Cilt Bakımı Ürünleri Leke kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

veda_busem

Gün doğmadan neler doğar......
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
396
264
Selam arkadaşlar. Aranızda sinoz leke kremi alıp kullanan var mı faydası oldu mu? Facede birçok kişi kullanmış ve memnunlar. Sinoz sayfasında. Bir de sizlere sorayım dedim. Almaya değer bir krem mi? Teşekkürler.

Selam arkadaşlar. Aranızda sinoz leke kremi alıp kullanan var mı faydası oldu mu? Facede birçok kişi kullanmış ve memnunlar. Sinoz sayfasında. Bir de sizlere sorayım dedim. Almaya değer bir krem mi? Teşekkürler.
bız memnun kalmamıstık esım kullandı ve memnun degıldi .

Benim ablam kullanıyordu.Doğumundan sonra yüzünde lekeler oluşmuştu ve lekeleri geçmişti.Ablam memnundu.

Bahsettiğin kremi bilmiyorum fakat 3-4 yıldır bıyık bölgemde güneş lekesi var. Kullanmadığım krem kalmadı. Fiyatları ne olursa olsun kozmetikler işe yaramadı. Özellikle güzellik merkezlerinden kaçının.
İlk kez işe yarayan bir karışım var elimde. Cildiye doktoru verdi. Expigment %4 1 tüp, acnelyse yarım tüp, betnovate 1 tüp. Bu 3 krem karışımını eczanede yaptırdım 45 tl. Doktorum 1 ay kullan gel dedi. Ve ilk kez lekenin rengi açıldı. Tamamen yok olmadı tabiki ama ilk kez bu kadar azaldı.

Senelerdir uğraşıyorum lekelerim yüzünden makyajsız dışarı çıkamıyorum. Burada arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar. Zor güvendim ama Sinoz Leke Kremini aldım. google yazıyorum bir sürü leke kremi çıkıyor. Eczaneye de gittim esra erol da tanıtımını yapmış. Aldım yaklaşık 1 buçuk haftadır kullanıyorum. Aldığım ilk gün kullanamadım korktum ama şimdi ufak ufak açılmalar oldu. İnşallah aradığım kremi buldum galiba. Parası az değil ama yeter ki lekelerim geçsin başka bişey istemiyorum. Bende faceden takibe aldım ordaki kullanıcılara yorum attım yine yazıcam bununla ilgili. Eğer memnun kalırsam mutlaka söylerim.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE lekeler için aydınlatıcı seti kullanabilirsiniz düzenli kullanımda lekeleriniz yok olacaktır bir yakınımın doğum lekesini tamamen geçirmişti istereniz yardımcı olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğum lekeleri dahil olmak üzere yüzdeki koyu lekelere hızla nüfuz eder, düzgün ve eşit bir cilt rengi oluşturulmasına yardımcı olur, spf20 faktörlü güneş koruması bulunur.
even out gece.png even out.png

ARTISTRY IDEAL RADIANCE lekeler için aydınlatıcı seti kullanabilirsiniz düzenli kullanımda lekeleriniz yok olacaktır bir yakınımın doğum lekesini tamamen geçirmişti istereniz yardımcı olurum
ben şuan kullandığım kremden memnun kaldım. Bakalım inşallah böyle devam eder. doğum lekelerine de iyi geldiğini söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senelerdir uğraşıyorum lekelerim yüzünden makyajsız dışarı çıkamıyorum. Burada arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar. Zor güvendim ama Sinoz Leke Kremini aldım. google yazıyorum bir sürü leke kremi çıkıyor. Eczaneye de gittim esra erol da tanıtımını yapmış. Aldım yaklaşık 1 buçuk haftadır kullanıyorum. Aldığım ilk gün kullanamadım korktum ama şimdi ufak ufak açılmalar oldu. İnşallah aradığım kremi buldum galiba. Parası az değil ama yeter ki lekelerim geçsin başka bişey istemiyorum. Bende faceden takibe aldım ordaki kullanıcılara yorum attım yine yazıcam bununla ilgili. Eğer memnun kalırsam mutlaka söylerim.
Yazarsaniz çok memnun olurum ona göre alayım ben de

X