lekelenme kanamaya donustu.yardim edin

OKYANUS_65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
35
1
35
Kizlar bu sitede yeniyim.surekli okuyorum takip ediyorum.cogu defa faydalaniyorum yazdiklarinizdan.22 ocak son adet tarihim.yedi haftalik olmasi gereken tarihte lekelenmem basladi doktora gittim hemen.kan testinde bes haftalik cikti.5910 cikti degerim.ve keseyi gordu.iki hafta sonra gel kalp atisina bakacaz dedi progestan verdi.gecen hafta kahve lan lekelenme iki gundur kanamaya donustu.adet kani gibi.cuma doktora gidecem ama.sizce dusuk mu yapiyorum.???cok uzun oldu hakkinizi helal edin.

kanaman varsa beklemeden dr a gitmelisin cnm inş bebegin senledir geçmiş olsun

Bencede hic mekleme gec kalma belki igne faln mudale ile duzlcek bisedir insaa dusuk yapmiyosundur kendine dikkt et

Kizlar sagolun ilac kullaniyorum zaten.ve yargilamayin lutfen erkek doktorlara gorunmek istemiyorum.cuma gunu kendi doktoruma gorunecem ins.cok geriliyorum erkek doktorum yaninda.deerdimi anlatamiyom.bide yassdigim yerde hastaneye giden servis te yok.yurumek zorundayim en az bi saat.

Benimde 7 haftada kanamam oldu baya fazla hemde 2 ped doldu 5 dk içinde hemen dr gittik progestan kapsül (günde 3 kez) ve iğnesini verdi yatak istirahati dedi hiç kalkmadım tabi 1 hafta sonmra tekrarladı kanamam içtede yüzde 80 kanama alanı vardı bu haftaya kadar yatak istirahati yaptım sadece wc ye kalktım.her hafta kontrole gittim tabi bi sürü ilaçta kullandım Allah yardımcın olsun

Erkek doktor sıkıntısı bebeginizin hayatindan önemli değil şu anda onun hayatı sözkonusu. Normal zamanda olsa neyse. Lütfen bakın bu düşük belirtisi bu kadar kanama filan Normal degil.Cumaya ne kadar zaman var daha. Gidin Dr görünün utana sıkıla olur ama bebeginizin belkide hayatı kurtulur. Gebelikte kanamayi hafife almayın lütfen. Yazik meleginize.

Allah razi olsun sizden kizlar ama gecen pazartesi gittigim zaten erkek doktordu umursamaz.hic bisi aciklamadi icime dunya kadar suphe girdi oyle dondum eve.erkek doktor olunca gerilmekten diledigim gibi konusamadim.lekelenmem var dedim hemsireye donup progestan da yazalim dedi hic bi aciklama tavsiye yok.daha ben odadan cikmadan hemrieyi de cikardi .isi vardi sanirim gecistirdi beni.kucuk yer guvenmiyorum buranin doktorlarina.nitekim sikayetcide cok.guvensem inanin yine giderim bebegim icin.bu ikinci bebegim.bi oglum var iki yasinda.ilkinde yasamayinca cok acemiyim.cuma gidecegim doktorum benim.ve insaallah bilgisine tavrina guvendigim bi bayan doktor.sadece merak ettigim.ne yapmam lazim doktora kadar ve dusukmu yaptimda ben anlamadim?

ayni sorunu 3 ay once yasadim.7 haftalik olmasi gereken bebegim 5 haftalik gibiydi benimde kahverengi akintim vardi sonra kanamaya donustu iki gunu doktora gittim kanama durmayinca ve dusuk yapiyordum cok uzuldum.bence dusuk yapiyorsun hemen doktora git.bende erkek doktora gitmiyorum ama boyle olunca acile gittim kadin vardi san belli olmaz bence vakit kaybetme git

Gecmis olsun arifeomer. Rabbim saglikli salih evlatlar nasip etsin.burda sans diye bisey yok ne yazikki.dikkat ediyorum takdiri ilahi.dusuk yaparken cok sancin olmusmuydu.yada kurtajmi oldun.acini tekrar hatirlatmak istemiyorum ama.

Okyanus_65 bence bi an önce gitmelisin doktora yukarda yazmıştım bende çok şey yaşadım ama çok şükür 15 hf ya gelebildik şimdi bi sıkıntımız kalmadı çok şükür...

Malesef ben 17+2 yim. Ne kahverengi akintim durdu ne ilgilenen doktor oldu.bizim canımız meleğimiz ama onların sadece is olarak gördükleri ve ilgilenmedikleri bir durum.kdurum.kanamam oldu ki hala oluyor artık sadece evde utanıyorum. Başımıza ne geleceğini bilmiyorum.ve resmen psikolojim çöktü. Bayan çok Iyi anliyoanliyorum.doktot ilgisiz se artık girmenin bir anlamı yok.beni de bir kovmadiklari kaldı normal diyolar kahverengi akinti siyah akinti arada kanama olursa düşük riski.yani eminim düzgün bir seçeneği olsa evde beklemeZDi.BDi.Ben bile batıya bir yere gidip doğuma kadar ev mi tutsam diyorum sırf doktor için sırf muayene etsinler fiye.dfiye.daha bir tek gün tansiyonuma kiloda bakılmaDi..rrutin testleri bile ben istedim.bistedim.

bebeğini kaybedıyorsun su anda erkek dr mu derdın bı an önce gıtmen lazım gerekırse taksı tut gıt nasıl o kanamayla durabıldın o kadar tutunacagı varsa da tutunamayacak maalesef

Malesef ben 17+2 yim. Ne kahverengi akintim durdu ne ilgilenen doktor oldu.bizim canımız meleğimiz ama onların sadece is olarak gördükleri ve ilgilenmedikleri bir durum.kdurum.kanamam oldu ki hala oluyor artık sadece evde utanıyorum. Başımıza ne geleceğini bilmiyorum.ve resmen psikolojim çöktü. Bayan çok Iyi anliyoanliyorum.doktot ilgisiz se artık girmenin bir anlamı yok.beni de bir kovmadiklari kaldı normal diyolar kahverengi akinti siyah akinti arada kanama olursa düşük riski.yani eminim düzgün bir seçeneği olsa evde beklemeZDi.BDi.Ben bile batıya bir yere gidip doğuma kadar ev mi tutsam diyorum sırf doktor için sırf muayene etsinler fiye.dfiye.daha bir tek gün tansiyonuma kiloda bakılmaDi..rrutin testleri bile ben istedim.bistedim.
Buket ankarada yasiyormussun başka Dr gitme imkanın yokmu ki?

Buketnaz ilaç ilk zamanlar serum taktilar 3 tane. Sonra da pruloton ignr ona devam ediyorum o kadar.dkadar.dinlen dediler 1 ayı aşkın süredir yatıyorum bana misin demdemedi.ya diyorum ya tansiyon takibi kilo takibi vb hiçbir şey yok.ultrasyonda bakiliyo bebek yaşıyor deniyor o kadar.

tesekkurederim iyi dileklerin icin.kurtaj olmadim kendisi dustu.ara ara surekli kramp giriyor karnina kasiklarina bel agrisi oluyor ve kramp girdikce kanama oluyor parca parca kan geldi benimkinde usumede geliyor.insallah seninki dusmuyordur.hayirlisi olsun..

Emin ol ankarada yaşamam başka doktora gidecek kapasitedeYim.aAyrıca yukarda batıda bir yerde ev tutmayı dudusunuyotum.m sırf doktor için demişim ankaraya Doğu kabul etmiyorsundur sanırım.
Anlamadım şimdi profilinde yaşadığın yer olarak Ankara gördüm. Doğu ili filan deyince önce bende dogudayim Dr konusunda acaba dedim yardimci olabilirmiyim diye. Ankara görünce sordum. Bunun kapasiteyle filan alakası yok yardimci olmak isteme durumuydu sadece. Hervé kadar bana yazdığından pek birsey anlamasamda niyetim yardimci olmaktı. Kapasitene laf söylemek değil.

ya erkek dk gitmemek nasıl birşey ya bende başta çekinirken dış gebelikte iç kanama yaşayınca valla ne ayıp kalıyo ne utanma sağlığın herşeyden önemli düşük yapıyor olabilirsin sen cumayı beklersen geç olur geç

Gozdeelis insaallah senin gibi olurda duruyordur bebis.ogrendigim ilk andan beri sevgisi icimde. Allah hepinizden razi olsun kizlar egerki ilginecegini bilsem erkek doktora gorunurdum bebegim icin dusuk tehlikesi oldugunu bile soylemedi doktor bana hemsireye donup progestan yaz dedi.bitti mi dedim bitti gidebilirsin dedi.guya yasadigim yerde ozel hastane diye gittim.gitmez olaydim.ilac kullaniyorum 200 mg dan gunde uc tane iciyorum.surekli yatiyorum ise yaramiyo iste.takdir edilenin onune gecmem imkansiz elimden geleni yapiyom inanin.insan bebegini kaybetmez istermi

X