En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Ya daha bugün tartıştık ben evdeki masrafı en aza indirdikce adam benim yapacağım masarafa da çok demeye başladı kudurdum sinirden
Öyle olur zaten canım gözlerine gelmiyor bende dikkat ederim mesela elektrik olsun şu olsun boşa kullanmam bi gün kullanmadigimiz odadaki açık diye laf etti o gün bugün umursamiyorum

Öyle olur zaten canım gözlerine gelmiyor bende dikkat ederim mesela elektrik olsun şu olsun boşa kullanmam bi gün kullanmadigimiz odadaki açık diye laf etti o gün bugün umursamiyorum
Aynı benim yapacağım şeyi 30 bin liraya yaoanalr var evdeki en dandik ve en eski şeyleri degisecevim 7800 lira cikartim vay efendim ne gerek varmis

Yarın okut mevlüt hiç masraf etme aman dedim parladı bir anda

Aynı benim yapacağım şeyi 30 bin liraya yaoanalr var evdeki en dandik ve en eski şeyleri degisecevim 7800 lira cikartim vay efendim ne gerek varmis

Yanlış yapıyorsun işte önce 30 binlik hesapla cikacaksin bagircak kizcak biraz zaman geçecek bari bunlar olsun diye 7800 ile tekrar gitcen yanına ikisinin ortasını alır

Aynen ne gerek var:)Bende yaptırmadım ama o kadar masraf yapmayı düşünmüyorum:)

Aynen ne gerek var:)Bende yaptırmadım ama o kadar masraf yapmayı düşünmüyorum:)
Bence de gerek yok komşular illa değiştir diyor koltuğu dedim gerek yok 10 senelik koltuk ama benim aldığım zamanın en moderniydi ve ben 6 yıldır üzerindeyim koltuğun yırtığı yok söküğü yok sadece sünger leri eskiddi onları yenileyeceyeceigm ona da diyorlar kılıfını yenile bari

Çok para onu drgisecegime yeni koltuk alırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…