. hem olsun varsın o zaman düşünürsünüz bunları mis bir bebiş gelecek :)

çok çoğalmıycak yöntemlerle al, mesela traş bıçağı kullanma ağda yap.
ben senelerce ara verdim ve her türlü şeyi kullandım çok da artmadılar.
şimdi tekrar başlıycam baştan başlar gibi.

Öyle gerçekten çok teşekkür ederim:) merak ettiğim ağda veya epilasyon aleti kullanmam bozmaz değil mi lazeri doktora sormayı unuttum smdi de bunun için aramaya utanıyorum :)

Aa tamam epilasyon makinesine devam o zman :)

Lazer yaptırıyosan Kökten almayı unutucaksın.
Jilet yapıcaksın koltukaltı bacak için.
Yüz için yapıyosanda Tırnak makası makasla kısaltabilirsin.

Ara vermeyip tüm seanslara gitsen bile yine çıkıyor ki.Üzülmene değmez yani:KK66:

3 sene boyunca lazere gittim hic bitmedi, hamile kaldiktan sonra uzadi ve agda kullaniyorm su an.

9.seansı yaptırdım geçen hafta yine çıkıyor yine çıkıyor.
kesinlikle jilet yapmalısın ağda yada diğerleri diğer ölmüş kökleride canlandırır.

bu arada 7 ile 8. seans arası 8 ay ara verdim jlet kullandım.eskiye oranla azaldığı için rahatsız olmuyorsun.

Ya bende 1 haftadır jilet kullanıyorum ama 3 günde çıkıyor yaaa :KK43: gene kim urascak her dk ne güzel lazerle hiç çıkmıyordu diğer seansa kadar :)

Tamam canım öyle yapım o zman çok teşekkür ederim yardimlariniz için :)

ben 2. seansı biy aönce aldım canım hormonların değişyor hamile oldugunda gitsende paranı çöpe atarsın
seansları beklet hamilelik sonrası hormonlar normale dönünce gidersin bu süreçte de tüylerini yanlış yöntemlerle alma derim .gittigin seanslar boşa gitmez meral etme

Teşekkürler kızlar o zaman malesef jilet le urascaz biraz :)

Selamlar,

Toplamda 6 seans gittim 2 seansım daha var. Son haliyle söyleyebilirim ki sadece güneşte belli olan tüyler kaldı diz kapağı bölümünde. Zaten diz bölgesi en inatçı bölgeymiş. Bu haliyle bile rahatsız edici değil artık. İlk halini görseniz orman gibiydi. Kesinlikle kökten alım yapmadım. Hep söyledikleri kökleri canlandıracağı. Zaten bu haliyle gündelik yaşamınızda almanıza gerek bile kalmıyor çünkü elinizle bile hissetmiyorsunuz. Anca denize gideceğim zaman güneş göreceksem nezaketen jiletlerim herhalde.

Bu lazer olayları biraz şans ve araştırmaya bağlı bir şey. Cilt renginiz uygunsa iyi sonuçlar alınıyor her zaman. Bir de gittiğiniz yerin profesyonel olması çok önemli. 50-100 tlye lazer yaptırmak diye bir şey yok esasında. Benim gittiğim yer sanki hastane gibi. Güzellik salonu değil ciltle ilgili tüm problemlere bakılan bir klinik. Daha ilk seansımda %70 i yok oldu gibi bir şey. Araştırmak ve biraz paraya kıymak da gerekiyor.

Tek sıkıntı artık tamamen bitmesini ve rahat rahat güneşlenmek istiyorum. Ya öncesinde ya sonrasında güneşlenemiyorsunuz. Bronzken lazer seanslarım hep ertelendi ve süreç uzamış oldu.

X