EosAna Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 1.213 975 123 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EosAna #1 Arkadaşlar regl oldum diye ilaç alıp bira içtim ama regl devam etmedi? Akıntı var çok az kan var bu ne şimdi ??
Arkadaşlar regl oldum diye ilaç alıp bira içtim ama regl devam etmedi? Akıntı var çok az kan var bu ne şimdi ??
Runkli "Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣ Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 6.065 29.835 498 30 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EosAna #2 Gebelikten suphelleniyorsan doktora gitmelisin. Bende regli gunu regli oldum doktora gittim. Hamilesin ama kimyasal dedi. Hayirlisi olsun Ronaan .!.: Arkadaşlar regl oldum diye ilaç alıp bira içtim ama regl devam etmedi? Akıntı var çok az kan var bu ne şimdi ?? Genişletmek için tıkla...
Gebelikten suphelleniyorsan doktora gitmelisin. Bende regli gunu regli oldum doktora gittim. Hamilesin ama kimyasal dedi. Hayirlisi olsun Ronaan .!.: Arkadaşlar regl oldum diye ilaç alıp bira içtim ama regl devam etmedi? Akıntı var çok az kan var bu ne şimdi ?? Genişletmek için tıkla...
maheen Kürkçü dükkaninda...♤○□♢♤♧☆☆☆ Kayıtlı Üye 12 Ekim 2014 3.280 1.993 63 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EosAna #3 Şüphen vardiysa regl olmadan yapmasaydin keşke öyle bişey