Lens bağımlılığı

hilittlegirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2025
3
1
1
18
Merhaba ergenlikten beri güzellik takıntım var geçmişte neredeyse ölecek kadar ağır yeme bozukluğu yaşadım hatta iki kere hastanede tedavi oldum kiloma takıntım azaldı fakat şuan da lens takıntım başladı, yaklaşık 3 yıldır lens kullanıyorum biri çok yapmacıksın dedi çok kafama takıyorum lens insanı çok mı değiştirir bir kere takmayarak gittim arkadaşlarımın yanına farketmediler bile sorduğumda ise bende bir değişiklik yapmadığını söylediler fakat bu takıntıyı yenemiyorum biraz saçma bir konu gibi gelecek fakat lenssiz daha mı çirkin olurum

Bir insan çirkinse çirkindir zaten, lens kurtarmaz. Bence boş yere takıntı yapmışsınız. Görünüşünüze olumlu bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Sadece yapmacık duruyordur o kadar.

Göz renginizi değiştirmek için mi lens kullanıyorsunuz onu anlamadım belirtmemişsiniz. Lenssiz neden çirkin olacaksınız ki

Taktığın lens doğal görünüyor mu bu da önemli. Eğer görünüşü pek iyi değilse çıkarırsan daha güzel görünürsün. Arada bir takmak iyidir sürekli takmak göz sağlığına zararlı ı

Görünüyor fakat bazı insanlara lens vs takıyorlar diye yapmacık diyorlar lens insanı çok mu değiştirir ki acaba ya

Ben lens taktığım zaman mağazada kızlar inceleyip birbirlerine "lens mi acaba ya" "lens o lens baktım ben" falan diyorlardı
Lens yakınlaşınca her türlü belli oluyor zaten. Lens kullanıcıları ve takipçileri iyi anlar. Anlamayanlar nadir kesim. Üniversitede "sen lens mi takıyorsun bilmiyodum" diyen de olmuştu, "lensleri çıkar bence doğal daha hoş görünüyorsun" diyen de olmuştu

Çirkin olmanın lens takıp takmamakla ilgisi yok, yalnız uzun süreli lens kullanmak korneanızı inceltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…