Letu ve hsg

Amin inşallah yaşım 25 daha amh bıktırmadım şuan beklemedeyim aşılama dediler ama onu da bekleyeceğim doğal olabiliyorsa degerlerde rahimde sıkıntı yoksa Allah zaten vakti zamanında nasip edecektir.
Valla ben her şeyi kendi sıkıştırmamla baktırdım doktorlara 29 yaşında başladım ben bikaç ay olmayınca bakılsın dedim onlar 1 yıl dolsun dedi başka doktora gittim baktırdım 1 yıl oldu diye söyledim ve amh çok düşük çıktı hemen tedavi başlandı diğer türlü 6 ay boşa bekleyecektim

O ay Letu kullanıyor muydunuz diğer ilaçla sorun olur mu acaba
Ben kullandım ama elimde az vardı. Normalde günde 2 tanedir ben 1 tane kullandım. Kullanma sebebimde yumurtlamam geç oluyor. Mesela bu ay 19. Gün çatladı yeni 5 gün normale göre geç iki tane kullandığım zamanlar çok güzel erken oluyordu. Doktora söylemiştim zaten sorun olmaz demişti.

Ben kullandım ama elimde az vardı. Normalde günde 2 tanedir ben 1 tane kullandım. Kullanma sebebimde yumurtlamam geç oluyor. Mesela bu ay 19. Gün çatladı yeni 5 gün normale göre geç iki tane kullandığım zamanlar çok güzel erken oluyordu. Doktora söylemiştim zaten sorun olmaz demişti.
Benim de yumurtlamam geç oluyor bu ay 18.gün çatladı 2 kullandım bende ama doktor geç çatlama da önemli değil her kadının düzeni başka dedi

Back
X